KURUMLARA ZİYARETLERİNE DEVAM

Gündem 27.07.2017 - 12:44, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4350+ kez okundu.
 

KURUMLARA ZİYARETLERİNE DEVAM

Vali Seddar Yavuz, iade-i ziyaret ve kurum ziyaretleri kapsamında Altınordu Kaymakamlığı ile Altınordu Belediyesini ziyaret etti.   İlk ziyaretini Altınordu Kaymakamlığına gerçekleştiren Vali Seddar Yavuz, burada Altınordu Kaymakamı Niyazi Erten, İlçe Emniyet Müdür Vekili  Erol Çetinkaya, İlçe Jandarma Komutanı Bülent Sakıcı ve birim müdürleri tarafından karşılandı.   Vali Yavuz, Kaymakamlık hizmet binasında bulunan birimleri gezdikten sonra, Altınordu Kaymakamı Niyazi Erten ile bir süre sohbet etti.   Kaymakam Erten, daha önce İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü olarak hizmet veren binanın, Altınordu Kaymakamlığı olarak Orduluların hizmetinde olduğunu söyleyerek, yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi ve gerçekleştirdiği ziyaret dolayısıyla Vali Seddar Yavuz’a teşekkür etti.   Vali Seddar Yavuz’un iade-i ziyaretleri kapsamında ikinci durağı ise Altınordu Belediyesi oldu.   Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Yardımcısı Aydın Şaşmaz ve birim müdürleri tarafından karşılanan Vali Seddar Yavuz, 2016 yılında  yeni hizmet binasına taşınan Altınordu Belediyesinin tüm birimlerini gezerek, Başkan Engin Tekintaş'tan detaylı bilgi aldı. Ardından, Başkanlık makamına geçti.   Altınordu Belediyesi Şeref Defteri'ni imzalayan Vali Seddar Yavuz, "Ordu, Karadeniz’in incisi olmayı hak eden bir il. Altınordu Belediyesi’nin hizmetlerinin, Ordu’ya yakışan bir belediyecilik anlayışı olduğunu gördük. Bundan dolayı Altınordu Belediye Başkanı Sayın Engin Tekintaş’ı kutluyorum. Biz de Ordu'da hem Devletimizin, hem de Hükümetimizin temsilcisi olarak, yerel yönetimlerle işbirliği ve  koordinasyon içerisinde, bu il'e en iyi hizmeti yapmamın gayreti içinde olacağız. Bu Aziz Millet, hizmetlerin en iyisine layıktır. Biz de bu anlayışla milletimizin layık olduğu hizmetlere ulaşması noktasında gayretlerimiz olur ve inşallah başarılı oluruz" şeklinde konuştu.   Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten ve belediyenin çalışmaları hakkında Vali Yavuz'u bilgilendiren Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, "Sayın Valimizi Altınordu Belediyemizde ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz. Ordu’da üçüncü haftasını tamamlayan Sayın Valimiz, bu güzel ilimizde ve ilçemizde milletimize güzel hizmetler sunmaya devam edecekler. Bugüne kadar bir çok konuda istişare yaptık. Bundan sonra da ilimizin ve ilçemizin geleceği ile ilgili tüm konuları paylaşıp, konuşacağız. Bugünü bize ayırarak belediyemizi ziyaret eden ve hizmet binamızı gezen Sayın Valimize şahsım ve kurumum adına çok teşekkür ediyorum" dedi.
Vali Seddar Yavuz, iade-i ziyaret ve kurum ziyaretleri kapsamında Altınordu Kaymakamlığı ile Altınordu Belediyesini ziyaret etti.
 
İlk ziyaretini Altınordu Kaymakamlığına gerçekleştiren Vali Seddar Yavuz, burada Altınordu Kaymakamı Niyazi Erten, İlçe Emniyet Müdür Vekili  Erol Çetinkaya, İlçe Jandarma Komutanı Bülent Sakıcı ve birim müdürleri tarafından karşılandı.
 
Vali Yavuz, Kaymakamlık hizmet binasında bulunan birimleri gezdikten sonra, Altınordu Kaymakamı Niyazi Erten ile bir süre sohbet etti.
 
Kaymakam Erten, daha önce İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü olarak hizmet veren binanın, Altınordu Kaymakamlığı olarak Orduluların hizmetinde olduğunu söyleyerek, yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi ve gerçekleştirdiği ziyaret dolayısıyla Vali Seddar Yavuz’a teşekkür etti.
 
Vali Seddar Yavuz’un iade-i ziyaretleri kapsamında ikinci durağı ise Altınordu Belediyesi oldu.
 
Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Yardımcısı Aydın Şaşmaz ve birim müdürleri tarafından karşılanan Vali Seddar Yavuz, 2016 yılında  yeni hizmet binasına taşınan Altınordu Belediyesinin tüm birimlerini gezerek, Başkan Engin Tekintaş'tan detaylı bilgi aldı. Ardından, Başkanlık makamına geçti.
 
Altınordu Belediyesi Şeref Defteri'ni imzalayan Vali Seddar Yavuz, "Ordu, Karadeniz’in incisi olmayı hak eden bir il. Altınordu Belediyesi’nin hizmetlerinin, Ordu’ya yakışan bir belediyecilik anlayışı olduğunu gördük. Bundan dolayı Altınordu Belediye Başkanı Sayın Engin Tekintaş’ı kutluyorum. Biz de Ordu'da hem Devletimizin, hem de Hükümetimizin temsilcisi olarak, yerel yönetimlerle işbirliği ve  koordinasyon içerisinde, bu il'e en iyi hizmeti yapmamın gayreti içinde olacağız. Bu Aziz Millet, hizmetlerin en iyisine layıktır. Biz de bu anlayışla milletimizin layık olduğu hizmetlere ulaşması noktasında gayretlerimiz olur ve inşallah başarılı oluruz" şeklinde konuştu.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten ve belediyenin çalışmaları hakkında Vali Yavuz'u bilgilendiren Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, "Sayın Valimizi Altınordu Belediyemizde ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz. Ordu’da üçüncü haftasını tamamlayan Sayın Valimiz, bu güzel ilimizde ve ilçemizde milletimize güzel hizmetler sunmaya devam edecekler. Bugüne kadar bir çok konuda istişare yaptık. Bundan sonra da ilimizin ve ilçemizin geleceği ile ilgili tüm konuları paylaşıp, konuşacağız. Bugünü bize ayırarak belediyemizi ziyaret eden ve hizmet binamızı gezen Sayın Valimize şahsım ve kurumum adına çok teşekkür ediyorum" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.