KUM FUTBOLU HEYECANI BAŞLADI

Spor 26.07.2018 - 17:02, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3063+ kez okundu.
 

KUM FUTBOLU HEYECANI BAŞLADI

Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (ASKF) tarafından organize edilen ve Ordu Büyükşehir Belediyesinin destek verdiği "Kum Futbol Turnuvası"nın açılışı yapıldı.

Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (ASKF) tarafından organize edilen ve Ordu Büyükşehir Belediyesinin destek verdiği "Kum Futbol Turnuvası"nın açılışı yapıldı. Altınordu ilçesi Akyazı Sahili'nde düzenlenen turnuvanın açılış törenine Genel Sekreter Bülent Civelek ile birlikte katılan Başkan Enver Yılmaz, tüm takımlara başarılar dilerken, uzun yıllardır yapılmayan bu organizasyonun tekrar hayata geçirilmesinde emeği olan herkese teşekkür etti. ARTIK TESİSLEŞMELER BİTTİ,  SIRA BAŞARIDA Başkan Yılmaz konuşmasında, “Hatırladığım kadarıyla en son eski Ordu Sineması’nın karşısındaki kumsalda organize edilen bu organizasyon, Ünye ilçemizde de uzun yıllardır yapılıyor. Yeniden düzenlediğimiz sahil şeridimizde bu alanı değerlendirmek gerekiyor. ASKF Başkanımız, bize konuyu getirdiğinde destek olacağımızın sözünü vermiştik. Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak, 2018-2019 futbol sezonu her yönüyle umutla ve heyecanla beklediğimiz, sonuç alacağımız bir sezon olacak. Artık tesisleşmeler sona erdi. Bundan sonra kaliteyi sağlayıp yapılanmayı gerçekleştirerek başarılara gitmemiz lazım. Turnuvaya katılan tüm sporcular başta olmak üzere, ASKF Başkanımıza ve yönetim kuruluna başarılar diliyorum” dedi. Turnuva, Başkan Enver Yılmaz’ın kız takımlarının karşı karşıya geldiği ilk maçın başlangıç vuruşunu yapmasıyla start aldı.
Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (ASKF) tarafından organize edilen ve Ordu Büyükşehir Belediyesinin destek verdiği "Kum Futbol Turnuvası"nın açılışı yapıldı.

Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (ASKF) tarafından organize edilen ve Ordu Büyükşehir Belediyesinin destek verdiği "Kum Futbol Turnuvası"nın açılışı yapıldı.

Altınordu ilçesi Akyazı Sahili'nde düzenlenen turnuvanın açılış törenine Genel Sekreter Bülent Civelek ile birlikte katılan Başkan Enver Yılmaz, tüm takımlara başarılar dilerken, uzun yıllardır yapılmayan bu organizasyonun tekrar hayata geçirilmesinde emeği olan herkese teşekkür etti.

ARTIK TESİSLEŞMELER BİTTİ, 

SIRA BAŞARIDA

Başkan Yılmaz konuşmasında, “Hatırladığım kadarıyla en son eski Ordu Sineması’nın karşısındaki kumsalda organize edilen bu organizasyon, Ünye ilçemizde de uzun yıllardır yapılıyor. Yeniden düzenlediğimiz sahil şeridimizde bu alanı değerlendirmek gerekiyor. ASKF Başkanımız, bize konuyu getirdiğinde destek olacağımızın sözünü vermiştik. Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak, 2018-2019 futbol sezonu her yönüyle umutla ve heyecanla beklediğimiz, sonuç alacağımız bir sezon olacak. Artık tesisleşmeler sona erdi. Bundan sonra kaliteyi sağlayıp yapılanmayı gerçekleştirerek başarılara gitmemiz lazım. Turnuvaya katılan tüm sporcular başta olmak üzere, ASKF Başkanımıza ve yönetim kuruluna başarılar diliyorum” dedi.

Turnuva, Başkan Enver Yılmaz’ın kız takımlarının karşı karşıya geldiği ilk maçın başlangıç vuruşunu yapmasıyla start aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.