KORONADAN KORUNMAK İÇİN KÖYE DÖNÜN

Gündem 18.03.2020 - 07:31, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4090+ kez okundu.
 

KORONADAN KORUNMAK İÇİN KÖYE DÖNÜN

Ohtamış Mahalle Derneği Başkanı Abdülaziz Özen metropol şehirlerde yaşayan emekli ve yaşlı insanlarımıza korona virüsünden korunmak için köye dönün ve yerel üretime destekte bulunun çağrısı yaptı.

Ohtamış Mahalle Derneği Başkanı Abdülaziz Özen metropol şehirlerde yaşayan emekli ve yaşlı insanlarımıza korona virüsünden korunmak için köye dönün ve yerel üretime destekte bulunun çağrısı yaptı. Başkan Özen, "Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm dünyaya hızla yayılan koronavirüs ne yazık ki! Ülkemize de sıçradı. Türkiye, koronavirüs salgınına karşı dünya ülkeleri arasında en etkili mücadeleyi yürüttüğü aşikârdır. Devletimizin aldığı ve alacağı bütün tedbirlere vatandaş olarak uymamız gerekmektedir. Koronavirüsü basite almak, yokmuş gibi davranmak doğru değildir. Dünyada bütün ülkeler koronavirüse karşı gerekli önlemi almaya çalışırken, ülkemizde büyük bir mücadele ortaya konulduğu gözardı edilmemelidir. Bu kapsamda 14 gün ve 14 korunma kuralına uyalım. Bu hayat sadece size ait değil, çevrenizdeki insanların hayatını riske atmayınız. Metropol şehirlerde yaşayan, emekli olmuş veya iş hayatını bulunduğu şehirde devam ettirme mecburiyeti olamayan tüm hemşerilerimize çağrıda bulunuyorum, köylerinize dönün. Köylerdeki yaşam dış dünyaya kapalı, daha izole doğa ile iç içe sağlıklı ve doğal bir yaşam var. Aynı zamanda bu vesileyle ziraat, tarım ve hayvancılık alanında üretim yapma imkânı da yakalamış oluruz. Dünyada yaşanan küresel felaketlere karşı gıda alanında kendi kendine yeten bir ülke olarak devam ederiz. Köylerinize dönerek koronavirüse karşı etkin mücadeleye destek vermiş olacaksınız. Koronavirüse karşı takdire şayan bir mücadele yürüten sağlık çalışanlarımız başta olmak üzere emek veren herkese teşekkür ederim. Çok sıkı önlemler alan devlet yetkililerimize teşekkür ederim. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin " dedi. HABER MERKEZİ  
Ohtamış Mahalle Derneği Başkanı Abdülaziz Özen metropol şehirlerde yaşayan emekli ve yaşlı insanlarımıza korona virüsünden korunmak için köye dönün ve yerel üretime destekte bulunun çağrısı yaptı.

Ohtamış Mahalle Derneği Başkanı Abdülaziz Özen metropol şehirlerde yaşayan emekli ve yaşlı insanlarımıza korona virüsünden korunmak için köye dönün ve yerel üretime destekte bulunun çağrısı yaptı.

Başkan Özen, "Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm dünyaya hızla yayılan koronavirüs ne yazık ki! Ülkemize de sıçradı. Türkiye, koronavirüs salgınına karşı dünya ülkeleri arasında en etkili mücadeleyi yürüttüğü aşikârdır.

Devletimizin aldığı ve alacağı bütün tedbirlere vatandaş olarak uymamız gerekmektedir. Koronavirüsü basite almak, yokmuş gibi davranmak doğru değildir. Dünyada bütün ülkeler koronavirüse karşı gerekli önlemi almaya çalışırken, ülkemizde büyük bir mücadele ortaya konulduğu gözardı edilmemelidir. Bu kapsamda 14 gün ve 14 korunma kuralına uyalım. Bu hayat sadece size ait değil, çevrenizdeki insanların hayatını riske atmayınız.

Metropol şehirlerde yaşayan, emekli olmuş veya iş hayatını bulunduğu şehirde devam ettirme mecburiyeti olamayan tüm hemşerilerimize çağrıda bulunuyorum, köylerinize dönün. Köylerdeki yaşam dış dünyaya kapalı, daha izole doğa ile iç içe sağlıklı ve doğal bir yaşam var. Aynı zamanda bu vesileyle ziraat, tarım ve hayvancılık alanında üretim yapma imkânı da yakalamış oluruz. Dünyada yaşanan küresel felaketlere karşı gıda alanında kendi kendine yeten bir ülke olarak devam ederiz. Köylerinize dönerek koronavirüse karşı etkin mücadeleye destek vermiş olacaksınız.

Koronavirüse karşı takdire şayan bir mücadele yürüten sağlık çalışanlarımız başta olmak üzere emek veren herkese teşekkür ederim. Çok sıkı önlemler alan devlet yetkililerimize teşekkür ederim. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin " dedi. HABER MERKEZİ

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.