MECLİSDE ÖNEMLİ KARARLAR...

09.10.2020 - 23:49, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2360+ kez okundu.
 

MECLİSDE ÖNEMLİ KARARLAR...

Gülyalı Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısında önemli kararlar alındı.

Gülyalı Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısında önemli kararlar alındı. Çikolata Park’ta yer alan Çok Amaçlı Salon’da Belediye Başkanı Ulaş Tepe’nin başkanlığında gerçekleşen toplantıda Gülyalı Belediyesi’nin Tarihi Kentler Birliği ve Sağlıklı Kentler Birliğine üye olunması konusundaki gündem maddeleri oy birliğiyle kabul edildi. Ayrıca Yeniköy ve Ürümbey mahallelerinin kesişim noktasında yapımı tamamlanan çocuk parkına da “Sağlık Parkı” ismi verilmesi yönündeki gündem maddesi oy birliğiyle kabul edilerek tescillendi. “SAĞLIK PARKI” İSMİ  TESCİLLENDİ Çocuk parkına “Sağlık Parkı” adının verilmesiyle ilgili gündem maddesinde söz alan Başkan Tepe, “Pandemi sürecinde sağlık emekçilerimizin insanüstü çabasını görmezden gelemeyiz. Bu mücadelenin daima hatırlanması için bu çalışmamıza Sağlık Parkı isminin verilmesini oldukça anlamlı buluyoruz. Böyle bir süreçte dahi sağlık emekçilerine yönelik saldırı haberlerini medyadan üzülerek takip ediyoruz. Onlara moral vermemiz gereken yerde şiddete başvurularak gerçekleştirilen saldırıları kınıyoruz. Pandemide verilen mücadelede yaşamını yitiren tüm sağlık emekçilerine Allah’tan rahmet, mücadeleye özveriyle devam edenlere kolaylıklar diliyorum” dedi. TARİHİ KENTLER BİRLİĞİNE ÜYELİK TURİZME KATKI SAĞLAYACAK İlçenin gelişimine ve tanıtımına ön ayak olacak oluşumlara katılım sağladıklarını hatırlatan Başkan Tepe, “Gülyalı’nın yararına olabilecek, ilçeye değer katabilecek ve dışarıdan kaynak sağlayabilecek oluşumlara üyelik sağlıyoruz. Tarihi Kentler Birliği, yerel yönetimler ile meslek ve sivil toplum örgütlerini bir araya getirerek kentlerimizin tarihsel, kültürel ve doğal dokusunun korunmasını ve tanıtımını sağlama noktasında önemli çalışmalar yürütüyor. İlçemizde de tescilli tarihi eserlerimiz var. Birliğin çalışmalarından ve uygulamalarından faydalanmak için üye olacağız” dedi. SAĞLIKLI KENTLER  BİRLİĞİNE ORDU’DA ÜYE OLAN İLK İLÇE OLACAĞIZ Pandemi sürecinin bireysel ve toplumsal anlamda sağlığın önemi bakımından büyük bir farkındalık oluşturduğunu ifade eden Başkan Tepe, “Gülyalı Belediyesi olarak sağlık konusunda kurumsal manada çalışmalar yürütmek istiyoruz. Sağlıklı Kentler Birliği, sağlık odaklı sürdürülebilir kentsel çevre oluşturulmasına yönelik stratejiler ile kentlerin kapasitelerinin gelişmesine katkıda bulunacak adımlar atıyor. Birliğe üye olarak yerel yönetimler aracılığıyla sağlık konusunda vatandaşlarımıza hizmet sunmak istiyoruz” dedi.  
Gülyalı Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısında önemli kararlar alındı.

Gülyalı Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısında önemli kararlar alındı. Çikolata Park’ta yer alan Çok Amaçlı Salon’da Belediye Başkanı Ulaş Tepe’nin başkanlığında gerçekleşen toplantıda Gülyalı Belediyesi’nin Tarihi Kentler Birliği ve Sağlıklı Kentler Birliğine üye olunması konusundaki gündem maddeleri oy birliğiyle kabul edildi. Ayrıca Yeniköy ve Ürümbey mahallelerinin kesişim noktasında yapımı tamamlanan çocuk parkına da “Sağlık Parkı” ismi verilmesi yönündeki gündem maddesi oy birliğiyle kabul edilerek tescillendi.
“SAĞLIK PARKI” İSMİ
 TESCİLLENDİ
Çocuk parkına “Sağlık Parkı” adının verilmesiyle ilgili gündem maddesinde söz alan Başkan Tepe, “Pandemi sürecinde sağlık emekçilerimizin insanüstü çabasını görmezden gelemeyiz. Bu mücadelenin daima hatırlanması için bu çalışmamıza Sağlık Parkı isminin verilmesini oldukça anlamlı buluyoruz. Böyle bir süreçte dahi sağlık emekçilerine yönelik saldırı haberlerini medyadan üzülerek takip ediyoruz. Onlara moral vermemiz gereken yerde şiddete başvurularak gerçekleştirilen saldırıları kınıyoruz. Pandemide verilen mücadelede yaşamını yitiren tüm sağlık emekçilerine Allah’tan rahmet, mücadeleye özveriyle devam edenlere kolaylıklar diliyorum” dedi.
TARİHİ KENTLER BİRLİĞİNE ÜYELİK TURİZME KATKI SAĞLAYACAK
İlçenin gelişimine ve tanıtımına ön ayak olacak oluşumlara katılım sağladıklarını hatırlatan Başkan Tepe, “Gülyalı’nın yararına olabilecek, ilçeye değer katabilecek ve dışarıdan kaynak sağlayabilecek oluşumlara üyelik sağlıyoruz. Tarihi Kentler Birliği, yerel yönetimler ile meslek ve sivil toplum örgütlerini bir araya getirerek kentlerimizin tarihsel, kültürel ve doğal dokusunun korunmasını ve tanıtımını sağlama noktasında önemli çalışmalar yürütüyor. İlçemizde de tescilli tarihi eserlerimiz var. Birliğin çalışmalarından ve uygulamalarından faydalanmak için üye olacağız” dedi.
SAĞLIKLI KENTLER
 BİRLİĞİNE ORDU’DA ÜYE OLAN İLK İLÇE OLACAĞIZ
Pandemi sürecinin bireysel ve toplumsal anlamda sağlığın önemi bakımından büyük bir farkındalık oluşturduğunu ifade eden Başkan Tepe, “Gülyalı Belediyesi olarak sağlık konusunda kurumsal manada çalışmalar yürütmek istiyoruz. Sağlıklı Kentler Birliği, sağlık odaklı sürdürülebilir kentsel çevre oluşturulmasına yönelik stratejiler ile kentlerin kapasitelerinin gelişmesine katkıda bulunacak adımlar atıyor. Birliğe üye olarak yerel yönetimler aracılığıyla sağlık konusunda vatandaşlarımıza hizmet sunmak istiyoruz” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.