KÜBRA YAŞAM SAVAŞINI KAYBETTİ

Yaşam 06.05.2016 - 15:59, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3969+ kez okundu.
 

KÜBRA YAŞAM SAVAŞINI KAYBETTİ

Ordu’da iki gün önce beyin kanaması geçiren 25 yaşındaki Kübra Poyraz yaşam savaşını kaybetti.

Kübra Poyraz iki gün önce Taşbaşı Mahallesi’ndeki evlerinde aniden rahatsızlandı. Önce Ordu devlet Hastanesi’ne kaldırılan Kübra Poyraz daha sonra Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Burada da ypılam tevaviye cevap vermeyen Kübra yaşam savaşını kaybettigi bildirildi. Ulubey İlçesi nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilen Kübra Poyraz'a Allahtan rahmet ailesine ve sevenlerine Ordu Manşet olarak başsağlığı diliyoruz.
Ordu’da iki gün önce beyin kanaması geçiren 25 yaşındaki Kübra Poyraz yaşam savaşını kaybetti.

Kübra Poyraz iki gün önce Taşbaşı Mahallesi’ndeki evlerinde aniden rahatsızlandı. Önce Ordu devlet Hastanesi’ne kaldırılan Kübra Poyraz daha sonra Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi.

Burada da ypılam tevaviye cevap vermeyen Kübra yaşam savaşını kaybettigi bildirildi.

Ulubey İlçesi nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilen Kübra Poyraz'a Allahtan rahmet ailesine ve sevenlerine Ordu Manşet olarak başsağlığı diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.