“KURUMLARA ÇAĞRI YAPIYORUZ: ÖĞRENCİLERİMİZİ MAĞDUR ETMEYİN”

Eğitim 03.11.2021 - 17:46, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2668+ kez okundu.
 

“KURUMLARA ÇAĞRI YAPIYORUZ: ÖĞRENCİLERİMİZİ MAĞDUR ETMEYİN”

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, Ordu ve Giresun’daki öğrencilerin, Yabancı Dil Sınavlarına farklı illerde girmek zorunda bırakılmasına tepki gösterdi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, Ordu ve Giresun’daki öğrencilerin, Yabancı Dil Sınavlarına farklı illerde girmek zorunda bırakılmasına tepki gösterdi. Torun, ilgili kurumların sorunu bir an önce çözerek, öğrencilerin mağduriyetlerinin giderilmesini istedi. CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Torun, yaptığı yazılı açıklamada, şu değerlendirmelerde bulundu: Kurumlara çağrı yaptı “Ordu ve Giresun'da üniversitelerimiz olmasına rağmen öğrencilerimiz, Yabancı Dil Sınavlarına farklı illerde girmek zorunda bırakılmaktadır. Bu durum, öğrencilerimizin maddi ve manevi sıkıntılar yaşamasına neden olmaktadır. Öğrencilerimiz sınava girebilmek için yol masrafı ödemekle karşı karşıya kalmakta ve yol yorgunluğuyla sınava girmeye mecbur edilmektedir. İlgili kurumlara çağrı yapıyoruz: ÖSYM ve YÖK bu sorunu bir an önce çözmeli, öğrencilerimizin bu mağduriyetine son vermelidir. Kentlerimizde sınava girme imkânı varken, öğrencilerimiz bu sıkıntılara mahkûm edilmesini kabul etmemiz mümkün değildir.”  
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, Ordu ve Giresun’daki öğrencilerin, Yabancı Dil Sınavlarına farklı illerde girmek zorunda bırakılmasına tepki gösterdi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, Ordu ve Giresun’daki öğrencilerin, Yabancı Dil Sınavlarına farklı illerde girmek zorunda bırakılmasına tepki gösterdi. Torun, ilgili kurumların sorunu bir an önce çözerek, öğrencilerin mağduriyetlerinin giderilmesini istedi.
CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Torun, yaptığı yazılı açıklamada, şu değerlendirmelerde bulundu:
Kurumlara çağrı yaptı
“Ordu ve Giresun'da üniversitelerimiz olmasına rağmen öğrencilerimiz, Yabancı Dil Sınavlarına farklı illerde girmek zorunda bırakılmaktadır. Bu durum, öğrencilerimizin maddi ve manevi sıkıntılar yaşamasına neden olmaktadır. Öğrencilerimiz sınava girebilmek için yol masrafı ödemekle karşı karşıya kalmakta ve yol yorgunluğuyla sınava girmeye mecbur edilmektedir. İlgili kurumlara çağrı yapıyoruz: ÖSYM ve YÖK bu sorunu bir an önce çözmeli, öğrencilerimizin bu mağduriyetine son vermelidir. Kentlerimizde sınava girme imkânı varken, öğrencilerimiz bu sıkıntılara mahkûm edilmesini kabul etmemiz mümkün değildir.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.