MİMAR SİNAN BİLGİ EVİ ÖĞRENCİLERE KEYİFLİ BİR TATİL YAŞATTI

Kültür 31.08.2018 - 14:55, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3853+ kez okundu.
 

MİMAR SİNAN BİLGİ EVİ ÖĞRENCİLERE KEYİFLİ BİR TATİL YAŞATTI

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından öğrencilerin bilgi ve becerilerini geliştirmek ve derslerine yardımcı olmak amacıyla açılan Mimar Sinan Bilgi Evi yaz boyunca düzenlediği 38 farklı etkinlik ve kulüp faaliyetiyle öğrencilere keyifli bir tatil yaşattı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından öğrencilerin bilgi ve becerilerini geliştirmek ve derslerine yardımcı olmak amacıyla açılan Mimar Sinan Bilgi Evi yaz boyunca düzenlediği 38 farklı etkinlik ve kulüp faaliyetiyle öğrencilere keyifli bir tatil yaşattı.  YAZ BOYUNCA 502 ÖĞRENCİ KAYIT YAPTIRDI Öğrencilerin verimli bir tatil geçirmesi ve zararlı ortamlardan uzak durması amacıyla faaliyet gösteren Mimar Sinan Bilgi Evi yaz boyunca öğrencilerden büyük ilgi gördü. 11 Haziran - 31 Ağustos 2018 tarihleri arasında 502 öğrencinin Mimar Sinan Bilgi Evindeki etkinlik ve faaliyetlerden faydalandığını belirten Başkan Enver Yılmaz, “Yoğun bir eğitim öğretim yılının ardından iyi bir tatili hak eden öğrenci kardeşlerimiz için dinlenebilecekleri, yeni bir şeyler öğrenebilecekleri ve okul süresince yapmaya fırsat bulamadıkları farklı faaliyetler içerisinde yer alabilecekleri bir etkinlik programı hazırlamıştık. Öğrenci kardeşlerimiz bu faaliyetlere yoğun ilgi gösterdiler ve 11 Haziran - 31 Ağustos 2018 tarihleri arasında 502 öğrencimiz Mimar Sinan Bilgi Evindeki faaliyet ve kurslara katılım göstererek dolu dolu bir tatil geçirdi” dedi. ÖĞRENCİLER KÜLTÜREL VE SOSYAL BECERİLERİNİ KEŞFETTİLER Öğrencilerin katıldıkları etkinlikler ve eğitim faaliyetleri sayesinde hem kültürel ve sosyal yönden becerilerini keşfettiklerini hem de yeni eğitim öğretim yılına hazırlandıklarını ifade eden Başkan Yılmaz, “Birbirinden farklı ve eğlenceli etkinlikler gerçekleştiren öğrenci kardeşlerimiz bu sayede sosyal, kültürel ve eğitsel yönden becerilerini keşfettiler. Kuran-ı Kerim kursları ile dini vecibelerini yerine getirirken işaret dili kursu ile engelli kardeşlerimiz ile empati kurma yeteneği kazandılar. Daha bunun gibi birçok farklı alanda kendilerini tanıma ve geliştirme fırsatı buldular. Bunun yanı sıra 8. sınıfa geçen öğrencilerimiz LGS hazırlık dersleri ve rehber öğretmen eşliğindeki seminerlerle önümüzdeki eğitim öğretim yılına iyi bir hazırlık dönemi geçirdiler” şeklinde konuştu. 38 AYRI ALANDA ÜCRETSİZ EĞİTİM VERİLDİ Birbirinden eğlenceli, eğitici aktiviteler, sosyal ve kültürel faaliyetlerle öğrencileri bu yaz döneminde de yalnız bırakmayan Mimar Sinan Bilgi Evi, 38 ayrı alanda öğrencilere eğitim verildi. Yaz döneminde öğrenciler Kur’an-ı Kerim, İşaret Dili, Takı Tasarımı, Taş Boyama, Resim, Rölyef, Hikâye Tamamlama, Türkü Koro Kulübü, Drama, Okuma Saati, Demokrasi ve İnsan Hakları, Satranç, Pratik Bardaklar, Mangala, Dedektif, Koridor Oyunu, Fen Sinema Saati, İngilizce Kulübü, Bilim İnsanları, Hızlı Okuma, Sağlık Temizlik, Türkçe Kulübü, Hızlı İşlem, Kısadan Hisse, Belgesel, Küçük Oyunlar, İlimizi Bulalım, Hayvanları Sevme, Anlat Bakalım, Trafik Güvenliği, Bilgisayar, Kodlama, Üç Boyutlu Çizim, Siyer Kulübü, Yapboz, Sudoku Bulmaca, Eğlenceli Bilim ve LGS Hazırlık derslerinden ücretsiz olarak faydalandı.  
Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından öğrencilerin bilgi ve becerilerini geliştirmek ve derslerine yardımcı olmak amacıyla açılan Mimar Sinan Bilgi Evi yaz boyunca düzenlediği 38 farklı etkinlik ve kulüp faaliyetiyle öğrencilere keyifli bir tatil yaşattı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından öğrencilerin bilgi ve becerilerini geliştirmek ve derslerine yardımcı olmak amacıyla açılan Mimar Sinan Bilgi Evi yaz boyunca düzenlediği 38 farklı etkinlik ve kulüp faaliyetiyle öğrencilere keyifli bir tatil yaşattı. 

YAZ BOYUNCA 502 ÖĞRENCİ KAYIT YAPTIRDI

Öğrencilerin verimli bir tatil geçirmesi ve zararlı ortamlardan uzak durması amacıyla faaliyet gösteren Mimar Sinan Bilgi Evi yaz boyunca öğrencilerden büyük ilgi gördü. 11 Haziran - 31 Ağustos 2018 tarihleri arasında 502 öğrencinin Mimar Sinan Bilgi Evindeki etkinlik ve faaliyetlerden faydalandığını belirten Başkan Enver Yılmaz, “Yoğun bir eğitim öğretim yılının ardından iyi bir tatili hak eden öğrenci kardeşlerimiz için dinlenebilecekleri, yeni bir şeyler öğrenebilecekleri ve okul süresince yapmaya fırsat bulamadıkları farklı faaliyetler içerisinde yer alabilecekleri bir etkinlik programı hazırlamıştık. Öğrenci kardeşlerimiz bu faaliyetlere yoğun ilgi gösterdiler ve 11 Haziran - 31 Ağustos 2018 tarihleri arasında 502 öğrencimiz Mimar Sinan Bilgi Evindeki faaliyet ve kurslara katılım göstererek dolu dolu bir tatil geçirdi” dedi.

ÖĞRENCİLER KÜLTÜREL VE SOSYAL BECERİLERİNİ KEŞFETTİLER

Öğrencilerin katıldıkları etkinlikler ve eğitim faaliyetleri sayesinde hem kültürel ve sosyal yönden becerilerini keşfettiklerini hem de yeni eğitim öğretim yılına hazırlandıklarını ifade eden Başkan Yılmaz, “Birbirinden farklı ve eğlenceli etkinlikler gerçekleştiren öğrenci kardeşlerimiz bu sayede sosyal, kültürel ve eğitsel yönden becerilerini keşfettiler. Kuran-ı Kerim kursları ile dini vecibelerini yerine getirirken işaret dili kursu ile engelli kardeşlerimiz ile empati kurma yeteneği kazandılar. Daha bunun gibi birçok farklı alanda kendilerini tanıma ve geliştirme fırsatı buldular. Bunun yanı sıra 8. sınıfa geçen öğrencilerimiz LGS hazırlık dersleri ve rehber öğretmen eşliğindeki seminerlerle önümüzdeki eğitim öğretim yılına iyi bir hazırlık dönemi geçirdiler” şeklinde konuştu. 38 AYRI ALANDA ÜCRETSİZ EĞİTİM VERİLDİ Birbirinden eğlenceli, eğitici aktiviteler, sosyal ve kültürel faaliyetlerle öğrencileri bu yaz döneminde de yalnız bırakmayan Mimar Sinan Bilgi Evi, 38 ayrı alanda öğrencilere eğitim verildi. Yaz döneminde öğrenciler Kur’an-ı Kerim, İşaret Dili, Takı Tasarımı, Taş Boyama, Resim, Rölyef, Hikâye Tamamlama, Türkü Koro Kulübü, Drama, Okuma Saati, Demokrasi ve İnsan Hakları, Satranç, Pratik Bardaklar, Mangala, Dedektif, Koridor Oyunu, Fen Sinema Saati, İngilizce Kulübü, Bilim İnsanları, Hızlı Okuma, Sağlık Temizlik, Türkçe Kulübü, Hızlı İşlem, Kısadan Hisse, Belgesel, Küçük Oyunlar, İlimizi Bulalım, Hayvanları Sevme, Anlat Bakalım, Trafik Güvenliği, Bilgisayar, Kodlama, Üç Boyutlu Çizim, Siyer Kulübü, Yapboz, Sudoku Bulmaca, Eğlenceli Bilim ve LGS Hazırlık derslerinden ücretsiz olarak faydalandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.