KONGRE HEYECANI BAŞLIYOR

Siyaset 07.02.2018 - 12:52, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3946+ kez okundu.
 

KONGRE HEYECANI BAŞLIYOR

AK Parti’de kongre heyecanı başlıyor

İl Teşkilat Başkanı İsmail Kırca ,Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı  tarafından daha önce yapılması planlanan İlçe Kongreleri yine Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı  tarafından büyükşehirlerde ikinci bir tarihe kadar ertelendiğini anımsatarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Parti Grubumunda da ifade ettiği gibi Büyükşehirlerde İl ve İlçe Kongrelerinin başlayacağını söylemesinden sonra Ordu’da yapılan Kabadüz, Akkuş ve Çatalpınar Kongreleri hariç 16 İlçe Kongre tarihlerinin belli olduğunu ifade etti. 21 ŞUBAT’TA GÜLYALI VE ULUBEY İLE BİRLİKTE KUTLU YÜRÜYÜŞ KUTLU HEYECAN BAŞLIYOR İl Teşkilat Başkanı İsmail Kırca , İlk olarak 21 Şubat’ta Gülyalı ve Ulubey İlçelerinin kongresini yaparak Kutlu yürüyüşe kaldığı yerden devam edileceğini , daha sonra 22 Şubat’ta Gölköy , Mesudiye, 23 Şubat’ta Aybastı, Kabataş, 24 Şubat’ta Altınordu, Fatsa, 25 Şubat’ta Ünye, Perşembe, 26 Şubat’ta İkizce, Çaybaşı, 27 Şubat’ta Kumru, Korgan, 28 Şubat’ta Gürgentepe ve Çamaş Kongrelerinin yapılacağını söyledi. MİLLETİNE AŞIK VE SEVDALI BİR LİDER..MİLLETİNDE KENDİSİNE SEVDALI OLDUĞU BİR LİDER Başkan Kırca, AK Parti Kongrelerinin diğer partilerin açık Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan , bu aziz millete aşık ve sevdalı , aziz milletimizin her bir ferdi de kendisine hadim olmuş gece gündüz milletin derdi ile derlenmiş Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a sevdalı diyerek, 6 . Olağan Kongrenin İlçelerimize hayırlı olmasını diliyorum kuruluşundan bugüne kadar yönetimlerde görev almış değerli yol arkadaşlarıma , kutlu yürüyüşe yaptıkları katkıdan dolayı teşekkür ediyorum, ahirete intikal eden kıymetli yol arkadaşlarıma ALLAH(cc)’dan rahmet diliyor, yeni seçilecek kardeşlerime şimdiden başarılar diliyorum dedi. .  
AK Parti’de kongre heyecanı başlıyor

İl Teşkilat Başkanı İsmail Kırca ,Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı  tarafından daha önce yapılması planlanan İlçe Kongreleri yine Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı  tarafından büyükşehirlerde ikinci bir tarihe kadar ertelendiğini anımsatarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Parti Grubumunda da ifade ettiği gibi Büyükşehirlerde İl ve İlçe Kongrelerinin başlayacağını söylemesinden sonra Ordu’da yapılan Kabadüz, Akkuş ve Çatalpınar Kongreleri hariç 16 İlçe Kongre tarihlerinin belli olduğunu ifade etti.

21 ŞUBAT’TA GÜLYALI VE ULUBEY İLE BİRLİKTE KUTLU YÜRÜYÜŞ KUTLU HEYECAN BAŞLIYOR

İl Teşkilat Başkanı İsmail Kırca , İlk olarak 21 Şubat’ta Gülyalı ve Ulubey İlçelerinin kongresini yaparak Kutlu yürüyüşe kaldığı yerden devam edileceğini , daha sonra 22 Şubat’ta Gölköy , Mesudiye, 23 Şubat’ta Aybastı, Kabataş, 24 Şubat’ta Altınordu, Fatsa, 25 Şubat’ta Ünye, Perşembe, 26 Şubat’ta İkizce, Çaybaşı, 27 Şubat’ta Kumru, Korgan, 28 Şubat’ta Gürgentepe ve Çamaş Kongrelerinin yapılacağını söyledi.

MİLLETİNE AŞIK VE SEVDALI BİR LİDER..MİLLETİNDE KENDİSİNE SEVDALI OLDUĞU BİR LİDER

Başkan Kırca, AK Parti Kongrelerinin diğer partilerin açık Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan , bu aziz millete aşık ve sevdalı , aziz milletimizin her bir ferdi de kendisine hadim olmuş gece gündüz milletin derdi ile derlenmiş Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a sevdalı diyerek, 6 . Olağan Kongrenin İlçelerimize hayırlı olmasını diliyorum kuruluşundan bugüne kadar yönetimlerde görev almış değerli yol arkadaşlarıma , kutlu yürüyüşe yaptıkları katkıdan dolayı teşekkür ediyorum, ahirete intikal eden kıymetli yol arkadaşlarıma ALLAH(cc)’dan rahmet diliyor, yeni seçilecek kardeşlerime şimdiden başarılar diliyorum dedi. .

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.