METİN GÜNDOĞDU'DAN İFTAR YEMEĞİ

Siyaset 11.06.2018 - 11:28, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4019+ kez okundu.
 

METİN GÜNDOĞDU'DAN İFTAR YEMEĞİ

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Altınordu ilçesinde 2 bin 500 kişilik iftar yemeği verdi.

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Altınordu ilçesinde 2 bin 500 kişilik iftar yemeği verdi. 63. Hükümet Kültür Turizm Bakanı ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu da, Gündoğdu’ya destek için Ordu’ya gelerek iftar davetine katıldı.  24 Haziran’ın Kazası Yok 24 Haziran çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren AK Parti Ordu Milletvekili ve 27. Dönem Milletvekili Adayı Metin Gündoğdu, Altınordu ilçesinde bulunan Fatih Sultan Mehmet Spor Tesislerinde 2 bin 500 kişiye iftar yemeği verdi. “Ailem” dediği katılımcılara hitaben konuşma yapan Metin Gündoğdu “AK Parti bugüne kadar alt yapı hususunda büyükler başardı. Şimdi de insana yatırım yapıyoruz. Burada 2 bin 500 kişilik bir aile olarak toplandık. Her birinizden özellikle rica ediyorum. 24 Haziran’a kadar daha önce AK Parti’ye oy vermemiş 1 kişiyi ikna edip sandığa götürün. Herkes kendi komşularından, akrabalarından veya arkadaşlarından en az bir kişiyi ikna ederek ödünç oy almalı. Çünkü 24 Haziran seçimlerinin kazası yok. Bu seçim Cumhurbaşkanlığı sistemine geçiş seçimidir. Türk siyasi tarihindeki dönüm noktasıdır. Prangalardan kurtulma ve koşmanın vaktidir. Bunun farkında olan güçler bu kritik dönemde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti üzerinden Türkiye’ye tuzak kuruyorlar. Allah’ın izni ve milletimizin desteği ile bu tuzağa düşmeyeceğiz.” dedi. Gündoğdu’ya Destek İçin Geldi AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Metin Gündoğdu’ya destek için Ankara’dan gelen Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu da iftara katılan vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada "24 Haziran'da biz adeta sandığa gittiğimiz zaman siyasi bir kurtuluş savaşı için gideceğiz. Silahımızda elimizdeki oylar olacaktır. Bu oyları yerli siyaset, milli devlet Cumhur ile Cumhuriyet ittifakına kullandığımız zaman Batı'nın yaptığı bu oyunları da, Avrupa Birliği'nin yaptığı bu tarafgirliği de faiz, dolar lobilerini de, gezicileri de, FETÖ'cüler ile PKK'lıların hepsini alaşağı etmiş olacağız. Hepsini sandığa gömmüş olacağız. Bu seçim sadece Türkiye açısından değil Türkiye’nin medeniyet coğrafyası için de çok önemli bir seçim. Balkanlar'dan Çin Seddi'ne, Afrika'nın derinliklerine kadar 1 milyar 700 milyonun da seçimidir" dedi.  
AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Altınordu ilçesinde 2 bin 500 kişilik iftar yemeği verdi.

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Altınordu ilçesinde 2 bin 500 kişilik iftar yemeği verdi. 63. Hükümet Kültür Turizm Bakanı ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu da, Gündoğdu’ya destek için Ordu’ya gelerek iftar davetine katıldı. 

24 Haziran’ın Kazası Yok

24 Haziran çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren AK Parti Ordu Milletvekili ve 27. Dönem Milletvekili Adayı Metin Gündoğdu, Altınordu ilçesinde bulunan Fatih Sultan Mehmet Spor Tesislerinde 2 bin 500 kişiye iftar yemeği verdi. “Ailem” dediği katılımcılara hitaben konuşma yapan Metin Gündoğdu “AK Parti bugüne kadar alt yapı hususunda büyükler başardı. Şimdi de insana yatırım yapıyoruz. Burada 2 bin 500 kişilik bir aile olarak toplandık. Her birinizden özellikle rica ediyorum. 24 Haziran’a kadar daha önce AK Parti’ye oy vermemiş 1 kişiyi ikna edip sandığa götürün. Herkes kendi komşularından, akrabalarından veya arkadaşlarından en az bir kişiyi ikna ederek ödünç oy almalı. Çünkü 24 Haziran seçimlerinin kazası yok. Bu seçim Cumhurbaşkanlığı sistemine geçiş seçimidir. Türk siyasi tarihindeki dönüm noktasıdır. Prangalardan kurtulma ve koşmanın vaktidir. Bunun farkında olan güçler bu kritik dönemde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti üzerinden Türkiye’ye tuzak kuruyorlar. Allah’ın izni ve milletimizin desteği ile bu tuzağa düşmeyeceğiz.” dedi.

Gündoğdu’ya Destek İçin Geldi

AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Metin Gündoğdu’ya destek için Ankara’dan gelen Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu da iftara katılan vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada "24 Haziran'da biz adeta sandığa gittiğimiz zaman siyasi bir kurtuluş savaşı için gideceğiz. Silahımızda elimizdeki oylar olacaktır. Bu oyları yerli siyaset, milli devlet Cumhur ile Cumhuriyet ittifakına kullandığımız zaman Batı'nın yaptığı bu oyunları da, Avrupa Birliği'nin yaptığı bu tarafgirliği de faiz, dolar lobilerini de, gezicileri de, FETÖ'cüler ile PKK'lıların hepsini alaşağı etmiş olacağız. Hepsini sandığa gömmüş olacağız. Bu seçim sadece Türkiye açısından değil Türkiye’nin medeniyet coğrafyası için de çok önemli bir seçim. Balkanlar'dan Çin Seddi'ne, Afrika'nın derinliklerine kadar 1 milyar 700 milyonun da seçimidir" dedi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.