MİMAR SİNAN BİLGİ EVİ YAZ KUR’AN KURSU SONA ERDİ

Gündem 05.09.2018 - 14:50, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3063+ kez okundu.
 

MİMAR SİNAN BİLGİ EVİ YAZ KUR’AN KURSU SONA ERDİ

Yaz tatili boyunca 38 farklı etkinlik ve kulüp faaliyetiyle öğrencilere keyifli bir tatil yaşatan Ordu Büyükşehir Belediyesi Mimar Sinan Bilgi Evi, 18 Haziran – 31 Ağustos tarihleri arasında Kur’an-ı Kerim kursu düzenledi.

Yaz tatili boyunca 38 farklı etkinlik ve kulüp faaliyetiyle öğrencilere keyifli bir tatil yaşatan Ordu Büyükşehir Belediyesi Mimar Sinan Bilgi Evi, 18 Haziran – 31 Ağustos tarihleri arasında Kur’an-ı Kerim kursu düzenledi. Kursa katılan öğrenciler, hem Kur’an-ı Kerim okumayı öğrendi hem de katıldıkları çeşitli aktivitelerle keyifli bir tatil geçirdi. 120 ÖĞRENCİYE EĞİTİM VERİLDİ Büyükşehir Belediyesi tarafından öğrencilerin okul dışındaki vakitlerini verimli şekilde geçirmesi için açılan Mimar Sinan Bilgi Evi, yaz tatili boyunca verdiği çeşitli kurslarla öğrencilere verimli bir tatil yaşattı. Çeşitli branşlardaki kurslarıyla öğrencilerin sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlayan bilgi evi, verdiği Kur’an-ı Kerim kursu ile öğrencilere hem Kur’an okumayı hem de dini vecibelerini yerine getirmeyi öğretti. 120 kişiden oluşan ve 11 hafta süren Kur’an-ı Kerim kursuna katılan öğrenciler, Kur’an-ı Kerim okumayı, namaz kılmayı ve Peygamber Efendimizin hayatını öğrenerek dini bilgilerini geliştirdi. HEM KUR’AN ÖĞRENDİLER HEM DE FARKLI ETKİNLİKLERE KATILDILAR Kursa katılan öğrenciler, Kur’an-ı Kerim öğrenmenin yanı sıra farklı kurs ve etkinliklere katıldı. İşaret dili, taş boyama, takı tasarımı, rölyef kursları ile küçük oyunlar kulübü, fen sinema saati, İngilizce kulübü ve eğlenceli bilim kulübü gibi etkinliklere katılan öğrenciler hem eğlendi hem de yeni bilgiler edindi.
Yaz tatili boyunca 38 farklı etkinlik ve kulüp faaliyetiyle öğrencilere keyifli bir tatil yaşatan Ordu Büyükşehir Belediyesi Mimar Sinan Bilgi Evi, 18 Haziran – 31 Ağustos tarihleri arasında Kur’an-ı Kerim kursu düzenledi.

Yaz tatili boyunca 38 farklı etkinlik ve kulüp faaliyetiyle öğrencilere keyifli bir tatil yaşatan Ordu Büyükşehir Belediyesi Mimar Sinan Bilgi Evi, 18 Haziran – 31 Ağustos tarihleri arasında Kur’an-ı Kerim kursu düzenledi. Kursa katılan öğrenciler, hem Kur’an-ı Kerim okumayı öğrendi hem de katıldıkları çeşitli aktivitelerle keyifli bir tatil geçirdi.

120 ÖĞRENCİYE EĞİTİM VERİLDİ

Büyükşehir Belediyesi tarafından öğrencilerin okul dışındaki vakitlerini verimli şekilde geçirmesi için açılan Mimar Sinan Bilgi Evi, yaz tatili boyunca verdiği çeşitli kurslarla öğrencilere verimli bir tatil yaşattı. Çeşitli branşlardaki kurslarıyla öğrencilerin sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlayan bilgi evi, verdiği Kur’an-ı Kerim kursu ile öğrencilere hem Kur’an okumayı hem de dini vecibelerini yerine getirmeyi öğretti. 120 kişiden oluşan ve 11 hafta süren Kur’an-ı Kerim kursuna katılan öğrenciler, Kur’an-ı Kerim okumayı, namaz kılmayı ve Peygamber Efendimizin hayatını öğrenerek dini bilgilerini geliştirdi.

HEM KUR’AN ÖĞRENDİLER HEM DE FARKLI ETKİNLİKLERE KATILDILAR

Kursa katılan öğrenciler, Kur’an-ı Kerim öğrenmenin yanı sıra farklı kurs ve etkinliklere katıldı. İşaret dili, taş boyama, takı tasarımı, rölyef kursları ile küçük oyunlar kulübü, fen sinema saati, İngilizce kulübü ve eğlenceli bilim kulübü gibi etkinliklere katılan öğrenciler hem eğlendi hem de yeni bilgiler edindi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.