METRUK BİNALARDA YIKIM

Gündem 15.10.2019 - 16:50, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2628+ kez okundu.
 

METRUK BİNALARDA YIKIM

Altınordu Belediyesi vatandaşların can ve mal güvenliğini tehdit eden, çevre kirliliğine yol açan ve kent estetiğine uygun olmayan metruk binalarda yıkım işlemi yapıyor.

Altınordu Belediyesi vatandaşların can ve mal güvenliğini tehdit eden, çevre kirliliğine yol açan  ve kent estetiğine uygun olmayan metruk binalarda yıkım işlemi yapıyor. ‘İnsana Hizmet ve Hürmet Eden Belediyecilik’ anlayışını benimseyen ve ‘önce insan’ düşüncesi ile hizmet üreten Altınordu Belediyesi bu kapsamda çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Belediyecilik alanında hizmetlerini sürdüren Altınordu Belediyesi, tüm bunların yanı sıra vatandaşların can güvenliği ve huzuru içinde önemli çalışmalar gerçekleştiriyor. Bu kapsamda vatandaşların can ve mal güvenliği açısından tehlike arz eden, uyuşturucu madde, alkol kullanımı gibi suçların odağı haline gelen, doğurduğu sakıncaların yanı sıra görüntü kirliliği ve çevrede yaşayan vatandaşlara rahatsızlık veren metruk binaların yıkımı için Altınordu Belediyesi tarafından başlatılan çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma ekipleri ile birlikte ilçe genelindeki metruk binaları tespit eden Altınordu Belediyesi, gerekli prosedürleri yerine getirmesinin ardından Altınordu Kaymakamlığı’ndan alınan kararla bu binalarda yıkım işlemi yapıyor. Altınordu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü öncülüğünde zabıta personelinin güvenlik önlemleri almasıyla gerçekleştirilen yıkımlarla tehlike oluşturan metruk alanlar güvenli hale getiriliyor. 
Altınordu Belediyesi vatandaşların can ve mal güvenliğini tehdit eden, çevre kirliliğine yol açan ve kent estetiğine uygun olmayan metruk binalarda yıkım işlemi yapıyor.

Altınordu Belediyesi vatandaşların can ve mal güvenliğini tehdit eden, çevre kirliliğine yol açan  ve kent estetiğine uygun olmayan metruk binalarda yıkım işlemi yapıyor.

‘İnsana Hizmet ve Hürmet Eden Belediyecilik’ anlayışını benimseyen ve ‘önce insan’ düşüncesi ile hizmet üreten Altınordu Belediyesi bu kapsamda çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Belediyecilik alanında hizmetlerini sürdüren Altınordu Belediyesi, tüm bunların yanı sıra vatandaşların can güvenliği ve huzuru içinde önemli çalışmalar gerçekleştiriyor.

Bu kapsamda vatandaşların can ve mal güvenliği açısından tehlike arz eden, uyuşturucu madde, alkol kullanımı gibi suçların odağı haline gelen, doğurduğu sakıncaların yanı sıra görüntü kirliliği ve çevrede yaşayan vatandaşlara rahatsızlık veren metruk binaların yıkımı için Altınordu Belediyesi tarafından başlatılan çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma ekipleri ile birlikte ilçe genelindeki metruk binaları tespit eden Altınordu Belediyesi, gerekli prosedürleri yerine getirmesinin ardından Altınordu Kaymakamlığı’ndan alınan kararla bu binalarda yıkım işlemi yapıyor.

Altınordu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü öncülüğünde zabıta personelinin güvenlik önlemleri almasıyla gerçekleştirilen yıkımlarla tehlike oluşturan metruk alanlar güvenli hale getiriliyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.