KOMİSYON TOPLANDI

Turizm 08.10.2017 - 17:26, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3065+ kez okundu.
 

KOMİSYON TOPLANDI

Millî Eğitim Müdürü Şaban Karataş Vali Yardımcısı Adem Öztürk başkanlığında gerçekleştirilen “İl Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitimi Planlama ve İşbirliği Komisyonu” toplantısına katıldı.

Millî Eğitim Müdürü  Şaban Karataş Vali Yardımcısı Adem Öztürk başkanlığında gerçekleştirilen “İl Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitimi Planlama ve İşbirliği Komisyonu” toplantısına katıldı.  Millî Eğitim Bakanlığı Yaygın Eğitim Kurumları Yönetmeliğinin 59. maddesi gereğince ilimizdeki resmi, özel ve sivil toplum kuruluşları ile hayat boyu öğrenme alanında işbirliği ve koordinasyonu sağlamak, etkinlikleri birlikte planlamak ve uygulamaya koymak, hizmet tekrarı ve kaynak israfını önlemek, verimliliği artırmak amacıyla gerçekleştirilen “İl Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitimi Planlama ve İşbirliği Komisyonu” toplantısı Vali Yardımcısı  Adem Öztürk başkanlığında yapıldı.  Valilik toplantı salonunda yapılan toplantıya Millî Eğitim Müdürümüz Dr. Şaban Karataş, Müdürlüğümüz Hayat Boyu Öğrenme biriminden sorumlu Şube Müdürümüz Yüksel Çetin, kamu kurum kuruluşlarının yöneticileri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.
Millî Eğitim Müdürü Şaban Karataş Vali Yardımcısı Adem Öztürk başkanlığında gerçekleştirilen “İl Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitimi Planlama ve İşbirliği Komisyonu” toplantısına katıldı.

Millî Eğitim Müdürü  Şaban Karataş Vali Yardımcısı Adem Öztürk başkanlığında gerçekleştirilen “İl Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitimi Planlama ve İşbirliği Komisyonu” toplantısına katıldı. 

Millî Eğitim Bakanlığı Yaygın Eğitim Kurumları Yönetmeliğinin 59. maddesi gereğince ilimizdeki resmi, özel ve sivil toplum kuruluşları ile hayat boyu öğrenme alanında işbirliği ve koordinasyonu sağlamak, etkinlikleri birlikte planlamak ve uygulamaya koymak, hizmet tekrarı ve kaynak israfını önlemek, verimliliği artırmak amacıyla gerçekleştirilen “İl Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitimi Planlama ve İşbirliği Komisyonu” toplantısı Vali Yardımcısı  Adem Öztürk başkanlığında yapıldı. 

Valilik toplantı salonunda yapılan toplantıya Millî Eğitim Müdürümüz Dr. Şaban Karataş, Müdürlüğümüz Hayat Boyu Öğrenme biriminden sorumlu Şube Müdürümüz Yüksel Çetin, kamu kurum kuruluşlarının yöneticileri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.