MİLLETVEKİLİ GÜNDOĞDU PERŞEMBE'DEYDİ

Siyaset 15.03.2019 - 13:13, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3264+ kez okundu.
 

MİLLETVEKİLİ GÜNDOĞDU PERŞEMBE'DEYDİ

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu her gün farklı bir ilçeyi ziyaret ediyor. Gündoğdu 31 Mart 2019’daki yerel seçimler için çalışmalarını Perşembe İlçesinde sürdürdü.

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu her gün farklı bir ilçeyi ziyaret ediyor. Gündoğdu 31 Mart 2019’daki yerel seçimler için çalışmalarını Perşembe İlçesinde sürdürdü.  Sağlık Çalışanlarına Karanfil Dağıttı Sabah saatlerinde ilçeye giden Metin Gündoğdu, Perşembe Belediye Başkan Adayı Mustafa Tandoğan, İlçe Başkanı Mehmet Çalış, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Kaya ve Fatih Aktaş ile ilçe teşkilat mensupları ile istişare toplantısı gerçekleştirdi. 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Perşembe Toplum Sağlığı Merkezi Müdürlüğü’nde görev yapan doktorları ve sağlık çalışanlarını ziyaret eden Metin Gündoğdu, karanfil dağıtarak sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını kutladı.  Belediyelere PKK Sempatizanlarını Sokmak İstiyorlar Beraberindeki heyet ile Perşembe Beyli Mahallesi sakinleri ve esnaflarla bir araya gelen Metin Gündoğdu , akşam saatlerinde Saray Mahallesinde düzenlenen toplantıya katıldı. Burada konuşma yapan Metin Gündoğdu “AK Parti hükümetleri döneminde Türkiye kat be kat büyüdü. Kişi başına düşen milli gelir 3 bin kişi seviyelerinden 10 bin dolara geldi. Kendi savunma sanayimizi kurduk, terörle mücadelede önemli yol kat ettik. Kendi insansız hava araçlarımızı ve tanklarımızı üretiyoruz. Bir çok kez darbe girişiminde bulundular. 15 Temmuzda tankların namlusunu millete doğrultular. Başarısız olunca ekonomik darbelerle saldırdılar. Allah’a şükür milletimizin desteği ile tüm karanlık girişimleri bertaraf ettik. Şimdi de perde arkasında hesaplar yaparak kurdukları ittifaklarla belediyelere terör örgütü sempatizanlarını sokmak istiyorlar. Bu şer ittifakı en büyük cevabı 31 Mart’ta sandıkta alacaklar. Askerimiz dağda hainlere karşı mücadele verirken, bazıları kravatlı hainleri belediyelere sokmak için ittifak kuruyor.” dedi. Kamu-Sen Toplantısına Katıldı  Altınordu’da Türkiye Kamu-Sen’in düzenlediği programa katılan Metin Gündoğdu, AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı, MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, MHP Ordu İl Başkanı Köksal Yılmaz ve AK Parti Altınordu Belediye Başkan Adayı Aşkın Tören ile Türkiye KAMU-Sen Ordu Şube Başkanı Fatih Galender Zengin ve KAMU-Sen üyeleri ile bir araya geldi. 
AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu her gün farklı bir ilçeyi ziyaret ediyor. Gündoğdu 31 Mart 2019’daki yerel seçimler için çalışmalarını Perşembe İlçesinde sürdürdü.

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu her gün farklı bir ilçeyi ziyaret ediyor. Gündoğdu 31 Mart 2019’daki yerel seçimler için çalışmalarını Perşembe İlçesinde sürdürdü. 

Sağlık Çalışanlarına Karanfil Dağıttı

Sabah saatlerinde ilçeye giden Metin Gündoğdu, Perşembe Belediye Başkan Adayı Mustafa Tandoğan, İlçe Başkanı Mehmet Çalış, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Kaya ve Fatih Aktaş ile ilçe teşkilat mensupları ile istişare toplantısı gerçekleştirdi. 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Perşembe Toplum Sağlığı Merkezi Müdürlüğü’nde görev yapan doktorları ve sağlık çalışanlarını ziyaret eden Metin Gündoğdu, karanfil dağıtarak sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını kutladı. 

Belediyelere PKK Sempatizanlarını Sokmak İstiyorlar

Beraberindeki heyet ile Perşembe Beyli Mahallesi sakinleri ve esnaflarla bir araya gelen Metin Gündoğdu , akşam saatlerinde Saray Mahallesinde düzenlenen toplantıya katıldı. Burada konuşma yapan Metin Gündoğdu “AK Parti hükümetleri döneminde Türkiye kat be kat büyüdü. Kişi başına düşen milli gelir 3 bin kişi seviyelerinden 10 bin dolara geldi. Kendi savunma sanayimizi kurduk, terörle mücadelede önemli yol kat ettik. Kendi insansız hava araçlarımızı ve tanklarımızı üretiyoruz. Bir çok kez darbe girişiminde bulundular. 15 Temmuzda tankların namlusunu millete doğrultular. Başarısız olunca ekonomik darbelerle saldırdılar. Allah’a şükür milletimizin desteği ile tüm karanlık girişimleri bertaraf ettik. Şimdi de perde arkasında hesaplar yaparak kurdukları ittifaklarla belediyelere terör örgütü sempatizanlarını sokmak istiyorlar. Bu şer ittifakı en büyük cevabı 31 Mart’ta sandıkta alacaklar. Askerimiz dağda hainlere karşı mücadele verirken, bazıları kravatlı hainleri belediyelere sokmak için ittifak kuruyor.” dedi.

Kamu-Sen Toplantısına Katıldı 
Altınordu’da Türkiye Kamu-Sen’in düzenlediği programa katılan Metin Gündoğdu, AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı, MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, MHP Ordu İl Başkanı Köksal Yılmaz ve AK Parti Altınordu Belediye Başkan Adayı Aşkın Tören ile Türkiye KAMU-Sen Ordu Şube Başkanı Fatih Galender Zengin ve KAMU-Sen üyeleri ile bir araya geldi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.