MİLLETVEKİLİ ÇANAK, BASIN BAYRAMINI KUTLADI

Siyaset 24.07.2015 - 18:57, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3360+ kez okundu.
 

MİLLETVEKİLİ ÇANAK, BASIN BAYRAMINI KUTLADI

AK Parti Ordu Milletvekili Av. Oktay çanak, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı.

Çanak, mesajında, tüm basın mensuplarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutladığını belirtti. Basın mensuplarının, her türlü zorlu şartta mesleğini icra ederek, toplumdaki çok sesliliğin ve düşünce özgürlüğünün gelişmesine ve korunmasına önemli katkı sağladığını ifade eden Çanak, şunları kaydetti:  "Doğru, tarafsız bilgi ve haber vermek, toplumu aydınlatmak, olumsuzlukları sorgulayarak kamu yararını ilgilendiren konu ve olaylarda kamuoyu oluşturmak gibi önemli işlevleri olan basın demokratik hayatımızın vazgeçilmez unsurlarından biridir. Kişisel hak ve özgürlükleri temel alarak, tarafsız bir anlayışla çalışmalarını yürüten basın mensuplarımız, demokratik toplumların en önemli güvencelerinden biridir. her türlü övgü ve takdiri hak etmektedirler. Bu duygu ve düşüncelerle tüm basın mensuplarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı tebrik eder çalışmalarında başarılar dilerim."
AK Parti Ordu Milletvekili Av. Oktay çanak, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı.

Çanak, mesajında, tüm basın mensuplarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutladığını belirtti.
Basın mensuplarının, her türlü zorlu şartta mesleğini icra ederek, toplumdaki çok sesliliğin ve düşünce özgürlüğünün gelişmesine ve korunmasına önemli katkı sağladığını ifade eden Çanak, şunları kaydetti: 
"Doğru, tarafsız bilgi ve haber vermek, toplumu aydınlatmak, olumsuzlukları sorgulayarak kamu yararını ilgilendiren konu ve olaylarda kamuoyu oluşturmak gibi önemli işlevleri olan basın demokratik hayatımızın vazgeçilmez unsurlarından biridir. Kişisel hak ve özgürlükleri temel alarak, tarafsız bir anlayışla çalışmalarını yürüten basın mensuplarımız, demokratik toplumların en önemli güvencelerinden biridir. her türlü övgü ve takdiri hak etmektedirler. Bu duygu ve düşüncelerle tüm basın mensuplarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı tebrik eder çalışmalarında başarılar dilerim."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.