MİNDERE ÇIKTILAR

Gündem 17.03.2018 - 12:36, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3975+ kez okundu.
 

MİNDERE ÇIKTILAR

Okul Sporları Yıldızlar Serbest, Grekoromen Güreş Grup Şampiyonası Ordu Başpehlivan Recep Kara Spor Salonunda yapılan açılış seremonisi ile başladı.

Okul Sporları Yıldızlar Serbest, Grekoromen Güreş Grup Şampiyonası Ordu Başpehlivan Recep Kara Spor Salonunda yapılan açılış seremonisi ile başladı. 12 ilden 300 sporcunun katıldığı Şampiyonanın açılış seremonisine Ordu Vali Yardımcısı Adem Öztürk, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, Arıcılık Enstitüsü Müdürü Feyzullah Konak, PTT Müdürü Şinasi Duman, DSİ Müdürü Mehmet Kurul, Şube müdürleri ve güreşselerler katıldı. “ Kalbimizle Dualarımızla Mehmetçiğin Yanındayız” pankartı ile tören geçişi yapan sporculara trübünler Türk Bayraklarını dalgalandırarak eşlik etti. Spor Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul Sporları Faaliyetlerinde Ordu ilinde her hafta sonu bir faaliyet organizasyonu yapılmaya devam ediyor.Açılış seremonisinde konuşan il Müdürü Mustafa Genç “ Gençlik ve Spor Bakanlığımız Spor Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul Sporları Güreş grup yarışmasına katılımın yüksek olması sevindirici, 12 ilden 300 güreşçimiz Türkiye Finallerine gitmek için mindere çıkıyor, hey şeyden önemlisi sporcularımız ata sporumuz güreşe sahip çıkıyorlar.İnşallah bu yavrularımız ilerleyen dönemlerde milli takımlarda yer alım Avrupa, Dünya Şampiyonalarında, Olimpiyat Oyunlarında Ülkemizi temsil edecek İstiklal Marşımızı okutup, Bayrağımızı en üste dalgalandıracaklardır. Zor bir süreçten geçiyoruz, Mehmetçiğimiz ülkemizin savunması İçin Afrinde terör örgütlerine karşı mücadele ediyor. Bizlerde burda sporcu ailesi olarak onların yanında olduğumuzu özellikle sporcularımız açıkça gösterdi, hepsini tebrik ediyorum, yarışmalarda başarılar diliyorum” dedi.Ordu Vali Yardımcısı Adem Öztürk yaptığı konuşmada “Öncelikle bu organizasyonun ilimizde yapılmasından dolayı mutluluğumuzu ve sevincimizi ifade etmek istiyor, bu gün burda sizlerle olmaktan büyük mutluluk duyuyor hepinizi en içten duygularla selamlıyor, hoş geldiniz diyorum. Güreş bizim milli sporumuz, ata sporumuz. Yurt dışındaki organizasyonlarda Türk gibi güçlü sözünün kaynağı olan bir spor branşımız. O yüzden başarılı olmak zorundayız. Geçmişte başarılı sporcularımızın yolundan giderek bu genç kardeşlerimizinde gelecekte uluslar arası organizasyonlarda ülkemizi başarıyla temsil edip şanlı bayrağımızı en üste dalgalandıracaklarına yürekten inanıyorum” dedi.
Okul Sporları Yıldızlar Serbest, Grekoromen Güreş Grup Şampiyonası Ordu Başpehlivan Recep Kara Spor Salonunda yapılan açılış seremonisi ile başladı.

Okul Sporları Yıldızlar Serbest, Grekoromen Güreş Grup Şampiyonası Ordu Başpehlivan Recep Kara Spor Salonunda yapılan açılış seremonisi ile başladı. 
12 ilden 300 sporcunun katıldığı Şampiyonanın açılış seremonisine Ordu Vali Yardımcısı Adem Öztürk, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, Arıcılık Enstitüsü Müdürü Feyzullah Konak, PTT Müdürü Şinasi Duman, DSİ Müdürü Mehmet Kurul, Şube müdürleri ve güreşselerler katıldı. “ Kalbimizle Dualarımızla Mehmetçiğin Yanındayız” pankartı ile tören geçişi yapan sporculara trübünler Türk Bayraklarını dalgalandırarak eşlik etti. 
Spor Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul Sporları Faaliyetlerinde Ordu ilinde her hafta sonu bir faaliyet organizasyonu yapılmaya devam ediyor.
Açılış seremonisinde konuşan il Müdürü Mustafa Genç “ Gençlik ve Spor Bakanlığımız Spor Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul Sporları Güreş grup yarışmasına katılımın yüksek olması sevindirici, 12 ilden 300 güreşçimiz Türkiye Finallerine gitmek için mindere çıkıyor, hey şeyden önemlisi sporcularımız ata sporumuz güreşe sahip çıkıyorlar.
İnşallah bu yavrularımız ilerleyen dönemlerde milli takımlarda yer alım Avrupa, Dünya Şampiyonalarında, Olimpiyat Oyunlarında Ülkemizi temsil edecek İstiklal Marşımızı okutup, Bayrağımızı en üste dalgalandıracaklardır. 
Zor bir süreçten geçiyoruz, Mehmetçiğimiz ülkemizin savunması İçin Afrinde terör örgütlerine karşı mücadele ediyor. Bizlerde burda sporcu ailesi olarak onların yanında olduğumuzu özellikle sporcularımız açıkça gösterdi, hepsini tebrik ediyorum, yarışmalarda başarılar diliyorum” dedi.
Ordu Vali Yardımcısı Adem Öztürk yaptığı konuşmada “Öncelikle bu organizasyonun ilimizde yapılmasından dolayı mutluluğumuzu ve sevincimizi ifade etmek istiyor, bu gün burda sizlerle olmaktan büyük mutluluk duyuyor hepinizi en içten duygularla selamlıyor, hoş geldiniz diyorum. 
Güreş bizim milli sporumuz, ata sporumuz. Yurt dışındaki organizasyonlarda Türk gibi güçlü sözünün kaynağı olan bir spor branşımız. O yüzden başarılı olmak zorundayız. Geçmişte başarılı sporcularımızın yolundan giderek bu genç kardeşlerimizinde gelecekte uluslar arası organizasyonlarda ülkemizi başarıyla temsil edip şanlı bayrağımızı en üste dalgalandıracaklarına yürekten inanıyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.