MİLLETVEKİLLERİ TEŞEKKÜR TURUNDA

Siyaset 19.07.2018 - 15:21, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3458+ kez okundu.
 

MİLLETVEKİLLERİ TEŞEKKÜR TURUNDA

AK Partili Ordu Milletvekilleri, Uğur Çelenk Başkanlığında İlçelere Teşekkür Ziyareti Gerçekleştirdi

AK Partili Ordu Milletvekilleri, Uğur Çelenk Başkanlığında İlçelere Teşekkür Ziyareti Gerçekleştirdi TBMM Genel Kurul çalışmalarının ardından soluğu Ordu’da alan AK Partili milletvekilleri, İl Başkanı Uğur Çelenk Başkanlığında 4 ilçeye teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Bir Günde Dört İlçe Ordu Milletvekili ve Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Şenel Yediyıldız, Milletvekili Ergun Taşçı ile Milletvekili ve AK Parti TBMM Grup Yönetim Kurulu Üyesi Metin Gündoğdu, Uğur Çelenk Başkanlığında Gülyalı, Ulubey, Gürgentepe, Gölköy ilçelerini ziyaret etti. Teşekkür Ziyaretleri Devam Edecek Ziyaret ettikleri ilçelerde esnaflarla sohbet eden, teşkilat mensupları ve vatandaşlarla bir araya gelen Uğur Çelenk, Şenel Yediyıldız, Ergun Taşçı ve Metin Gündoğdu ile 24 Haziran seçimlerinde AK Parti’yi tekrar sandıklardan birinci parti olarak çıkarttıklarından dolayı millete teşekkür ettiler. Parti Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk, milletvekilleriyle ilçelere gerçekleştirdikleri teşekkür ziyaretlerinin devam edeceğini belirtti.
AK Partili Ordu Milletvekilleri, Uğur Çelenk Başkanlığında İlçelere Teşekkür Ziyareti Gerçekleştirdi

AK Partili Ordu Milletvekilleri, Uğur Çelenk Başkanlığında İlçelere Teşekkür Ziyareti Gerçekleştirdi

TBMM Genel Kurul çalışmalarının ardından soluğu Ordu’da alan AK Partili milletvekilleri, İl Başkanı Uğur Çelenk Başkanlığında 4 ilçeye teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Bir Günde Dört İlçe
Ordu Milletvekili ve Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Şenel Yediyıldız, Milletvekili Ergun Taşçı ile Milletvekili ve AK Parti TBMM Grup Yönetim Kurulu Üyesi Metin Gündoğdu, Uğur Çelenk Başkanlığında Gülyalı, Ulubey, Gürgentepe, Gölköy ilçelerini ziyaret etti.

Teşekkür Ziyaretleri Devam Edecek
Ziyaret ettikleri ilçelerde esnaflarla sohbet eden, teşkilat mensupları ve vatandaşlarla bir araya gelen Uğur Çelenk, Şenel Yediyıldız, Ergun Taşçı ve Metin Gündoğdu ile 24 Haziran seçimlerinde AK Parti’yi tekrar sandıklardan birinci parti olarak çıkarttıklarından dolayı millete teşekkür ettiler. Parti Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk, milletvekilleriyle ilçelere gerçekleştirdikleri teşekkür ziyaretlerinin devam edeceğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.