MEDICAL PARK ORDU HASTANESİ AVUSTURYA’DA

Gündem 24.07.2019 - 12:52, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3466+ kez okundu.
 

MEDICAL PARK ORDU HASTANESİ AVUSTURYA’DA

Avusturya’da yaşayan gurbetçiler, Medical Park Ordu Hastanesi’nin Salzburg kentinde düzenlediği etkinlikte buluştu. Yaklaşık 200 katılımcı estetik ve obezite cerrahisi sunumlarını büyük bir dikkatle dinledi.

Avusturya’da yaşayan gurbetçiler, Medical Park Ordu Hastanesi’nin Salzburg kentinde düzenlediği etkinlikte buluştu. Yaklaşık 200 katılımcı estetik ve obezite cerrahisi sunumlarını büyük bir dikkatle dinledi. Medical Park Ordu Hastanesi “Gurbetçilerimizin Sağlığı Bize Emanet” temalı etkinliğin 2’ncisini Salzgburg’da gerçekleştirildi. Etkinliğe çoğunluğu Ordulu yaklaşık 200 gurbetçinin yanı sıra Medical Park Ordu Hastanesi Obezite ve Metabolik Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Erkan Aksoy, Plastik ve Estetik Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Nazlı Tosun ile hastane yetkilileri katıldı. ‘HASTALARIMIZLA AİLE GİBİYİZ’ Gerçekleştirdiği başarılı obezite ameliyatları ile gurbetçilerin yakından tanıdığı Metabolik Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Erkan Aksoy ameliyat ettiği bazı hastalarıyla da etkinlikte bir araya gelme fırsatı yakaladı. Hastalarıyla aile gibi olduklarını ifade eden Dr. Aksoy, kendisine büyük ilgi gösteren gurbetçilere teşekkür etti. Op. Dr. Nazlı Tosun’un estetik ameliyatlarla ilgili olarak yaptığı sunumda ise katılımcılar merak ettikleri soruları sordu. Estetik yaptırmaya karar vermeden önce nelere dikkat etmeleri gerektiği konusunda bilgi sahibi oldular. ‘SAĞLIK TURİZMİNİ ÖNEMSİYORUZ’ Salzburg’da gerçekleştirdikleri seminerin oldukça verimli geçtiğini dile getiren Medical Park Ordu Hastanesi Genel Müdür Yardımcı Mehmet Ulvi Güney; “Medical Park Ordu Hastanesi sunduğu kaliteli sağlık hizmetleri ve tecrübeli hekim kadrosu ile yurt dışında dikkat çekiyor. Medical Park olarak ülkemizde ve hastanelerimizin bulunduğu illerde sağlık turizmine çok önem veriyoruz. Bugüne kadar Avrupa’dan Afrika’ya dünyanın dört bir yanından gelen hastaların Medical Park Ordu Hastanesi’nde tedavi olarak sağlığına kavuşmalarına katkı sağladık. Salzburg’da gerçekleştirdiğimiz seminerin de Ordu’ya sağlık turizmi açısından önemli bir katkı sağlayacağı kanaatindeyiz” diye konuştu.  
Avusturya’da yaşayan gurbetçiler, Medical Park Ordu Hastanesi’nin Salzburg kentinde düzenlediği etkinlikte buluştu. Yaklaşık 200 katılımcı estetik ve obezite cerrahisi sunumlarını büyük bir dikkatle dinledi.

Avusturya’da yaşayan gurbetçiler, Medical Park Ordu Hastanesi’nin Salzburg kentinde düzenlediği etkinlikte buluştu. Yaklaşık 200 katılımcı estetik ve obezite cerrahisi sunumlarını büyük bir dikkatle dinledi.
Medical Park Ordu Hastanesi “Gurbetçilerimizin Sağlığı Bize Emanet” temalı etkinliğin 2’ncisini Salzgburg’da gerçekleştirildi. Etkinliğe çoğunluğu Ordulu yaklaşık 200 gurbetçinin yanı sıra Medical Park Ordu Hastanesi Obezite ve Metabolik Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Erkan Aksoy, Plastik ve Estetik Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Nazlı Tosun ile hastane yetkilileri katıldı.
‘HASTALARIMIZLA AİLE GİBİYİZ’
Gerçekleştirdiği başarılı obezite ameliyatları ile gurbetçilerin yakından tanıdığı Metabolik Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Erkan Aksoy ameliyat ettiği bazı hastalarıyla da etkinlikte bir araya gelme fırsatı yakaladı. Hastalarıyla aile gibi olduklarını ifade eden Dr. Aksoy, kendisine büyük ilgi gösteren gurbetçilere teşekkür etti. Op. Dr. Nazlı Tosun’un estetik ameliyatlarla ilgili olarak yaptığı sunumda ise katılımcılar merak ettikleri soruları sordu. Estetik yaptırmaya karar vermeden önce nelere dikkat etmeleri gerektiği konusunda bilgi sahibi oldular.
‘SAĞLIK TURİZMİNİ ÖNEMSİYORUZ’
Salzburg’da gerçekleştirdikleri seminerin oldukça verimli geçtiğini dile getiren Medical Park Ordu Hastanesi Genel Müdür Yardımcı Mehmet Ulvi Güney; “Medical Park Ordu Hastanesi sunduğu kaliteli sağlık hizmetleri ve tecrübeli hekim kadrosu ile yurt dışında dikkat çekiyor. Medical Park olarak ülkemizde ve hastanelerimizin bulunduğu illerde sağlık turizmine çok önem veriyoruz. Bugüne kadar Avrupa’dan Afrika’ya dünyanın dört bir yanından gelen hastaların Medical Park Ordu Hastanesi’nde tedavi olarak sağlığına kavuşmalarına katkı sağladık. Salzburg’da gerçekleştirdiğimiz seminerin de Ordu’ya sağlık turizmi açısından önemli bir katkı sağlayacağı kanaatindeyiz” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.