MARC INNES BROWN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ

Gündem 24.09.2018 - 12:56, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3621+ kez okundu.
 

MARC INNES BROWN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ

Avustralya Ankara Büyükelçisi Marc Innes Brown Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Engin Tekintaş’ı makamında ziyaret etti.

Avustralya Ankara Büyükelçisi Marc Innes Brown Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Engin Tekintaş’ı makamında ziyaret etti. BAŞKAN VEKİLİ TEKİNTAŞ, “ AVUSTRALYALI KARDEŞLERİMİZİ KENTİMİZDE MİSAFİR ETMEKTEN MUTLULUK DUYARIZ” Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Engin Tekintaş, Avustralya Ankara Büyükelçisi Marc Innes Brown’u ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirterek, “Halka hizmet etmenin bilinci ile göreve başladığımız bu süreçte Sayın Büyükelçiyi kentimizde ağırlamaktan onur duyuyor ve güzel dilekleri için teşekkür ediyorum. Seyahat uzaklığı olsa da Avustralyalı kardeşlerimizi kentimizde misafir etmekten mutlu oluruz. Ordu özel alanlara sahip, yazın ve kışın farklı güzellikleri olan, mavi ve yeşilin iç içe geçtiği bir kent ve bu güzel şehirde kıymetli dostlarımızı her zaman ağırlamak isteriz” dedi. BÜYÜKELÇİ BROWN, “ORDU’DA ÇOK GÜZEL GÜNLER GEÇİRDİM” Avustralya Ankara Büyükelçisi Marc Innes Brown, Başkan Vekili Tekintaş’ı yeni görevinden dolayı tebrik ederek, “ Orduda çok güzel günler geçirdim. Yaylaya gittik ve Türk -Avustralyalı toplumun üyeleri ile bir araya geldik. Ordu çok güzel bir yer ve burada bulunmaktan, yeni insanlarla tanışmaktan büyük mutluluk duydum” şeklinde konuştu.
Avustralya Ankara Büyükelçisi Marc Innes Brown Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Engin Tekintaş’ı makamında ziyaret etti.

Avustralya Ankara Büyükelçisi Marc Innes Brown Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Engin Tekintaş’ı makamında ziyaret etti.

BAŞKAN VEKİLİ TEKİNTAŞ, “ AVUSTRALYALI KARDEŞLERİMİZİ KENTİMİZDE MİSAFİR ETMEKTEN MUTLULUK DUYARIZ”

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Engin Tekintaş, Avustralya Ankara Büyükelçisi Marc Innes Brown’u ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirterek, “Halka hizmet etmenin bilinci ile göreve başladığımız bu süreçte Sayın Büyükelçiyi kentimizde ağırlamaktan onur duyuyor ve güzel dilekleri için teşekkür ediyorum. Seyahat uzaklığı olsa da Avustralyalı kardeşlerimizi kentimizde misafir etmekten mutlu oluruz. Ordu özel alanlara sahip, yazın ve kışın farklı güzellikleri olan, mavi ve yeşilin iç içe geçtiği bir kent ve bu güzel şehirde kıymetli dostlarımızı her zaman ağırlamak isteriz” dedi.

BÜYÜKELÇİ BROWN, “ORDU’DA ÇOK GÜZEL GÜNLER GEÇİRDİM”

Avustralya Ankara Büyükelçisi Marc Innes Brown, Başkan Vekili Tekintaş’ı yeni görevinden dolayı tebrik ederek, “ Orduda çok güzel günler geçirdim. Yaylaya gittik ve Türk -Avustralyalı toplumun üyeleri ile bir araya geldik. Ordu çok güzel bir yer ve burada bulunmaktan, yeni insanlarla tanışmaktan büyük mutluluk duydum” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.