LGS VE YKS SINAVI ÖNCESİ TÜM OKULLARI DEZENFEKTE EDİYOR

Gündem 12.06.2020 - 00:37, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4028+ kez okundu.
 

LGS VE YKS SINAVI ÖNCESİ TÜM OKULLARI DEZENFEKTE EDİYOR

Altınordu Belediyemiz yaklaşan sınav takvimi öncesinde ilçe genelindeki tüm okullarda dezenfekte ve temizlik çalışması başlattı.

Altınordu Belediyemiz yaklaşan sınav takvimi öncesinde ilçe genelindeki tüm okullarda dezenfekte ve temizlik çalışması başlattı. Belediyemizin COVİD-19 salgınının ülkemizde görülmeye başlandığı ilk andan itibaren toplum sağlığının korunmasına yönelik şehirde başlattığı hijyen ve dezenfeksiyon seferberliği kesintisiz sürüyor. Koronavirüs tedbirleri kapsamında ertelenen Liselere Geçiş Sınavı (LGS) ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) Haziran ayı sonunda yapılacak. Yaklaşan sınav takvimi öncesinde, sınavların yapılacağı okullar Altınordu Belediyemizce dezenfekte ediliyor. ÖĞRENCİLER SINAVLARA STERİL ORTAMDA GİRECEK Altınordu Belediyemiz ekiplerince gerçekleştirilen dezenfekte ve temizlik çalışmaları ile sınavlar öncesinde okullarda sağlıklı bir ortam oluşturuluyor. 20 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan Liselere Geçiş Sınavı ve 27-28 Haziran tarihlerinde yapılacak. Yükseköğretim Kurumları Sınavı öncesinde yapılan dezenfekte çalışmaları ile sınav yapılacak okullarda insan sağlığını tehdit edecek olumsuzlukların minimum seviyeye indirilmesi hedefleniyor.
Altınordu Belediyemiz yaklaşan sınav takvimi öncesinde ilçe genelindeki tüm okullarda dezenfekte ve temizlik çalışması başlattı.

Altınordu Belediyemiz yaklaşan sınav takvimi öncesinde ilçe genelindeki tüm okullarda dezenfekte ve temizlik çalışması başlattı.

Belediyemizin COVİD-19 salgınının ülkemizde görülmeye başlandığı ilk andan itibaren toplum sağlığının korunmasına yönelik şehirde başlattığı hijyen ve dezenfeksiyon seferberliği kesintisiz sürüyor.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında ertelenen Liselere Geçiş Sınavı (LGS) ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) Haziran ayı sonunda yapılacak. Yaklaşan sınav takvimi öncesinde, sınavların yapılacağı okullar Altınordu Belediyemizce dezenfekte ediliyor.

ÖĞRENCİLER SINAVLARA STERİL ORTAMDA GİRECEK

Altınordu Belediyemiz ekiplerince gerçekleştirilen dezenfekte ve temizlik çalışmaları ile sınavlar öncesinde okullarda sağlıklı bir ortam oluşturuluyor. 20 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan Liselere Geçiş Sınavı ve 27-28 Haziran tarihlerinde yapılacak. Yükseköğretim Kurumları Sınavı öncesinde yapılan dezenfekte çalışmaları ile sınav yapılacak okullarda insan sağlığını tehdit edecek olumsuzlukların minimum seviyeye indirilmesi hedefleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.