MESLEK YÜKSEKOKULUNDA MEZUNİYET TÖRENİ

Gündem 23.06.2019 - 16:55, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4289+ kez okundu.
 

MESLEK YÜKSEKOKULUNDA MEZUNİYET TÖRENİ

Ordu Üniversitesi Fatsa Meslek Yüksekokulunun 2018-2019 yılı mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

Ordu Üniversitesi  Fatsa Meslek Yüksekokulunun 2018-2019 yılı mezuniyet töreni gerçekleştirildi. Fatsa Yerleşkesinde gerçekleştirilen törene Rektör V. Prof. Dr. Fikri Balta, Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesi Dekan V. Dr. Öğretim Ü. Koray Korkmaz, Fatsa Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Yılmaz Çiftçi, akademik ve idari personel, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile öğrenciler ve davetliler katıldı. Törende mezun olan öğrenciler adına konuşma gerçekleştiren Fatsa Meslek Yüksekokulu birincisi Ahsen Yedier, “İki yıl önce çıktığımız yolu bugün burada sonlandırıyoruz. Hocalarımızın öğrettikleri ile hayatın zorluklarını aşacak, yaşama daha da güçlü sarılacağız. Bizimle kurdukları sevgi bağlarını sonsuza kadar kalbimizde taşıyacağız. Öğrendiğimiz her şey için başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere hocalarımıza ve desteklerini hiçbir esirgemeyen ailelerimize teşekkür ederiz.” dedi. Fatsa Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Yılmaz Çiftçi, “Değerli aileler, dünyaya geldikleri andan itibaren üzerine titrediğiniz, emek verdiğiniz evlatlarınızla gurur duyabilirsiniz. Değerli meslektaşlarıma öğrencilerimize sadece teknik bilgileri öğretmekle kalmayıp aynı zamanda birey olarak sorumluluklarını, bir ekibin parçası olarak dayanışmayı ve paylaşmayı öğrettikleri ve onların örnek alacakları bir model olduğunuz için hepinize sonsuz teşekkür ederim. Güzel ülkemizin çağdaş yarınlarını gerçekleştirecek olan değerli mezunlarımızı sevgiyle uğurlarken onları tebrik ediyor ve yaşamlarının yeni dönemlerinde başarılar diliyorum. ”diye konuştu. Rektör V. Prof. Dr. Fikri Balta, “Bugün Üniversitemiz Fatsa Meslek Yüksekokulunda eğitimlerini başarı ile tamamlayan 250 öğrencimizi mezun etmenin mutluluğu içerisindeyiz. Öğrencilerimizin ileri görüşlü, aklı ve bilimi rehber edinen, bilim üreten ve üretilen, bilgiyi paylaşan kişiler olarak yetiştirilmesinde emeği geçen öğretim elemanlarımıza ve onlardan desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen değerli ailelerine teşekkür ediyor, öğrencilerimize bundan sonraki yaşamlarında mutlu, sağlıklı ve başarılı bir gelecek diliyorum.” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından Fatsa Meslek Yüksekokulundan derece ile mezun olan öğrencilere plaket verildi. Rektör V. Prof. Dr. Fikri Balta okul birincisi Ahsen Yedier’e, Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesi Dekan V. Dr. Öğretim Ü. Koray Korkmaz okul ikincisi Büşra Düşün’e, Fatsa MYO Müdürü Doç. Dr. Yılmaz Çiftçi okul üçüncüsü Miraç Kara’ya plaketlerini verdi. Program, kendi alanlarında dereceye giren öğrencilere başarı belgelerinin verilmesi, mezuniyet kütüğüne plaket çakılması ve mezuniyet keplerinin atılmasının ardından sona erdi.  
Ordu Üniversitesi Fatsa Meslek Yüksekokulunun 2018-2019 yılı mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

Ordu Üniversitesi  Fatsa Meslek Yüksekokulunun 2018-2019 yılı mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

Fatsa Yerleşkesinde gerçekleştirilen törene Rektör V. Prof. Dr. Fikri Balta, Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesi Dekan V. Dr. Öğretim Ü. Koray Korkmaz, Fatsa Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Yılmaz Çiftçi, akademik ve idari personel, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile öğrenciler ve davetliler katıldı.

Törende mezun olan öğrenciler adına konuşma gerçekleştiren Fatsa Meslek Yüksekokulu birincisi Ahsen Yedier, “İki yıl önce çıktığımız yolu bugün burada sonlandırıyoruz. Hocalarımızın öğrettikleri ile hayatın zorluklarını aşacak, yaşama daha da güçlü sarılacağız. Bizimle kurdukları sevgi bağlarını sonsuza kadar kalbimizde taşıyacağız. Öğrendiğimiz her şey için başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere hocalarımıza ve desteklerini hiçbir esirgemeyen ailelerimize teşekkür ederiz.” dedi.

Fatsa Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Yılmaz Çiftçi, “Değerli aileler, dünyaya geldikleri andan itibaren üzerine titrediğiniz, emek verdiğiniz evlatlarınızla gurur duyabilirsiniz. Değerli meslektaşlarıma öğrencilerimize sadece teknik bilgileri öğretmekle kalmayıp aynı zamanda birey olarak sorumluluklarını, bir ekibin parçası olarak dayanışmayı ve paylaşmayı öğrettikleri ve onların örnek alacakları bir model olduğunuz için hepinize sonsuz teşekkür ederim. Güzel ülkemizin çağdaş yarınlarını gerçekleştirecek olan değerli mezunlarımızı sevgiyle uğurlarken onları tebrik ediyor ve yaşamlarının yeni dönemlerinde başarılar diliyorum. ”diye konuştu.

Rektör V. Prof. Dr. Fikri Balta, “Bugün Üniversitemiz Fatsa Meslek Yüksekokulunda eğitimlerini başarı ile tamamlayan 250 öğrencimizi mezun etmenin mutluluğu içerisindeyiz. Öğrencilerimizin ileri görüşlü, aklı ve bilimi rehber edinen, bilim üreten ve üretilen, bilgiyi paylaşan kişiler olarak yetiştirilmesinde emeği geçen öğretim elemanlarımıza ve onlardan desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen değerli ailelerine teşekkür ediyor, öğrencilerimize bundan sonraki yaşamlarında mutlu, sağlıklı ve başarılı bir gelecek diliyorum.” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Fatsa Meslek Yüksekokulundan derece ile mezun olan öğrencilere plaket verildi. Rektör V. Prof. Dr. Fikri Balta okul birincisi Ahsen Yedier’e, Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesi Dekan V. Dr. Öğretim Ü. Koray Korkmaz okul ikincisi Büşra Düşün’e, Fatsa MYO Müdürü Doç. Dr. Yılmaz Çiftçi okul üçüncüsü Miraç Kara’ya plaketlerini verdi. Program, kendi alanlarında dereceye giren öğrencilere başarı belgelerinin verilmesi, mezuniyet kütüğüne plaket çakılması ve mezuniyet keplerinin atılmasının ardından sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.