MESAFELER GÖNÜL KÖPRÜLERİYLE AŞILIYOR

Gündem 05.10.2020 - 00:28, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2009+ kez okundu.
 

MESAFELER GÖNÜL KÖPRÜLERİYLE AŞILIYOR

Altınordu Belediyesi, Çin’in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm dünyada toplum sağlığı açısından küresel bir tehdide dönüşen Koronavirüs salgınının ülkemizde ilk görüldüğü andan itibaren Altınordu’luları hiç yalnız bırakmadı.

Altınordu Belediyesi, Çin’in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm dünyada toplum sağlığı açısından küresel bir tehdide dönüşen Koronavirüs salgınının ülkemizde ilk görüldüğü andan itibaren Altınordu’luları hiç yalnız bırakmadı.  Zorlu pandemi sürecinde hem şehirde Sürüttüğü hijyen ve dezenfeksiyon çalışmaları hem de sosyal belediyecilik uygulamalarıyla pandemiyle mücadele için seferberlik ilan eden Altınordu Belediyesi, Covid19 testleri pozitif çıkan ve karantinada tutulan vatandaşlara destek olmaya devam ediyor.  HEM GIDA HEM DE HİJYEN DESTEĞİ Altınordu Belediyesi ekipleri tarafından özenle hazırlanan içerisinde temel gıda maddelerinin bulunduğu gıda paketi ve pandemiyle mücadelede en az düzenli beslenme kadar önem arz eden hijyen koşullarını sağlayacak temizlik ve dezenfekte malzemelerinin yer aldığı hijyen paketleri vatandaşların ikametlerine götürülüp kapılarında teslim ediliyor. Ayrıca testleri pozitif çıkan vatandaşların konutları da Altınordu Belediyesi ekipleri tarafından dezenfekte ediliyor Altınordu Belediyesi pandemi sürecinin başından itibaren başlattığı çalışmalarla şehir genelinde 1 milyonu aşkın ücretsiz maske, 20 bini aşkın gıda ve hijyen paketini vatandaşlara ulaştırdı. BAŞKAN TÖREN, “MESAFELERİ GÖNÜL KÖPRÜLERİYLE AŞIYORUZ” Hizmetlerinin ve tüm çalışmalarının insan olduğunu ve temelini gönül belediyeciliğinin oluşturduğunu ifade eden Altınordu Belediye Başkanımız Aşkın TÖREN, “tüm dünya ile birlikte zorlu bir sınavdan geçiyoruz. İnsanlığı tehdit eden pandemiyle mücadele çok yönlü yürütülmesi gereken bir süreç. Bu mücadelenin hijyen ve dezenfeksiyon boyutunun yanında toplumsal, sosyal ve ekonomik boyutunu da göz ardı edemeyiz. Pandeminin ülkemizde ilk görüldüğü andan itibaren toplum sağlığının korunması çalışmalarımızın yanında pandemi kaynaklı sosyal ve ekonomik riskleri en az indirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİNİN GEREĞİNİ YAPIYORUZ Temel düsturlarının gönül belediyeciliği olduğunu kaydeden Başkan TÖREN, “temelinin gönül Belediyeciliğinin teşkil ettiği sosyal belediyecilik gereği her türlü imkanımızı vatandaşlarımızın sağlığı, refahı, huzuru, konforu ve mutluluğu için kullanıyoruz. Her zaman ve her koşulda yanlarında olmak için gayret gösterdiğimiz Altınordu’lu vatandaşlarımızı karantina altında da yalnız bırakmıyoruz. Koronavirüs testleri pozitif çıkan vatandaşlarımızla bu süreçte belki bir araya gelip kucaklaşmak mümkün olmuyor. Ancak bu durum bizim onlara ulaşmamıza engel de teşkil etmiyor. Karantina altında olup talep eden tüm vatandaşlarımıza pandemi koşullarına uygun bir şekilde ekiplerimiz eliyle gıda ve hijyen paketlerimizi ulaştırıyor ayrıca konutlarını da dezenfekte ediyoruz.  Kurduğumuz gönül köprüleriyle hemşehrilerimizle dayanışmamız her zaman ve her koşulda devam edecek. Altınordu Belediyesi olarak bu şehirde “her can bize emanet” anlayışımız doğrultusunda tüm ekip, ekipman ve imkanlarımızla Altınordu’luların yanındayız” dedi.
Altınordu Belediyesi, Çin’in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm dünyada toplum sağlığı açısından küresel bir tehdide dönüşen Koronavirüs salgınının ülkemizde ilk görüldüğü andan itibaren Altınordu’luları hiç yalnız bırakmadı.

Altınordu Belediyesi, Çin’in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm dünyada toplum sağlığı açısından küresel bir tehdide dönüşen Koronavirüs salgınının ülkemizde ilk görüldüğü andan itibaren Altınordu’luları hiç yalnız bırakmadı. 

Zorlu pandemi sürecinde hem şehirde Sürüttüğü hijyen ve dezenfeksiyon çalışmaları hem de sosyal belediyecilik uygulamalarıyla pandemiyle mücadele için seferberlik ilan eden Altınordu Belediyesi, Covid19 testleri pozitif çıkan ve karantinada tutulan vatandaşlara destek olmaya devam ediyor. 

HEM GIDA HEM DE HİJYEN DESTEĞİ

Altınordu Belediyesi ekipleri tarafından özenle hazırlanan içerisinde temel gıda maddelerinin bulunduğu gıda paketi ve pandemiyle mücadelede en az düzenli beslenme kadar önem arz eden hijyen koşullarını sağlayacak temizlik ve dezenfekte malzemelerinin yer aldığı hijyen paketleri vatandaşların ikametlerine götürülüp kapılarında teslim ediliyor. Ayrıca testleri pozitif çıkan vatandaşların konutları da Altınordu Belediyesi ekipleri tarafından dezenfekte ediliyor

Altınordu Belediyesi pandemi sürecinin başından itibaren başlattığı çalışmalarla şehir genelinde 1 milyonu aşkın ücretsiz maske, 20 bini aşkın gıda ve hijyen paketini vatandaşlara ulaştırdı.

BAŞKAN TÖREN, “MESAFELERİ GÖNÜL KÖPRÜLERİYLE AŞIYORUZ”

Hizmetlerinin ve tüm çalışmalarının insan olduğunu ve temelini gönül belediyeciliğinin oluşturduğunu ifade eden Altınordu Belediye Başkanımız Aşkın TÖREN, “tüm dünya ile birlikte zorlu bir sınavdan geçiyoruz. İnsanlığı tehdit eden pandemiyle mücadele çok yönlü yürütülmesi gereken bir süreç. Bu mücadelenin hijyen ve dezenfeksiyon boyutunun yanında toplumsal, sosyal ve ekonomik boyutunu da göz ardı edemeyiz. Pandeminin ülkemizde ilk görüldüğü andan itibaren toplum sağlığının korunması çalışmalarımızın yanında pandemi kaynaklı sosyal ve ekonomik riskleri en az indirmek için var gücümüzle çalışıyoruz.

GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİNİN GEREĞİNİ YAPIYORUZ

Temel düsturlarının gönül belediyeciliği olduğunu kaydeden Başkan TÖREN, “temelinin gönül Belediyeciliğinin teşkil ettiği sosyal belediyecilik gereği her türlü imkanımızı vatandaşlarımızın sağlığı, refahı, huzuru, konforu ve mutluluğu için kullanıyoruz. Her zaman ve her koşulda yanlarında olmak için gayret gösterdiğimiz Altınordu’lu vatandaşlarımızı karantina altında da yalnız bırakmıyoruz. Koronavirüs testleri pozitif çıkan vatandaşlarımızla bu süreçte belki bir araya gelip kucaklaşmak mümkün olmuyor. Ancak bu durum bizim onlara ulaşmamıza engel de teşkil etmiyor. Karantina altında olup talep eden tüm vatandaşlarımıza pandemi koşullarına uygun bir şekilde ekiplerimiz eliyle gıda ve hijyen paketlerimizi ulaştırıyor ayrıca konutlarını da dezenfekte ediyoruz.  Kurduğumuz gönül köprüleriyle hemşehrilerimizle dayanışmamız her zaman ve her koşulda devam edecek.

Altınordu Belediyesi olarak bu şehirde “her can bize emanet” anlayışımız doğrultusunda tüm ekip, ekipman ve imkanlarımızla Altınordu’luların yanındayız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.