MERAL AKŞENER ORDU'YA GELİYOR

Siyaset 02.01.2018 - 11:28, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3777+ kez okundu.
 

MERAL AKŞENER ORDU'YA GELİYOR

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 3 Ocak Çarşamba günü, partisinin İl Teşkilat Binasının açılışını gerçekleştirmek üzere Ordu’ya geliyor.

Ankara’dan tarifeli uçakla Ordu Giresun Havalimanı’na gelecek olan Akşener ilk olarak Giresun’a gidecek. Saat 14.30 gibi Ordu’da olacak olan Akşener İl Teşkilatı ve Altınordu İlçe teşkilatının açılışını gerçekleştirecek. Şener, daha sonra Altınordu İlçesi’nde esnaf ziyaretinde de bulunacak. Altınordu’daki programının ardından akşam Fatsa’da bir yemek programına da katılacak olan Akşener aynı akşam Ordu Giresun Havalimanı’ndan tarifeli uçakla Ankara’ya geri dönecek.
İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 3 Ocak Çarşamba günü, partisinin İl Teşkilat Binasının açılışını gerçekleştirmek üzere Ordu’ya geliyor.

Ankara’dan tarifeli uçakla Ordu Giresun Havalimanı’na gelecek olan Akşener ilk olarak Giresun’a gidecek.

Saat 14.30 gibi Ordu’da olacak olan Akşener İl Teşkilatı ve Altınordu İlçe teşkilatının açılışını gerçekleştirecek. Şener, daha sonra Altınordu İlçesi’nde esnaf ziyaretinde de bulunacak.

Altınordu’daki programının ardından akşam Fatsa’da bir yemek programına da katılacak olan Akşener aynı akşam Ordu Giresun Havalimanı’ndan tarifeli uçakla Ankara’ya geri dönecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.