METİN GÜNDOĞDU'NUN BAYRAM MESAJI

Gündem 02.06.2019 - 22:04, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3794+ kez okundu.
 

METİN GÜNDOĞDU'NUN BAYRAM MESAJI

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir tebrik mesajı yayınladı.

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir tebrik mesajı yayınladı. Metin Gündoğdu, bayram mesajında şu ifadeleri kullandı “Ümmet olarak mübarek Ramazan Ayı’nın ardından Bayram’a ulaşmanın huzuru ve mutluluğu idrak ediyoruz. Bayramlar, kardeşlik, birlik ve beraberlik duygularının en güzel şekilde yaşandığı, toplumsal yardımlaşma hissiyatımızın kuvvetlendiği günlerdir. Gencinden, yaşlısına millet ve ümmet olarak birliğimizi daha da kuvvetlendiren bu günler insanlığın da ortak paydasıdır. Görenek ve ananelerimizi, modern dünya karşısında canlı tutan bayramlar milli birlik ve kardeşliğimizin pekişmesi için de bir fırsattır. Bu günlerde sıla-i rahim etmek, komşu, dost ve akraba ziyaretlerini ihmal etmemek gerekir. Bu vesile ile sınır ötesinde "Pençe Operasyonu"nu gerçekleştiren ordumuza zaferler niyaz eder, milletimizin ve Türk İslam Aleminin mübarek Ramazan Bayramını tebrik ederim.”
AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir tebrik mesajı yayınladı.
AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir tebrik mesajı yayınladı.
Metin Gündoğdu, bayram mesajında şu ifadeleri kullandı “Ümmet olarak mübarek Ramazan Ayı’nın ardından Bayram’a ulaşmanın huzuru ve mutluluğu idrak ediyoruz. Bayramlar, kardeşlik, birlik ve beraberlik duygularının en güzel şekilde yaşandığı, toplumsal yardımlaşma hissiyatımızın kuvvetlendiği günlerdir. Gencinden, yaşlısına millet ve ümmet olarak birliğimizi daha da kuvvetlendiren bu günler insanlığın da ortak paydasıdır. Görenek ve ananelerimizi, modern dünya karşısında canlı tutan bayramlar milli birlik ve kardeşliğimizin pekişmesi için de bir fırsattır. Bu günlerde sıla-i rahim etmek, komşu, dost ve akraba ziyaretlerini ihmal etmemek gerekir. Bu vesile ile sınır ötesinde "Pençe Operasyonu"nu gerçekleştiren ordumuza zaferler niyaz eder, milletimizin ve Türk İslam Aleminin mübarek Ramazan Bayramını tebrik ederim.”
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.