MALZEME DESTEĞİ

Spor 28.01.2020 - 12:15, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4101+ kez okundu.
 

MALZEME DESTEĞİ

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından açılan Cimnastik Salonuna ilgi yoğun olunca malzemeler yetersiz kaldı.

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından açılan Cimnastik Salonuna ilgi yoğun olunca malzemeler yetersiz kaldı. 6 ay önce açılan Cimnastik Kursu ile 6-10 yaş kategorisinde 400 çocuk Cimnastik branşında spor yapmaya  başladı. İlginin yoğun olmasından dolayı antrenman seanslarının arttırılması çare olmadı. İmdada Gençlik ve Spor Bakanlığı yetişti. Bakanlığın desteği ile alınan Spor Malzemeleri İl Müdürü Mustafa Genç tarafından minik cimnastikcilerin kullanımı için teslim edildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Gençlik ve Spor il Müdürü Mustafa Genç, “İlimizde Cimnastik antrenörümüz yoktu, taleplerimiz doğrultusunda Bakanlığımız ilimize antrenör ataması yaptı, açılan kurs çok ilgi gördü. Antrenörümüz antrenmanlara yetişemez oldu. Yavrularımızın daha iyi malzemelerle antrenman yapmasını sağlamak için malzeme talebimize Bakanlığımız tam destek verdi. Alınan spor malzemelerini yavrularımızın kullanımı için teslim ettik. Desteklerinden dolayı Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na ve Bakanlığımız yöneticilerine yavrularımız adına teşekkür ederim.”dedi.   
Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından açılan Cimnastik Salonuna ilgi yoğun olunca malzemeler yetersiz kaldı.

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından açılan Cimnastik Salonuna ilgi yoğun olunca malzemeler yetersiz kaldı.
6 ay önce açılan Cimnastik Kursu ile 6-10 yaş kategorisinde 400 çocuk Cimnastik branşında spor yapmaya  başladı.
İlginin yoğun olmasından dolayı antrenman seanslarının arttırılması çare olmadı. İmdada Gençlik ve Spor Bakanlığı yetişti. Bakanlığın desteği ile alınan Spor Malzemeleri İl Müdürü Mustafa Genç tarafından minik cimnastikcilerin kullanımı için teslim edildi.
Konuyla ilgili açıklama yapan Gençlik ve Spor il Müdürü Mustafa Genç, “İlimizde Cimnastik antrenörümüz yoktu, taleplerimiz doğrultusunda Bakanlığımız ilimize antrenör ataması yaptı, açılan kurs çok ilgi gördü. Antrenörümüz antrenmanlara yetişemez oldu. Yavrularımızın daha iyi malzemelerle antrenman yapmasını sağlamak için malzeme talebimize Bakanlığımız tam destek verdi. Alınan spor malzemelerini yavrularımızın kullanımı için teslim ettik. Desteklerinden dolayı Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na ve Bakanlığımız yöneticilerine yavrularımız adına teşekkür ederim.”dedi.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.