MARKA KENTİN VİZYON PROJESİ HAYATA GEÇİYOR

Gündem 24.07.2018 - 14:29, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3748+ kez okundu.
 

MARKA KENTİN VİZYON PROJESİ HAYATA GEÇİYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, yaşam konforunu yükselten projelerini tek tek hayata geçiriyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, yaşam konforunu yükselten projelerini tek tek hayata geçiriyor. Altınordu ilçesinde çalışmaları tamamlanan “Süleyman Felek Caddesi Yayalaştırma ve Cephe İyileştirme Projesi ile Köprübaşı Meydan Projesi” 25 Temmuz Çarşamba günü hizmete açılıyor. Büyüyen ve gelişen Ordu insan ve çevre dostu, estetik ve modern bir marka şehir oluyor. Altınordu ilçesinde Süleyman Felek Caddesi ile halkın buluşma noktası Köprübaşı Meydanı artık modern görünüme kavuşuyor. 17.30’DA AÇILIŞ VE 20.30’DA GÜLŞEN KONSERİ VAR Başkan Enver Yılmaz, 25 Temmuz 2018 Çarşamba günü saat 17.30’da Köprübaşı Meydanı’nda “Süleyman Felek Caddesi Yayalaştırma ve Cephe İyileştirme Projesi ile Köprübaşı Meydan Projesi”nin açılış törenini gerçekleştireceklerini söyleyerek, “Ünlü Sanatçımız Gülşen’in açılış töreni akşamı saat 20.30’da Ayışığı Meydanı’nda vereceği konsere tüm halkımızı davet ediyor ve bu mutluluğu birlikte yaşamak istiyoruz” dedi. ORDU ESTETİK VE MODERN BİR MARKA ŞEHİR OLUYOR Vatandaşların yaşam konforunu yükseltecek projeleri tamamlayarak hizmete sunduklarına vurgu yapan Başkan Yılmaz, “Karadeniz Bölgemizin parlayan yıldızı Ordu, Büyükşehir Belediyemizle bugüne kadar görmediği kentsel dönüşüm projelerine ev sahipliği yapıyor, insan ve çevre dostu, estetik ve modern bir marka şehir oluyor. Büyükşehir olarak, diğer ilçelerimizde olduğu gibi Altınordu’da da sosyal hayatın en yoğun yaşandığı cadde, sokak ve meydanlarda takdir gören çalışmalara imza atıyor, halkımızın yaşam konforunu artırıyoruz. Hazırlanan projeyi hayata geçirerek Süleyman Felek Caddemizi altyapısı dâhil sil baştan düzenledik. Üzerinde bulunan 135 binanın dış cephesini iyileştirerek caddemizin güzelliğine güzellik kattık. Köprübaşı Meydanı’mızı modern bir görünüme kavuşturarak ortak bir yaşam alanı oluşturduk” diye konuştu.
Ordu Büyükşehir Belediyesi, yaşam konforunu yükselten projelerini tek tek hayata geçiriyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, yaşam konforunu yükselten projelerini tek tek hayata geçiriyor. Altınordu ilçesinde çalışmaları tamamlanan “Süleyman Felek Caddesi Yayalaştırma ve Cephe İyileştirme Projesi ile Köprübaşı Meydan Projesi” 25 Temmuz Çarşamba günü hizmete açılıyor.

Büyüyen ve gelişen Ordu insan ve çevre dostu, estetik ve modern bir marka şehir oluyor. Altınordu ilçesinde Süleyman Felek Caddesi ile halkın buluşma noktası Köprübaşı Meydanı artık modern görünüme kavuşuyor.

17.30’DA AÇILIŞ VE 20.30’DA GÜLŞEN KONSERİ VAR

Başkan Enver Yılmaz, 25 Temmuz 2018 Çarşamba günü saat 17.30’da Köprübaşı Meydanı’nda “Süleyman Felek Caddesi Yayalaştırma ve Cephe İyileştirme Projesi ile Köprübaşı Meydan Projesi”nin açılış törenini gerçekleştireceklerini söyleyerek, “Ünlü Sanatçımız Gülşen’in açılış töreni akşamı saat 20.30’da Ayışığı Meydanı’nda vereceği konsere tüm halkımızı davet ediyor ve bu mutluluğu birlikte yaşamak istiyoruz” dedi.

ORDU ESTETİK VE MODERN BİR MARKA ŞEHİR OLUYOR

Vatandaşların yaşam konforunu yükseltecek projeleri tamamlayarak hizmete sunduklarına vurgu yapan Başkan Yılmaz, “Karadeniz Bölgemizin parlayan yıldızı Ordu, Büyükşehir Belediyemizle bugüne kadar görmediği kentsel dönüşüm projelerine ev sahipliği yapıyor, insan ve çevre dostu, estetik ve modern bir marka şehir oluyor. Büyükşehir olarak, diğer ilçelerimizde olduğu gibi Altınordu’da da sosyal hayatın en yoğun yaşandığı cadde, sokak ve meydanlarda takdir gören çalışmalara imza atıyor, halkımızın yaşam konforunu artırıyoruz. Hazırlanan projeyi hayata geçirerek Süleyman Felek Caddemizi altyapısı dâhil sil baştan düzenledik. Üzerinde bulunan 135 binanın dış cephesini iyileştirerek caddemizin güzelliğine güzellik kattık. Köprübaşı Meydanı’mızı modern bir görünüme kavuşturarak ortak bir yaşam alanı oluşturduk” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.