MELET IRMAĞINA ÖZEL PROJE

Gündem 02.02.2021 - 16:20, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3619+ kez okundu.
 

MELET IRMAĞINA ÖZEL PROJE

Karadeniz Bölgesi’nin en uzun kıyı şeridine sahip Ordu’da balıkçı teknelerinin olduğu yerler barınağa dönüştürülüyor.

Karadeniz Bölgesi’nin en uzun kıyı şeridine sahip Ordu’da balıkçı teknelerinin olduğu yerler barınağa dönüştürülüyor. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in bizzat yakın takip ettiği Melet projesi kapsamında Melet Irmağı ile deniz arasında bulunan ve harabe durumda olan balıkçı mekanları yapılan projeyle barınağa dönüştürülüyor. Yıllardır âtıl vaziyette olan ve kaderine terk edilmiş halde bulunan Melet Irmağı balıkçıları için düğmeye basıldı. Yapılacak proje ile bu alan modern bir marinaya dönüştürülerek balıkçılar ve vatandaşların kullanımına sunulacak. Proje tamamlandığında Ordu’ya yeni bir turizm destinasyonu kazandırılacak. Konu ile ilgili Melet Irmağı Çevresini Güzelleştirme ve Balıkçıları Koruma Derneği üyeleri ile bir toplantı gerçekleştiren Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, “Proje hem Balıkçılarımızın yüzünü güldürecek hem de Ordu turizmine katkı sağlayan bir merkez haline getirecek” dedi. “MELET’İN ÇEHRESİ BU PROJE İLE TAMAMEN DEĞİŞECEK” Melet Irmağı üzerinde yapılacak marina projesinin kısa süre içinde başlanacağını söyleyen Genel Sekreter Coşkun Alp, “Ekiplerimiz şuan Melet Irmağında hummalı bir şekilde çalışıyor. Melet ırmağı üzerinde DSİ ile birlikte müşterek bir çalışma yaparak ırmak yatağını derinleştirdik. Yapılan bu çalışma kapsamında ırmak yatağının kotunu eksi 3’e kadar düşürdük. Ayrıca Melet Irmağı üzerinde bulunan ve sayıları 70’i bulan balıkçı kardeşlerimiz için bir çalışmamız var. Projesi hazır olan bu çalışmamızda gelecek hafta mendirek çalışmasına başlayacağız. Planlı ve programlı olan bu projemizi kısa zaman içerisinde tamamlayarak hem balıkçı kardeşlerimizi rahat bir ortama kavuşturacağız hem de ilimizin turizmine katkı sunan bir turizm destinasyonu haline getirmiş olacağız” dedi “HASRETİMİZ SONA ERİYOR” Yıllardır bekledikleri çalışmanın başlatılmasından duydukları memnuniyeti dile getiren Balıkçı esnafı ise “Yıllardır beklediğimiz bir çalışmanın ilk temeli atılıyor. Bizler hayalini kurduğumuz bir marinaya kavuşacağız. Bu hizmeti Ordu’ya ve balıkçı esnafına sunan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler ve Genel Sekreter Coşkun Alp’e çok teşekkür ediyoruz. Hasretimiz sona eriyor. Hayal olan beklentilerimiz gerçeğe dönüştü” diye konuştular.​    
Karadeniz Bölgesi’nin en uzun kıyı şeridine sahip Ordu’da balıkçı teknelerinin olduğu yerler barınağa dönüştürülüyor.

Karadeniz Bölgesi’nin en uzun kıyı şeridine sahip Ordu’da balıkçı teknelerinin olduğu yerler barınağa dönüştürülüyor.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in bizzat yakın takip ettiği Melet projesi kapsamında Melet Irmağı ile deniz arasında bulunan ve harabe durumda olan balıkçı mekanları yapılan projeyle barınağa dönüştürülüyor.
Yıllardır âtıl vaziyette olan ve kaderine terk edilmiş halde bulunan Melet Irmağı balıkçıları için düğmeye basıldı. Yapılacak proje ile bu alan modern bir marinaya dönüştürülerek balıkçılar ve vatandaşların kullanımına sunulacak. Proje tamamlandığında Ordu’ya yeni bir turizm destinasyonu kazandırılacak.
Konu ile ilgili Melet Irmağı Çevresini Güzelleştirme ve Balıkçıları Koruma Derneği üyeleri ile bir toplantı gerçekleştiren Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, “Proje hem Balıkçılarımızın yüzünü güldürecek hem de Ordu turizmine katkı sağlayan bir merkez haline getirecek” dedi.
“MELET’İN ÇEHRESİ BU PROJE İLE TAMAMEN DEĞİŞECEK”
Melet Irmağı üzerinde yapılacak marina projesinin kısa süre içinde başlanacağını söyleyen Genel Sekreter Coşkun Alp, “Ekiplerimiz şuan Melet Irmağında hummalı bir şekilde çalışıyor. Melet ırmağı üzerinde DSİ ile birlikte müşterek bir çalışma yaparak ırmak yatağını derinleştirdik. Yapılan bu çalışma kapsamında ırmak yatağının kotunu eksi 3’e kadar düşürdük. Ayrıca Melet Irmağı üzerinde bulunan ve sayıları 70’i bulan balıkçı kardeşlerimiz için bir çalışmamız var. Projesi hazır olan bu çalışmamızda gelecek hafta mendirek çalışmasına başlayacağız. Planlı ve programlı olan bu projemizi kısa zaman içerisinde tamamlayarak hem balıkçı kardeşlerimizi rahat bir ortama kavuşturacağız hem de ilimizin turizmine katkı sunan bir turizm destinasyonu haline getirmiş olacağız” dedi
“HASRETİMİZ SONA ERİYOR”
Yıllardır bekledikleri çalışmanın başlatılmasından duydukları memnuniyeti dile getiren Balıkçı esnafı ise “Yıllardır beklediğimiz bir çalışmanın ilk temeli atılıyor. Bizler hayalini kurduğumuz bir marinaya kavuşacağız. Bu hizmeti Ordu’ya ve balıkçı esnafına sunan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler ve Genel Sekreter Coşkun Alp’e çok teşekkür ediyoruz. Hasretimiz sona eriyor. Hayal olan beklentilerimiz gerçeğe dönüştü” diye konuştular.​

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.