METİN GÜNDOĞDU MAZBATASINI ALDI

Siyaset 03.07.2018 - 08:53, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2766+ kez okundu.
 

METİN GÜNDOĞDU MAZBATASINI ALDI

24 Haziran'da yapılan seçimlerde AK Parti'den Ordu milletvekili seçilen Gündoğdu, partililerle geldiği Ordu Adliyesinde mazbatasını aldı.

24 Haziran'da yapılan seçimlerde AK Parti'den Ordu milletvekili seçilen Gündoğdu, partililerle geldiği Ordu Adliyesinde mazbatasını aldı. Gündoğdu, adliye önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, mazbatayı almasına vesile olan partililer, milletvekili adayları ile hemşehrilerine ve emeği geçen herkese teşekkür etti. Teşkilat Mensupları ve Sevenleri Yalnız Bırakmadı Ordu Milletvekili Adayı Yavuz Selim Kıran, AK Parti Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk, Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Baysal, Gençlik Kolları Başkanı Seçkin Baybaba, ilçe Belediye Başkanları, ilçe Başkanları, teşkilat yöneticileri ve sevenleri mazbatasını alırken Milletvekili Metin Gündoğdu'yu yalnız bırakmadı. Yılmak, Yorulmak, Uyumak Yok! AK kadro olmasa milletvekili olma şanslarının olmadığını belirten Gündoğdu, "Bu dönemde de memleketimiz ve hemşehrilerimiz için yılmadan, yorulmadan, uyumadan elimizden gelen her çalışmayı gerçekleştireceğiz. Hemşehrilerimizin vekaletini taşımanın sorumluluğunu derinden hissediyoruz ve bu bilinçle TBMM'deki görevimize devam edeceğiz. Tüm teşkilatımıza ve hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum. Önümüzde yerel seçimler var. Biz birlik ve beraberlik içerisinde bütün arkadaşlarımızla aynı hız ve heyecan, aynı kadroyla görevimize devam edeceğiz. Ordu'yu inşallah geçmişte olduğu gibi 20'de 20 yapmak için gece gündüz demeden bugünden startını verip çalışmaya başlayacağız." dedi. Ordu Yine 20'de 20 Yapacak Konuşmanın ardından Gündoğdu, beraberindeki partililer ile basın mensuplarıyla bir restoranda bir araya geldi. Metin Gündoğdu, burada yaptığı konuşmada, yerel seçimlerde Büyükşehir ile diğer tüm ilçe belediyeler olmak üzere 20'de 20 yapmak için var güçleriyle çalışmaları gerektiğini söyledi. 24 Haziran tarihinde Cumhur ittifakı olarak seçimlere girdiklerini anımsatan Gündoğdu, şunları kaydetti: "Cumhur ittifakıyla birlikte bizim Ordu'da da, Türkiye'nin diğer yerlerinde de oy kaybımız yok. Biliyorsunuz 15 Temmuz'da ilk açıklama yapan Devlet Bahçeli'ydi. 15 Temmuz'da milletin adamının yanında duran ve milletin yanında duran Devlet Bahçeli'ye bu millet takdirinin karşılığını verdi. Türkiye'de de onlarla birlikte 340'ın üzerinde milletvekiliyle bugün mecliste temsil ediliyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde gücümüzü katlamaya devam edeceğiz. Önümüzdeki seçimlerde de, ondan sonrakinde de bu iş devam edecek Alah'ın izniyle."  AK Parti Ordu Metin Gündoğdu, "Birlik ve beraberlik içerisinde kol kola girip yarına yerel seçimlere dev bir adım atacağız. Onun için de halkın sevdiği ve kabul ettiği adaylarla birlikte yolumuza daha güçlü bir şekilde devam edeceğiz." ifadelerini kullandı. 
24 Haziran'da yapılan seçimlerde AK Parti'den Ordu milletvekili seçilen Gündoğdu, partililerle geldiği Ordu Adliyesinde mazbatasını aldı.

24 Haziran'da yapılan seçimlerde AK Parti'den Ordu milletvekili seçilen Gündoğdu, partililerle geldiği Ordu Adliyesinde mazbatasını aldı.

Gündoğdu, adliye önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, mazbatayı almasına vesile olan partililer, milletvekili adayları ile hemşehrilerine ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Teşkilat Mensupları ve Sevenleri Yalnız Bırakmadı

Ordu Milletvekili Adayı Yavuz Selim Kıran, AK Parti Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk, Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Baysal, Gençlik Kolları Başkanı Seçkin Baybaba, ilçe Belediye Başkanları, ilçe Başkanları, teşkilat yöneticileri ve sevenleri mazbatasını alırken Milletvekili Metin Gündoğdu'yu yalnız bırakmadı.

Yılmak, Yorulmak, Uyumak Yok!

AK kadro olmasa milletvekili olma şanslarının olmadığını belirten Gündoğdu, "Bu dönemde de memleketimiz ve hemşehrilerimiz için yılmadan, yorulmadan, uyumadan elimizden gelen her çalışmayı gerçekleştireceğiz. Hemşehrilerimizin vekaletini taşımanın sorumluluğunu derinden hissediyoruz ve bu bilinçle TBMM'deki görevimize devam edeceğiz. Tüm teşkilatımıza ve hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum. Önümüzde yerel seçimler var. Biz birlik ve beraberlik içerisinde bütün arkadaşlarımızla aynı hız ve heyecan, aynı kadroyla görevimize devam edeceğiz. Ordu'yu inşallah geçmişte olduğu gibi 20'de 20 yapmak için gece gündüz demeden bugünden startını verip çalışmaya başlayacağız." dedi.

Ordu Yine 20'de 20 Yapacak

Konuşmanın ardından Gündoğdu, beraberindeki partililer ile basın mensuplarıyla bir restoranda bir araya geldi. Metin Gündoğdu, burada yaptığı konuşmada, yerel seçimlerde Büyükşehir ile diğer tüm ilçe belediyeler olmak üzere 20'de 20 yapmak için var güçleriyle çalışmaları gerektiğini söyledi.

24 Haziran tarihinde Cumhur ittifakı olarak seçimlere girdiklerini anımsatan Gündoğdu, şunları kaydetti:

"Cumhur ittifakıyla birlikte bizim Ordu'da da, Türkiye'nin diğer yerlerinde de oy kaybımız yok. Biliyorsunuz 15 Temmuz'da ilk açıklama yapan Devlet Bahçeli'ydi. 15 Temmuz'da milletin adamının yanında duran ve milletin yanında duran Devlet Bahçeli'ye bu millet takdirinin karşılığını verdi. Türkiye'de de onlarla birlikte 340'ın üzerinde milletvekiliyle bugün mecliste temsil ediliyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde gücümüzü katlamaya devam edeceğiz. Önümüzdeki seçimlerde de, ondan sonrakinde de bu iş devam edecek Alah'ın izniyle." 

AK Parti Ordu Metin Gündoğdu, "Birlik ve beraberlik içerisinde kol kola girip yarına yerel seçimlere dev bir adım atacağız. Onun için de halkın sevdiği ve kabul ettiği adaylarla birlikte yolumuza daha güçlü bir şekilde devam edeceğiz." ifadelerini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.