Kocaeli ve Sakarya Programları İptal edildi

Kültür 15.10.2014 - 23:28, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2555+ kez okundu.
 

Kocaeli ve Sakarya Programları İptal edildi

Kocaeli ve Sakarya Programları İptal edildi

    KOCAELİ VE SAKARYA PROGRAMLARI İPTAL EDİLDİ…     Başkan Enver Yılmaz, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaeli ve Sakarya’da düzenlenmesi planlanan “Ordulular Buluşuyor!” adlı programların iptal edildiğini açıkladı.     Başkan Yılmaz yaptığı açıklamada, programların iptal kararını, son günlerde yurt genelinde yaşanan şehit cenazeleri nedeniyle aldıklarını söyledi.     Başkan Enver Yılmaz son bir hafta içerisinde trafik kazası yada kahpe pusu ile toplam 7 asker ve polisin hayatlarını kaybedip şehit olduklarını belirterek, Bingöl’de, içerisinde Ordulu hemşerimiz Sibel Hatipoğlu(Özmen) ‘in eşi Hüseyin Hatipoğlu’nun da yer aldığı 2 polisimizin şehit olması, Kocaeli- Kartepe yakınlarında düşen Askeri helikopterde şehit olan 4 askerimiz ve Erzincan-Sivas karayolunun Ortaköy mevkiinde Cumhurbaşkanlığı konvoyunda meydana gelen kazada 3 polisimizin şehit olması nedeniyle bu kararı aldıklarını belirtti.  
Kocaeli ve Sakarya Programları İptal edildi

    KOCAELİ VE SAKARYA PROGRAMLARI İPTAL EDİLDİ…

    Başkan Enver Yılmaz, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaeli ve Sakarya’da düzenlenmesi planlanan “Ordulular Buluşuyor!” adlı programların iptal edildiğini açıkladı.

    Başkan Yılmaz yaptığı açıklamada, programların iptal kararını, son günlerde yurt genelinde yaşanan şehit cenazeleri nedeniyle aldıklarını söyledi.

    Başkan Enver Yılmaz son bir hafta içerisinde trafik kazası yada kahpe pusu ile toplam 7 asker ve polisin hayatlarını kaybedip şehit olduklarını belirterek, Bingöl’de, içerisinde Ordulu hemşerimiz Sibel Hatipoğlu(Özmen) ‘in eşi Hüseyin Hatipoğlu’nun da yer aldığı 2 polisimizin şehit olması, Kocaeli- Kartepe yakınlarında düşen Askeri helikopterde şehit olan 4 askerimiz ve Erzincan-Sivas karayolunun Ortaköy mevkiinde Cumhurbaşkanlığı konvoyunda meydana gelen kazada 3 polisimizin şehit olması nedeniyle bu kararı aldıklarını belirtti.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.