MALAZGİRT ZAFERİ DOPDOLU BİR PROGRAMLA KUTLANACAK

Spor 07.08.2018 - 14:07, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3642+ kez okundu.
 

MALAZGİRT ZAFERİ DOPDOLU BİR PROGRAMLA KUTLANACAK

Malazgirt Zaferinin 947. yıl dönümü kutlama etkinlikleri ve spor, kültür festivali Ordu Altınordu’da kutlanacak.

Malazgirt Zaferinin 947. yıl dönümü kutlama etkinlikleri ve spor, kültür festivali Ordu Altınordu’da kutlanacak. Gençlik ve Spor Bakanlığının destekleriyle bu sene Tayfun Gürsoy Parkında kutlanacak festival 14-16 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek. Festivalin dolu dolu bir program dahilinde gerçekleşeceğini söyleyen Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç: “Gençlik ve Spor Bakanlığımıza İl Müdürlüğü olarak proje sunmuştuk projemiz kabul oldu. 14-16 Ağustos tarihleri arasında Tayfun Gürsoy Parkında Malazgirt Zaferi’nin 947. Yıl Dönümü Kutlama Etkinlikleri Kültür ve Spor Festivali düzenlenecek. Etkinlikler kapsamında kılıç gösterileri kapsamında birçok ilden kılıç ustaları Ordu’ya gelecek, Dombıra Müziği ile tanınan Arslanbek Sultanbekov konseri verecek ve okçuluk gösterileri yer alacak. Dolu dolu bir programla Malazgirt Zaferini anacağız. Ben tüm Orduluları Malazgirt Zaferi’nin 947. Yıldönümü Kutlama etkinliklerine bekliyorum” ifadelerini kullandı.  
Malazgirt Zaferinin 947. yıl dönümü kutlama etkinlikleri ve spor, kültür festivali Ordu Altınordu’da kutlanacak.

Malazgirt Zaferinin 947. yıl dönümü kutlama etkinlikleri ve spor, kültür festivali Ordu Altınordu’da kutlanacak.
Gençlik ve Spor Bakanlığının destekleriyle bu sene Tayfun Gürsoy Parkında kutlanacak festival 14-16 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek.
Festivalin dolu dolu bir program dahilinde gerçekleşeceğini söyleyen Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç: “Gençlik ve Spor Bakanlığımıza İl Müdürlüğü olarak proje sunmuştuk projemiz kabul oldu. 14-16 Ağustos tarihleri arasında Tayfun Gürsoy Parkında Malazgirt Zaferi’nin 947. Yıl Dönümü Kutlama Etkinlikleri Kültür ve Spor Festivali düzenlenecek. Etkinlikler kapsamında kılıç gösterileri kapsamında birçok ilden kılıç ustaları Ordu’ya gelecek, Dombıra Müziği ile tanınan Arslanbek Sultanbekov konseri verecek ve okçuluk gösterileri yer alacak. Dolu dolu bir programla Malazgirt Zaferini anacağız. Ben tüm Orduluları Malazgirt Zaferi’nin 947. Yıldönümü Kutlama etkinliklerine bekliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.