MİMAR SİNAN BİLGİ EVİ AÇILIYOR

Gündem 15.09.2020 - 21:30, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4117+ kez okundu.
 

MİMAR SİNAN BİLGİ EVİ AÇILIYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi Mimar Sinan Bilgi Evlerinde yeni tip Korona Virüs nedeni ile ara verilen eğitim-öğretim sezonu yeniden başlıyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Mimar Sinan Bilgi Evlerinde yeni tip Korona Virüs nedeni ile ara verilen eğitim-öğretim sezonu yeniden başlıyor. Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip Korona Virüs nedeni ile kesintiye uğrayan eğitim-öğretim sezonu Mimar Sinan Bilgi Evlerinde yeniden başlıyor. Sadece 8. sınıf öğrencileri için başlayan yeni eğitim-öğretim sezonunda kayıtlar 21-25 Eylül tarihleri arasında başlayacak. “TEDBİRLER EN ÜST SEVİYEDE OLACAK” Yeni eğitim-öğretim sezonu öncesi tüm tedbirlerin en üst seviyede tutulacağını söyleyen Kültür, Turizm ve Sanat Dairesi Başkanı Ahmet Coşkun Çağlıyan, “Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip Korona Virüs ile mücadele nedeniyle eğitimlere ara vermiştik. Aradan geçen süre zarfında alınan tedbirlerle eğitimlere yeniden başlıyoruz. Yeni sezonda şu an için sadece 8. sınıf öğrencilerimizin kayıtlarını alacağız. 8. sınıf öğrencilerimizin kayıt işlemleri ise 21-25 Eylül tarihleri arasında olacak. Tüm velilerimizin şunu çok iyi bilmelerini istiyoruz; Bilgi Evlerimizi sosyal mesafe, maske ve temizlik kurallarına uygun olarak hazırlamış bulunmaktayız. Bunların haricinde alacağımız bütün tedbirlerle Bilgi Evlerimizde ders giriş ve çıkış saatleri teneffüs araları farklı olacak şekilde ayarlanacak. Öğrencilerimizin temas ettiği her yer belirli aralıklarla dezenfekte edilecek. Bütün kuralların uygulanması için görevli arkadaşlarımız takipte olacaktır” diye konuşt
Ordu Büyükşehir Belediyesi Mimar Sinan Bilgi Evlerinde yeni tip Korona Virüs nedeni ile ara verilen eğitim-öğretim sezonu yeniden başlıyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Mimar Sinan Bilgi Evlerinde yeni tip Korona Virüs nedeni ile ara verilen eğitim-öğretim sezonu yeniden başlıyor.

Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip Korona Virüs nedeni ile kesintiye uğrayan eğitim-öğretim sezonu Mimar Sinan Bilgi Evlerinde yeniden başlıyor. Sadece 8. sınıf öğrencileri için başlayan yeni eğitim-öğretim sezonunda kayıtlar 21-25 Eylül tarihleri arasında başlayacak.

“TEDBİRLER EN ÜST SEVİYEDE OLACAK”

Yeni eğitim-öğretim sezonu öncesi tüm tedbirlerin en üst seviyede tutulacağını söyleyen Kültür, Turizm ve Sanat Dairesi Başkanı Ahmet Coşkun Çağlıyan, “Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip Korona Virüs ile mücadele nedeniyle eğitimlere ara vermiştik. Aradan geçen süre zarfında alınan tedbirlerle eğitimlere yeniden başlıyoruz. Yeni sezonda şu an için sadece 8. sınıf öğrencilerimizin kayıtlarını alacağız. 8. sınıf öğrencilerimizin kayıt işlemleri ise 21-25 Eylül tarihleri arasında olacak. Tüm velilerimizin şunu çok iyi bilmelerini istiyoruz; Bilgi Evlerimizi sosyal mesafe, maske ve temizlik kurallarına uygun olarak hazırlamış bulunmaktayız. Bunların haricinde alacağımız bütün tedbirlerle Bilgi Evlerimizde ders giriş ve çıkış saatleri teneffüs araları farklı olacak şekilde ayarlanacak. Öğrencilerimizin temas ettiği her yer belirli aralıklarla dezenfekte edilecek. Bütün kuralların uygulanması için görevli arkadaşlarımız takipte olacaktır” diye konuşt

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.