KORONAVİRÜS KAPSAMINDA ALMIŞ OLDUĞU TEDBİRLERE YENİLERİNİ EKLEDİ

Sağlık 20.03.2020 - 17:13, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3388+ kez okundu.
 

KORONAVİRÜS KAPSAMINDA ALMIŞ OLDUĞU TEDBİRLERE YENİLERİNİ EKLEDİ

Altınordu Belediyesi şehrin Koronavirüs önlemleri kapsamında toplu yaşam alanları ve kamu binalarıyla toplu taşıma araçlarında titizlikle yürüttüğü ve aralıklarla süren dezenfeksiyon çalışmalarına yeni tedbirler ekledi. Bu kapsamda sokak ve caddeler özel içerikli dezenfekte maddesiyle yıkandı.

Altınordu Belediyesi şehrin her noktasında yürüttüğü dezenfeksiyon çalışmalarına ek olarak bilgilendirme ve toplumda farkındalık oluşturma çalışmalarını da artırarak sürdürüyor. Şehir içi hijyene büyük önem veren Altınordu Belediyesi sokak, cadde meydan temizliği çalışmalarına yönelerek şehri baştan başa özel katkılı dezenfeksiyon maddeleri ile yıkıyor. Altınordu Belediyesi dezenfeksiyon ekipleri özel içerikli dezenfekte maddeleriyle şehrin cadde ve sokaklarını yıkayarak steril hale getiriyor.  Öte yandan Koronavirüs salgını hakkında bilgilendirmek ve ülke genelinde alınan tedbirler konusunda duyarlılık oluşturmak amacıyla Belediye tarafından vatandaşlara aralıklarla SMS’ler gönderiliyor.   Ayrıca Altınordu Belediyesi tarafından sosyal medya, yazılı ve görsel basın aracılığı ile yürütülen bilgilendirme ve bilinçlendirme çalışmalarının yanında şehrin çeşitli noktalarında bulunan bilboardlara Sağlık Bakanlığı tarafından hazırlanan afişler asılmak suretiyle vatandaşlar bilgilendiriliyor. Koronavirüs tedbirleri kapsamında Altınordu Belediyesince her gün belirli aralıklarla yapılan anonslarla da vatandaşlara alınan tedbirlerin önemi hatırlatılıp, zorunlu olmadıkça evden çıkmamaları hususunda uyarılar yapılıyor.   Bütün bunların yanı sıra Altınordu Belediyesince insanların toplu olarak bir araya gelmelerinin önüne geçmek amacıyla şehrin belirli noktalarında bulunan mevcut oturma banklarının sayısı azaltılıp mesafeleri artırılıyor.
Altınordu Belediyesi şehrin Koronavirüs önlemleri kapsamında toplu yaşam alanları ve kamu binalarıyla toplu taşıma araçlarında titizlikle yürüttüğü ve aralıklarla süren dezenfeksiyon çalışmalarına yeni tedbirler ekledi. Bu kapsamda sokak ve caddeler özel içerikli dezenfekte maddesiyle yıkandı.

Altınordu Belediyesi şehrin her noktasında yürüttüğü dezenfeksiyon çalışmalarına ek olarak bilgilendirme ve toplumda farkındalık oluşturma çalışmalarını da artırarak sürdürüyor.

Şehir içi hijyene büyük önem veren Altınordu Belediyesi sokak, cadde meydan temizliği çalışmalarına yönelerek şehri baştan başa özel katkılı dezenfeksiyon maddeleri ile yıkıyor. Altınordu Belediyesi dezenfeksiyon ekipleri özel içerikli dezenfekte maddeleriyle şehrin cadde ve sokaklarını yıkayarak steril hale getiriyor.

 Öte yandan Koronavirüs salgını hakkında bilgilendirmek ve ülke genelinde alınan tedbirler konusunda duyarlılık oluşturmak amacıyla Belediye tarafından vatandaşlara aralıklarla SMS’ler gönderiliyor.
 
Ayrıca Altınordu Belediyesi tarafından sosyal medya, yazılı ve görsel basın aracılığı ile yürütülen bilgilendirme ve bilinçlendirme çalışmalarının yanında şehrin çeşitli noktalarında bulunan bilboardlara Sağlık Bakanlığı tarafından hazırlanan afişler asılmak suretiyle vatandaşlar bilgilendiriliyor.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında Altınordu Belediyesince her gün belirli aralıklarla yapılan anonslarla da vatandaşlara alınan tedbirlerin önemi hatırlatılıp, zorunlu olmadıkça evden çıkmamaları hususunda uyarılar yapılıyor.  

Bütün bunların yanı sıra Altınordu Belediyesince insanların toplu olarak bir araya gelmelerinin önüne geçmek amacıyla şehrin belirli noktalarında bulunan mevcut oturma banklarının sayısı azaltılıp mesafeleri artırılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.