‘MİLLETİN İRADESİNİN ÜSTÜNDE BİR GÜÇ YOKTUR’

Siyaset 05.04.2021 - 17:48, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3150+ kez okundu.
 

‘MİLLETİN İRADESİNİN ÜSTÜNDE BİR GÜÇ YOKTUR’

Ak PArti İl Başkanı Halit Tomakin, sözüm ona 104 emekli amiralin gece yarısı bildirisine tepki göstererek, değil 104 , 104 bin gelseniz bu aziz millet size dersinizi gün ağarırken 15 Temmuz Şehitler köprüsündeki manzara gibi daha şiddetli bir şekilde verecektir dedi.

Ak PArti  İl Başkanı Halit Tomakin, sözüm ona 104 emekli amiralin gece yarısı bildirisine tepki göstererek, değil 104 , 104 bin gelseniz bu aziz millet size dersinizi gün ağarırken 15 Temmuz Şehitler köprüsündeki manzara gibi daha şiddetli bir şekilde verecektir dedi. Başkan Tomakin, Güya Montrö antlaşması adına yapılan ama her halinden bir el ense çekme dememesi olduğu anlaşılan bu paçavra bildiriye başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere toplumun her kesiminden sert tepkiler gelmiştir. Milletin iradesinin üstünde bir gücün olamayacağı bir kez daha teyit edilmiştir ifadesini kullanarak ,Türkiye geliştirdiği diplomasi ve Milli silahları sayesinde hiç olmadığı kadar bölgesinde güç ve itibar kazanmış, Doğu Akdeniz’de , Karadeniz’de söz sahibi ülke olmuştur. Bu zavallılar bunu görmezler kanal İstanbul’a karşı çıkarlar, mavi vatan’a karşı çıkarlar, Libya’da , Suriye’de , Azerbaycan’da , Irak’ta olmamıza karşı çıkarlar dedi. TÜRKİYE SON DÖNEMDE 27 NİSAN, 17-25 ARALIK, 7 ŞUBAT MİT KRİZİ 15 TEMMUZ GİBİ ENGELLERLE KARŞILAŞMIŞ ,CUMHURBAŞKANIMIZRECEP TAYYİP ERDOĞAN ‘İN GÜÇLÜ İRADESİSAYESİNDE SERT KAYA YA ÇARPMIŞLARDIR Başkan Tomakin, Türkiye’nin büyümesini istemeyen, şer güçler geçmişte her 10 senede bir darbe geleneği ile bu aziz millete en büyük zulmü yapmışlar, Türkiye’yi demokrasi, insan hakları, iktisadi ve idari yönden üçüncü dünya ülkeleri arasına sokmuşlardır. AK PARTİ iktidara geldiği günden bu yana milli irade , demokrasi , insan hak ve özgürlükleri konusunda önemli adımlar atmış , her adımında vesayet odaklarınca 27 Nisan, 17-25 Aralık, 7 Şubat MİT krizi en son 15 Temmuz gibi engellerle karşılaşmış , AK Parti Genel Başkanı ,Dünya Lideri, Cumhurbaşkanımız ,Recep Tayyip Erdoğan’ın güçlü iradesi sayesinde sert kayaya çarpmışlar , dışarıda ve içimizdeki o, koca , koca görünen, medet umulan adamlar, millet iradesi karşında cüce kadar kalmış , en son örneği 15 Temmuz destanındayaşanmış kendini kainat imamı diye lanse eden sahte şeyh , vatan haini, FETÖ terör örgütünün ve şer odaklarının her denemesi hep kursaklarında kalmıştır dedi. BİR TÜRLÜ BU TARZ AÇIKLAMALARA TEPKİ GÖSTEREMEYEN CHP ‘NİN AÇIKLAMASI AYRI BİR GARABET Başkan Tomakin, hiç şüphesiz bu hadsizler hukuk çerçevesi içinde yargılanacak, gerekli cezayı alacaklardır. ama ne hikmetse bugün olduğu gibi geçmiş darbeleri de hep CHP ya desteklemiş yada işi sulandırarak dolambaçlı yollara başvurmuştur. 15 Temmuz’da millet iradesi gasp edilirken kahvesini keyifle yudumlayan lider gördü bu ülke, aynı lider 104 Amiralin bildirisini de aynı sulandırma yaparak, bu zavallılara tek kelime söyleyememiştir ,yazık , çok yazık , işi başka yöne çekme çabasına girmiş, bir garabete daha imza atmışlardır. Bu millet bunu da unutmayacak, zamanı gelince bu vesayetçilere gereken dersi sandıkta verecektir dedi.  
Ak PArti İl Başkanı Halit Tomakin, sözüm ona 104 emekli amiralin gece yarısı bildirisine tepki göstererek, değil 104 , 104 bin gelseniz bu aziz millet size dersinizi gün ağarırken 15 Temmuz Şehitler köprüsündeki manzara gibi daha şiddetli bir şekilde verecektir dedi.

Ak PArti  İl Başkanı Halit Tomakin, sözüm ona 104 emekli amiralin gece yarısı bildirisine tepki göstererek, değil 104 , 104 bin gelseniz bu aziz millet size dersinizi gün ağarırken 15 Temmuz Şehitler köprüsündeki manzara gibi daha şiddetli bir şekilde verecektir dedi.

Başkan Tomakin, Güya Montrö antlaşması adına yapılan ama her halinden bir el ense çekme dememesi olduğu anlaşılan bu paçavra bildiriye başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere toplumun her kesiminden sert tepkiler gelmiştir. Milletin iradesinin üstünde bir gücün olamayacağı bir kez daha teyit edilmiştir ifadesini kullanarak ,Türkiye geliştirdiği diplomasi ve Milli silahları sayesinde hiç olmadığı kadar bölgesinde güç ve itibar kazanmış, Doğu Akdeniz’de , Karadeniz’de söz sahibi ülke olmuştur. Bu zavallılar bunu görmezler kanal İstanbul’a karşı çıkarlar, mavi vatan’a karşı çıkarlar, Libya’da , Suriye’de , Azerbaycan’da , Irak’ta olmamıza karşı çıkarlar dedi.

TÜRKİYE SON DÖNEMDE 27 NİSAN, 17-25 ARALIK, 7 ŞUBAT MİT KRİZİ 15 TEMMUZ GİBİ ENGELLERLE KARŞILAŞMIŞ ,CUMHURBAŞKANIMIZRECEP TAYYİP ERDOĞAN ‘İN GÜÇLÜ İRADESİSAYESİNDE SERT KAYA YA ÇARPMIŞLARDIR

Başkan Tomakin, Türkiye’nin büyümesini istemeyen, şer güçler geçmişte her 10 senede bir darbe geleneği ile bu aziz millete en büyük zulmü yapmışlar, Türkiye’yi demokrasi, insan hakları, iktisadi ve idari yönden üçüncü dünya ülkeleri arasına sokmuşlardır. AK PARTİ iktidara geldiği günden bu yana milli irade , demokrasi , insan hak ve özgürlükleri konusunda önemli adımlar atmış , her adımında vesayet odaklarınca 27 Nisan, 17-25 Aralık, 7 Şubat MİT krizi en son 15 Temmuz gibi engellerle karşılaşmış , AK Parti Genel Başkanı ,Dünya Lideri, Cumhurbaşkanımız ,Recep Tayyip Erdoğan’ın güçlü iradesi sayesinde sert kayaya çarpmışlar , dışarıda ve içimizdeki o, koca , koca görünen, medet umulan adamlar, millet iradesi karşında cüce kadar kalmış , en son örneği 15 Temmuz destanındayaşanmış kendini kainat imamı diye lanse eden sahte şeyh , vatan haini, FETÖ terör örgütünün ve şer odaklarının her denemesi hep kursaklarında kalmıştır dedi.

BİR TÜRLÜ BU TARZ AÇIKLAMALARA TEPKİ GÖSTEREMEYEN CHP ‘NİN AÇIKLAMASI AYRI BİR GARABET

Başkan Tomakin, hiç şüphesiz bu hadsizler hukuk çerçevesi içinde yargılanacak, gerekli cezayı alacaklardır. ama ne hikmetse bugün olduğu gibi geçmiş darbeleri de hep CHP ya desteklemiş yada işi sulandırarak dolambaçlı yollara başvurmuştur. 15 Temmuz’da millet iradesi gasp edilirken kahvesini keyifle yudumlayan lider gördü bu ülke, aynı lider 104 Amiralin bildirisini de aynı sulandırma yaparak, bu zavallılara tek kelime söyleyememiştir ,yazık , çok yazık , işi başka yöne çekme çabasına girmiş, bir garabete daha imza atmışlardır. Bu millet bunu da unutmayacak, zamanı gelince bu vesayetçilere gereken dersi sandıkta verecektir dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.