LOJİSTİK SEKTÖRÜ İÇİN 52 GENÇ UZMAN YETİŞTİ

Eğitim 19.12.2016 - 18:49, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1961+ kez okundu.
 

LOJİSTİK SEKTÖRÜ İÇİN 52 GENÇ UZMAN YETİŞTİ

Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilen 242 bin 235 avro bütçeli “Lojistik Sektöründe Ordu Genç Uzmanlarını Yetiştiriyor” adlı Avrupa Birliği projesi kapsamında kursiyerler teorik ve staj eğitimlerini tamamlandı.

İSTİHDAM KAPISI ARALANDI   Ordu Büyükşehir Belediyesinin başvuru sahibi olduğu, Ordu Üniversitesi ve Ordu Ticaret ve Sanayi Odasıyla ortaklaşa yürütülen projenin uygulamalı eğitim faaliyeti kapsamında staj dönemi sona erdi. 18 Ekim 2016 tarihinde başlayan ve 40 iş günü süren staj döneminde 52 işsiz genç, Ordu’da lojistik alanında faaliyet gösteren 17 özel ve devlet kurumunda yaptığı staj sonrasında uzmanlaşarak istihdam kapısını araladı.   İSTİHDAM SAHASI GENİŞ   Staj süresince günlük 10 avro alan kursiyerlerin ulaşım ve yemek masraflarını da proje bütçesinden karşılayan Büyükşehir Belediyesi, Ordu-Giresun Havaalanı, Ünye Konteyner Limanı vb. çalışmaları kapsamında “Lojistik Uzmanı Yetiştirme Kursu”na katılanlara istihdam noktasında öncelik tanıyacak.   GENÇLER PROJEDEN MEMNUN   “Ordu Lojistik Sektöründe Genç Uzmanlarını Yetiştiriyor” projesi kapsamında stajlarını tamamlayan öğrenciler, memnuniyetlerini dile getirerek teknik ve teorik olarak verilen eğitimlerin kendilerine olumlu yönde katkı sağladığını belirtti.
Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilen 242 bin 235 avro bütçeli “Lojistik Sektöründe Ordu Genç Uzmanlarını Yetiştiriyor” adlı Avrupa Birliği projesi kapsamında kursiyerler teorik ve staj eğitimlerini tamamlandı.
İSTİHDAM KAPISI ARALANDI
 
Ordu Büyükşehir Belediyesinin başvuru sahibi olduğu, Ordu Üniversitesi ve Ordu Ticaret ve Sanayi Odasıyla ortaklaşa yürütülen projenin uygulamalı eğitim faaliyeti kapsamında staj dönemi sona erdi. 18 Ekim 2016 tarihinde başlayan ve 40 iş günü süren staj döneminde 52 işsiz genç, Ordu’da lojistik alanında faaliyet gösteren 17 özel ve devlet kurumunda yaptığı staj sonrasında uzmanlaşarak istihdam kapısını araladı.
 
İSTİHDAM SAHASI GENİŞ
 
Staj süresince günlük 10 avro alan kursiyerlerin ulaşım ve yemek masraflarını da proje bütçesinden karşılayan Büyükşehir Belediyesi, Ordu-Giresun Havaalanı, Ünye Konteyner Limanı vb. çalışmaları kapsamında “Lojistik Uzmanı Yetiştirme Kursu”na katılanlara istihdam noktasında öncelik tanıyacak.
 
GENÇLER PROJEDEN MEMNUN
 
“Ordu Lojistik Sektöründe Genç Uzmanlarını Yetiştiriyor” projesi kapsamında stajlarını tamamlayan öğrenciler, memnuniyetlerini dile getirerek teknik ve teorik olarak verilen eğitimlerin kendilerine olumlu yönde katkı sağladığını belirtti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.