MHP'DE KAZAN KAYNIYOR

Siyaset 08.06.2016 - 16:02, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3404+ kez okundu.
 

MHP'DE KAZAN KAYNIYOR

MHP Genel Merkezi tarafından Ünye ve Fatsa teşkilatlarının görevden alınmasına tepki gösteren Ordu İl Yönetiminden 7 isim “Bu gelişmelere ortak olmamak için yönetim görevlerimizden istifa etme kararı aldık.” diyerek istifa ettiler.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu İl Yönetiminde 7 kişi birden istifa etti. MHP’de parti içinde oluşan muhalefet ve olağanüstü kongre tartışmalarından sonra muhalif kanada destek veren Ünye ve Fatsa Teşkilatlarının görevden alınmasının ardından bu kararı proteste eden il yönetiminden 7 kişi görevlerinden istifa ettiler. MHP Genel Merkezi tarafından daha önce görevden alınan Ünye İlçe Teşkilatına Fatsa İlçe Teşkilatı da eklenince, İl Yönetiminde bulunan 7 isim, genel merkezin kararlarına tepki olarak görevlerinden istifa ettiler. 6 Haziran Pazartesi günü bir araya gelerek istifalarını veren İl Sekreteri Mehmet Emin Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyesi Bahadır Gönül, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kabagil, Yönetim Kurulu Üyesi Ufuk Eroğlu, İl Muhasibi Sebahattin Tiryaki, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Fuat Manavoğlu ve Yüksel Koçak istifalarının ardından ortak bir bildiri yayınladılar. İstifa eden Yönetim Kurulu Üyelerinin ortak bildirisinde ise şu ifadeler yer aldı; “Son günlerde yaşanan Ülkücü camiadaki gelişmeleri üzülerek izlemekteyiz. Ülkücüler arasına sokulan ayrıştırıcı nifak tohumları tehlikeli boyutlara ulaşmaktadır. Özellikle genel yönetiminin ülkücü iradeye saygı göstermemesi bizleri derinden yaralamıştır. Kendilerini eleştiren kişilerin ve teşkilatların bir bir değiştirilmesi ve son olarak Fatsa İlçe Teşkilatını kapatmaları bardağı taşıran son damla olmuştur. Bu gelişmelere ortak olmamak için yönetim görevlerimizden istifa etme kararı aldık. Bu karar herkesin hür iradesi ile aldığı karardır. Saygılarımızla.”
MHP Genel Merkezi tarafından Ünye ve Fatsa teşkilatlarının görevden alınmasına tepki gösteren Ordu İl Yönetiminden 7 isim “Bu gelişmelere ortak olmamak için yönetim görevlerimizden istifa etme kararı aldık.” diyerek istifa ettiler.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu İl Yönetiminde 7 kişi birden istifa etti. MHP’de parti içinde oluşan muhalefet ve olağanüstü kongre tartışmalarından sonra muhalif kanada destek veren Ünye ve Fatsa Teşkilatlarının görevden alınmasının ardından bu kararı proteste eden il yönetiminden 7 kişi görevlerinden istifa ettiler.

MHP Genel Merkezi tarafından daha önce görevden alınan Ünye İlçe Teşkilatına Fatsa İlçe Teşkilatı da eklenince, İl Yönetiminde bulunan 7 isim, genel merkezin kararlarına tepki olarak görevlerinden istifa ettiler.

6 Haziran Pazartesi günü bir araya gelerek istifalarını veren İl Sekreteri Mehmet Emin Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyesi Bahadır Gönül, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kabagil, Yönetim Kurulu Üyesi Ufuk Eroğlu, İl Muhasibi Sebahattin Tiryaki, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Fuat Manavoğlu ve Yüksel Koçak istifalarının ardından ortak bir bildiri yayınladılar.

İstifa eden Yönetim Kurulu Üyelerinin ortak bildirisinde ise şu ifadeler yer aldı; “Son günlerde yaşanan Ülkücü camiadaki gelişmeleri üzülerek izlemekteyiz. Ülkücüler arasına sokulan ayrıştırıcı nifak tohumları tehlikeli boyutlara ulaşmaktadır. Özellikle genel yönetiminin ülkücü iradeye saygı göstermemesi bizleri derinden yaralamıştır. Kendilerini eleştiren kişilerin ve teşkilatların bir bir değiştirilmesi ve son olarak Fatsa İlçe Teşkilatını kapatmaları bardağı taşıran son damla olmuştur. Bu gelişmelere ortak olmamak için yönetim görevlerimizden istifa etme kararı aldık. Bu karar herkesin hür iradesi ile aldığı karardır. Saygılarımızla.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.