MESUYE KÖŞE MAHALLESİNE DEV TÜRK BAYRAĞI DİKİLDİ

Yaşam 29.06.2017 - 13:28, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3007+ kez okundu.
 

MESUYE KÖŞE MAHALLESİNE DEV TÜRK BAYRAĞI DİKİLDİ

Mesudiye’nin KÖŞE Mahallesi’ne dikilen 17,5 metre yüksekliğindeki 24 m2 dev bir Türk bayrağı, KÖŞE semalarını süsledi.

Merkezi İstanbul’da bulunan Köşe Mahallesi “Köşeliler Derneği”nin İstanbul’dan tedarik ederek Köşe Mahallesi’ne 3 parça halinde göndermiş oldukları toplam 17,5 m yüksekliğindeki bayrak direği, Köşe mahallesinin en üst noktasına dikilerek, Mesudiye İlçesinin en yüksek bayrak direği olma unvanına sahip oldu. 24 m2 büyüklüğünde dev Türk Bayrağı asılan 17,5 m yüksekliğindeki bayrak direği, mobil vinç yardımıyla Köşeli hemşeriler tarafından dikilmiştir. Köşe semalarını süsleyen dev bayrak Topçam bölgesinden ve dereyolu üzerindeki tüm mahallelerden net bir şekilde görülebilmektedir. Dernek başkanı ve Köşe Mahalle Muhtarı “Mesudiye’nin en yüksek bayrak direği, önümüzde günlerde ışıklandırılarak gece de görünmesi sağlanacak ve Ağustos ayında Mesudiye’nin değerli protokolünün de davet edileceği bir tarihte resmi tören düzenleneceği” bildirildi. Bayrak direğinde aynı zamanda bir bayrak asansörü de mevcuttur. Bu sayede bayrak rahatlıkla göndere çekilip indirilebiliyor. Bizler de Köşe Mahallesi Dernek Yönetimini, Köşe Mahalle Muhtarını ve Köşeli hemşerilerimizi, üzerinde şehitlerimizin kanı bulunan ve göklerde dalgalanmasına hiç kimsenin mani olamayacağı bayrağımızı Köşe semalarında dalgalandırdıkları için kendilerini canı gönülden tebrik ediyoruz.
Mesudiye’nin KÖŞE Mahallesi’ne dikilen 17,5 metre yüksekliğindeki 24 m2 dev bir Türk bayrağı, KÖŞE semalarını süsledi.

Merkezi İstanbul’da bulunan Köşe Mahallesi “Köşeliler Derneği”nin İstanbul’dan tedarik ederek Köşe Mahallesi’ne 3 parça halinde göndermiş oldukları toplam 17,5 m yüksekliğindeki bayrak direği, Köşe mahallesinin en üst noktasına dikilerek, Mesudiye İlçesinin en yüksek bayrak direği olma unvanına sahip oldu.

24 m2 büyüklüğünde dev Türk Bayrağı asılan 17,5 m yüksekliğindeki bayrak direği, mobil vinç yardımıyla Köşeli hemşeriler tarafından dikilmiştir. Köşe semalarını süsleyen dev bayrak Topçam bölgesinden ve dereyolu üzerindeki tüm mahallelerden net bir şekilde görülebilmektedir.

Dernek başkanı ve Köşe Mahalle Muhtarı “Mesudiye’nin en yüksek bayrak direği, önümüzde günlerde ışıklandırılarak gece de görünmesi sağlanacak ve Ağustos ayında Mesudiye’nin değerli protokolünün de davet edileceği bir tarihte resmi tören düzenleneceği” bildirildi.

Bayrak direğinde aynı zamanda bir bayrak asansörü de mevcuttur. Bu sayede bayrak rahatlıkla göndere çekilip indirilebiliyor.

Bizler de Köşe Mahallesi Dernek Yönetimini, Köşe Mahalle Muhtarını ve Köşeli hemşerilerimizi, üzerinde şehitlerimizin kanı bulunan ve göklerde dalgalanmasına hiç kimsenin mani olamayacağı bayrağımızı Köşe semalarında dalgalandırdıkları için kendilerini canı gönülden tebrik ediyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.