“KORGAN İLÇESİNİ BİRLİKTE GELECEĞE TAŞIYACAĞIZ”

Gündem 01.11.2018 - 12:58, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2376+ kez okundu.
 

“KORGAN İLÇESİNİ BİRLİKTE GELECEĞE TAŞIYACAĞIZ”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Korgan ilçesinde inceleme ve ziyaretlerde bulundu

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Korgan ilçesinde inceleme ve ziyaretlerde bulundu. Başkan Tekintaş, 2019-2024 döneminde yapılacak yatırımlar ile Korgan ilçesini 29 mahallesiyle birlikte bir bütün olarak geleceğe taşımak istedikleri söyledi. BAŞKAN TEKİNTAŞ, “YENİ YATIRIMLARLA YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ” Korgan ilçesinde incelemelerde bulunan Başkan Tekintaş, Korgan Kaymakamlığı, Korgan Belediyesi ve Muhtarlar Derneğini ziyaret edip esnaflarla ve vatandaşlarla bir araya geldi. Korgan’daki mevcut durumla ilgili bilgi aldıklarını ifade eden Başkan Engin Tekintaş, “Bugün ekibimizle birlikte Korgan ilçemizde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Muhtarlarımız, teşkilat başkanlarımız ve halkımızla bir araya geldik. Yapılanları gördük, eksik kalanları tespit ettik ve yapılması gerekenler planladık. Bundan sonrasında yeni yatırımlarla yolumuza devam edeceğiz. Diğer ilçelerimizde olduğu gibi Korgan ilçemizin 29 mahallesinde yapılacak çalışmalarla bir bütün olarak geleceğe taşınması için projelerimizi sürdüreceğiz. Bizlere ev sahipliği yaptığı için kıymetli Belediye Başkanımız Tuncay Kiraz’a ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi. BAŞKAN TUNCAY KİRAZ,“KORGAN’DA BÜYÜKŞEHİR YATIRIMLARI DEVAM EDECEK” Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz ise Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ı ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, “ Başkanımızın geçmişte de ilçemize birçok yatırımın gelmesinde katkısı oldu. Bugün yaptığımız toplantı ile ilçemizde yapılan ve yapılacak olan çalışmaları değerlendirdik. Söz verdiğimiz gibi hangi plan programımız varsa bunların hepsini inşallah yerine getireceğiz. Her ilçede olduğu gibi Korgan’da da Büyükşehirin yatırımları devam edecek” ifadelerini kullandı.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Korgan ilçesinde inceleme ve ziyaretlerde bulundu

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Korgan ilçesinde inceleme ve ziyaretlerde bulundu. Başkan Tekintaş, 2019-2024 döneminde yapılacak yatırımlar ile Korgan ilçesini 29 mahallesiyle birlikte bir bütün olarak geleceğe taşımak istedikleri söyledi.

BAŞKAN TEKİNTAŞ, “YENİ YATIRIMLARLA YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ”

Korgan ilçesinde incelemelerde bulunan Başkan Tekintaş, Korgan Kaymakamlığı, Korgan Belediyesi ve Muhtarlar Derneğini ziyaret edip esnaflarla ve vatandaşlarla bir araya geldi. Korgan’daki mevcut durumla ilgili bilgi aldıklarını ifade eden Başkan Engin Tekintaş, “Bugün ekibimizle birlikte Korgan ilçemizde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Muhtarlarımız, teşkilat başkanlarımız ve halkımızla bir araya geldik. Yapılanları gördük, eksik kalanları tespit ettik ve yapılması gerekenler planladık. Bundan sonrasında yeni yatırımlarla yolumuza devam edeceğiz. Diğer ilçelerimizde olduğu gibi Korgan ilçemizin 29 mahallesinde yapılacak çalışmalarla bir bütün olarak geleceğe taşınması için projelerimizi sürdüreceğiz. Bizlere ev sahipliği yaptığı için kıymetli Belediye Başkanımız Tuncay Kiraz’a ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.

BAŞKAN TUNCAY KİRAZ,“KORGAN’DA BÜYÜKŞEHİR YATIRIMLARI DEVAM EDECEK”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz ise Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ı ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, “ Başkanımızın geçmişte de ilçemize birçok yatırımın gelmesinde katkısı oldu. Bugün yaptığımız toplantı ile ilçemizde yapılan ve yapılacak olan çalışmaları değerlendirdik. Söz verdiğimiz gibi hangi plan programımız varsa bunların hepsini inşallah yerine getireceğiz. Her ilçede olduğu gibi Korgan’da da Büyükşehirin yatırımları devam edecek” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.