MECLİSİ ŞUBAT AYI TOPLANTISI YAPILDI

Gündem 01.02.2019 - 15:06, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3497+ kez okundu.
 

MECLİSİ ŞUBAT AYI TOPLANTISI YAPILDI

Altınordu Belediyesi Şubat Ayı Olağan Meclis toplantısı gerçekleştirildi.

Altınordu Belediyesi Şubat Ayı Olağan Meclis toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, belediye tarafından gerçekleştirilen nikah, temel vizesi, iskan izin belgesi, ruhsat tanzimi ve ruhsat değişikliği gibi işlemlerin ücretlerinde indirim yapıldı. Altınordu Belediyesi Şubat Ayı Olağan Meclis toplantısı Altınordu Belediye Meclis Salonu’nda yapıldı. Belediye Başkanı Celal Tezcan Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya AK Parti, CHP ve MHP’li meclis üyelerinin yanı sıra basın mensupları katıldı. Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan’ın açılış konuşması ile başladı. Yapılan konuşmaların ardından toplantıda, İhtisas Komisyonu’ndan gelen raporlar ve müdürlüklerden gelen teklifler yapılan değerlendirmeler sonucunda oylanarak karara bağlandı. NİKAH, RUHSAT, İSKAN VE TEMEL VİZE İNŞAAT ÜCRETLERİNDE İNDİRİM Ocak Ayı Meclisi’nde görüşülerek Numarataj, Tarife ve Mali Komisyonu’na gönderilen ve ücretlerde indirim yapılması teklifi oy çokluğu ile kabul edildi. Oy çokluğu ile kabul edilen indirimlere göre belediye nikah odasında yapılan nikahlar 150 TL’den 100 TL’ye, özel salonlarda yapılacak olan nikahlar 250 TL’den 200 TL’ye, temel vizesi inşaat metrekare birim fiyatı gecikmeli 20 TL’den 5 TL’ye, iskan izin belgesi 300 TL’den 200 TL’ye ve son olarak yeniden ruhsat tanzimi ve her türlü ruhsat değişikliği ücreti metrekaresi 2.5 TL’den 0,50 TL’ye indirildi. Konuya ilişkin açıklama yapan Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan, Enflasyonla Topyekün Mücadele Programı kapsamında bir takım çalışmalar yaptıklarını belirtti. Bu kapsamda sektörlerin hareketlenmesi açısından belediye olarak ücret düzenlemesi işlemi yapıldığını aktaran Başkan Tezcan, Altınordu Belediye Meclisi’nin aldığı kararla belediye himayesinde yürütülen çeşitli iş ve işlemlerin ücretlerinde indirim yapıldığını aktardı. Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı karşılıklı görüşlerin dile getirilmesinin ardından sona ererken Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı 1 Mart 2019 Cuma günü olarak belirlendi.  
Altınordu Belediyesi Şubat Ayı Olağan Meclis toplantısı gerçekleştirildi.

Altınordu Belediyesi Şubat Ayı Olağan Meclis toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, belediye tarafından gerçekleştirilen nikah, temel vizesi, iskan izin belgesi, ruhsat tanzimi ve ruhsat değişikliği gibi işlemlerin ücretlerinde indirim yapıldı.

Altınordu Belediyesi Şubat Ayı Olağan Meclis toplantısı Altınordu Belediye Meclis Salonu’nda yapıldı. Belediye Başkanı Celal Tezcan Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya AK Parti, CHP ve MHP’li meclis üyelerinin yanı sıra basın mensupları katıldı.

Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan’ın açılış konuşması ile başladı. Yapılan konuşmaların ardından toplantıda, İhtisas Komisyonu’ndan gelen raporlar ve müdürlüklerden gelen teklifler yapılan değerlendirmeler sonucunda oylanarak karara bağlandı.

NİKAH, RUHSAT, İSKAN VE TEMEL VİZE İNŞAAT ÜCRETLERİNDE İNDİRİM

Ocak Ayı Meclisi’nde görüşülerek Numarataj, Tarife ve Mali Komisyonu’na gönderilen ve ücretlerde indirim yapılması teklifi oy çokluğu ile kabul edildi. Oy çokluğu ile kabul edilen indirimlere göre belediye nikah odasında yapılan nikahlar 150 TL’den 100 TL’ye, özel salonlarda yapılacak olan nikahlar 250 TL’den 200 TL’ye, temel vizesi inşaat metrekare birim fiyatı gecikmeli 20 TL’den 5 TL’ye, iskan izin belgesi 300 TL’den 200 TL’ye ve son olarak yeniden ruhsat tanzimi ve her türlü ruhsat değişikliği ücreti metrekaresi 2.5 TL’den 0,50 TL’ye indirildi.

Konuya ilişkin açıklama yapan Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan, Enflasyonla Topyekün Mücadele Programı kapsamında bir takım çalışmalar yaptıklarını belirtti. Bu kapsamda sektörlerin hareketlenmesi açısından belediye olarak ücret düzenlemesi işlemi yapıldığını aktaran Başkan Tezcan, Altınordu Belediye Meclisi’nin aldığı kararla belediye himayesinde yürütülen çeşitli iş ve işlemlerin ücretlerinde indirim yapıldığını aktardı.

Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı karşılıklı görüşlerin dile getirilmesinin ardından sona ererken Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı 1 Mart 2019 Cuma günü olarak belirlendi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.