METİN GÜNDOĞDU İLÇELERDE

Siyaset 11.02.2019 - 16:49, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3552+ kez okundu.
 

METİN GÜNDOĞDU İLÇELERDE

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, 31 Mart Yerel Seçimleri çalışmalarını sürdürüyor.

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, 31 Mart Yerel Seçimleri çalışmalarını sürdürüyor. TBMM Genel Kurul çalışmaları dışındaki tüm vaktini Ordu’da geçiren Gündoğdu her gün bir ilçeyi ziyaret ediyor. Yerel seçim çalışmalarına hızlı başlayan AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Belediye başkan adayları, ilçe başkanları ve teşkilat mensupları ile ilçelerde ziyaretler gerçekleştiren Metin Gündoğdu Altınordu, Akkuş ve Gülyalı İlçelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Altınordu İlçe Başkanı Dursun Kurucu, Belediye Başkanı Aşkın Tören ve Gençlik Kolları Başkanı Cesur Kartal ile ilçe esnaflarını ziyaret eden Metin Gündoğdu Çavuşlar Mahallesi ve Ata Sanayi Bölgesini de ziyaret etti. ‪Memur Sen Ordu Başkanı İsmail Çelenk ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle de buluşan Gündoğdu Damarlı Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Nadi Çelenk ve Damarlılı vatandaşlar ile bir araya geldi Gönül Belediyeciliği 20 İlçede Devam Edecek Ziyaretlerine Akkuş İlçesinde devam eden AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Haliluşağı Mahallesinde Cemil Çöpoğlu'nun cenaze merasimine katıldı. Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, İlçe Başkanı Ramazan Acar ve İl Yönetim Kurulu Üyemiz Osman Vural ile Ambargürgen Mahallesi sakinleri ile buluşan Metin Gündoğdu, beraberindeki heyetle Çökek Mahallesindeki vatandaşlarla bir araya gelerek istişarelerde bulundu. Akkuş Akpınar Mahallesindeki Pazar yerinde esnafları da ziyaret eden Gündoğdu 31 Mart seçimlerinde AK Parti’ye destek istedi. Gürgenliyatak Mahallesinde de ziyaretlerde bulunan Gündoğdu akşam saatlerinde ilçeden ayrıldı. Gülyalı İlçesini de ziyaret eden Metin Gündoğdu, Belediye Başkanı Talip Şen, İlçe Başkanı İlyas Yılmaz ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Naime Bektaş’la Gülyalı İlçe Teşkilat mensuplarıyla bir araya gelerek 31 Mart Yerel Seçimlerine dair değerlendirmelerde bulundu. Bereberindeki heyet ile Anbarcılı, Mustafalı ve Alibey Mahallelerini ziyaret eden Gündoğdu akşam saatlerinde ilçe merkezindeki esnaflarla bir araya geldi.
AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, 31 Mart Yerel Seçimleri çalışmalarını sürdürüyor.

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, 31 Mart Yerel Seçimleri çalışmalarını sürdürüyor. TBMM Genel Kurul çalışmaları dışındaki tüm vaktini Ordu’da geçiren Gündoğdu her gün bir ilçeyi ziyaret ediyor.

Yerel seçim çalışmalarına hızlı başlayan AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Belediye başkan adayları, ilçe başkanları ve teşkilat mensupları ile ilçelerde ziyaretler gerçekleştiren Metin Gündoğdu Altınordu, Akkuş ve Gülyalı İlçelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Altınordu İlçe Başkanı Dursun Kurucu, Belediye Başkanı Aşkın Tören ve Gençlik Kolları Başkanı Cesur Kartal ile ilçe esnaflarını ziyaret eden Metin Gündoğdu Çavuşlar Mahallesi ve Ata Sanayi Bölgesini de ziyaret etti. ‪Memur Sen Ordu Başkanı İsmail Çelenk ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle de buluşan Gündoğdu Damarlı Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Nadi Çelenk ve Damarlılı vatandaşlar ile bir araya geldi

Gönül Belediyeciliği 20 İlçede Devam Edecek

Ziyaretlerine Akkuş İlçesinde devam eden AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Haliluşağı Mahallesinde Cemil Çöpoğlu'nun cenaze merasimine katıldı. Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, İlçe Başkanı Ramazan Acar ve İl Yönetim Kurulu Üyemiz Osman Vural ile Ambargürgen Mahallesi sakinleri ile buluşan Metin Gündoğdu, beraberindeki heyetle Çökek Mahallesindeki vatandaşlarla bir araya gelerek istişarelerde bulundu. Akkuş Akpınar Mahallesindeki Pazar yerinde esnafları da ziyaret eden Gündoğdu 31 Mart seçimlerinde AK Parti’ye destek istedi. Gürgenliyatak Mahallesinde de ziyaretlerde bulunan Gündoğdu akşam saatlerinde ilçeden ayrıldı.

Gülyalı İlçesini de ziyaret eden Metin Gündoğdu, Belediye Başkanı Talip Şen, İlçe Başkanı İlyas Yılmaz ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Naime Bektaş’la Gülyalı İlçe Teşkilat mensuplarıyla bir araya gelerek 31 Mart Yerel Seçimlerine dair değerlendirmelerde bulundu. Bereberindeki heyet ile Anbarcılı, Mustafalı ve Alibey Mahallelerini ziyaret eden Gündoğdu akşam saatlerinde ilçe merkezindeki esnaflarla bir araya geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.