KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVLERİ EĞİTİME HAZIR

Gündem 01.06.2020 - 00:38, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4425+ kez okundu.
 

KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVLERİ EĞİTİME HAZIR

Altınordu Belediyesi 1 Haziran’da açılacak olan kreş ve gündüz bakım evlerini dezenfekte ederek eğitime hazır hale getiriyor. Belediyemiz ayrıca dezenfekte edilen kreş ve gündüz bakım evleri sahiplerine ise hijyen paketi dağıtıyor.

COVİD-19 pandemisi kapsamında çalışmalarını aralıksız sürdüren Altınordu Belediyesi, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı son açıklamalar kapsamında 1 Haziran Pazartesi açılacak olan kreş ve gündüz bakım evleri için çalışma başlattı. HİJYEN PAKETLERİDE DAĞITILDI Şehirdeki tüm kreş ve gündüz bakım evlerini tespit eden Altınordu Belediyesi, özel oluşturduğu ekipler vasıtası ile bu alanları dezenfekte ederek eğitime hazır hale getirmenin yanı sıra kreş sahiplerine de hijyen paketi dağıttı. KREŞ SAHİPLERİNDEN ALTINORDU BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR Altınordu Belediyesi tarafından gerçekleştirilen dezenfekte işlemlerini değerlendiren kreş sahipleri ise uygulamadan memnun kaldı. 1 Haziran’a kısa süre kala kreşlerin dezenfektesi ile eksikliklerini tamamladıklarını aktaran kreş sahipleri Altınordu Belediyesi’ne teşekkür etti. 
Altınordu Belediyesi 1 Haziran’da açılacak olan kreş ve gündüz bakım evlerini dezenfekte ederek eğitime hazır hale getiriyor. Belediyemiz ayrıca dezenfekte edilen kreş ve gündüz bakım evleri sahiplerine ise hijyen paketi dağıtıyor.

COVİD-19 pandemisi kapsamında çalışmalarını aralıksız sürdüren Altınordu Belediyesi, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı son açıklamalar kapsamında 1 Haziran Pazartesi açılacak olan kreş ve gündüz bakım evleri için çalışma başlattı.
HİJYEN PAKETLERİDE DAĞITILDI
Şehirdeki tüm kreş ve gündüz bakım evlerini tespit eden Altınordu Belediyesi, özel oluşturduğu ekipler vasıtası ile bu alanları dezenfekte ederek eğitime hazır hale getirmenin yanı sıra kreş sahiplerine de hijyen paketi dağıttı.
KREŞ SAHİPLERİNDEN ALTINORDU BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR
Altınordu Belediyesi tarafından gerçekleştirilen dezenfekte işlemlerini değerlendiren kreş sahipleri ise uygulamadan memnun kaldı. 1 Haziran’a kısa süre kala kreşlerin dezenfektesi ile eksikliklerini tamamladıklarını aktaran kreş sahipleri Altınordu Belediyesi’ne teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.