KKTC’DEN GELEN ÖĞRENCİLER VALİLİĞİ ZİYARET ETTİ

Kültür 22.05.2017 - 16:27, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3285+ kez okundu.
 

KKTC’DEN GELEN ÖĞRENCİLER VALİLİĞİ ZİYARET ETTİ

KKTC’den Gelen Örenciler, Vali Vekili Ballı’yı Ziyaret Etti TV T.C. Ordu Valiliği Yanıtla| Bugün, 15:21 Siz; adnanalparslan@mynet.com; afisgazetesi@hotmail.com; bahtiyarkahveci@mynet.com; +71 diğer 3 ekin (7 MB) Tümünü indir Tümünü OneDrive - Kişisel konumuna kaydet Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Atatürk Öğretmen Akademisi Sınıf Öğretmenliği Bölümü son sınıf öğrencileri Vali Vekili Ekrem Ballı'yı ziyaret etti.

KKTC'den gelen aralarında öğretim üyelerinin de bulunduğu 12 kişilik heyeti, Valilik toplantı salonunda kabul eden Vali Vekili Ekrem Ballı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, "Sizleri anavatan Türkiye'de, ilimizde görmek, misafir etmek bizleri son derece mutlu etmiştir. Okulunuzu bitirdikten sonra KKTC'de sizi bekleyen eğitim hizmetine katılmış olacaksınız. Eğitim camiasına katkınızın büyük olacağına inanıyorum" dedi. "Kalkınmış ülkelere baktığımızda eğitim seviyesinin yüksek olduğunu görüyoruz" diyen Vali Vekili Ekrem Ballı, "Türkiye’mizin ve KKTC'nin kalkınmasını, gelişmesini istiyorsak öncelikle eğitim seviyesini yükseltmek, eğitim kalitesini artırmak zorunda olduğumuzu da en iyi sizler biliyorsunuz. Öğretmen olarak başladığınızda bu yolda iyi hizmetler vereceğinize güvencimiz tamdır" şeklinde konuştu ve 1985 yılında KKTC'de bulunduğunu belirterek, izlenimlerini paylaştı. Vali Vekili Ballı, "Ordu'da kalacağınız süre içinde hem eğitimle ilgili bilgiler alacaksınız, hem de şehrimizi yakından tanıma fırsatı bulacaksınız. Ordu, yeşille mavinin kucaklaştığı doğanın bakir kaldığı büyüleyici ve nadir illerden bir tanesi. Yöreleri tanımak, oralarını kültürlerine nüfuz edebilmek, sirayet edebilmek çok önemli bir konu. Buradaki gezinizi dolu dolu geçirmenizi tavsiye ederim. Faydalı ve başarılı bir çalışma olur" diyerek, teşekkür etti. KKTC Atatürk Öğretmen Akademisi Sınıf Öğretmenliği Bölümü son sınıf öğrencileri ile birlikte gelen Öğretim Üyeleri, Uzman Altan Esmer ve Doç.Dr.Müge Beitoğlu ise kabulünden ve yakın ilgisinden dolayı Vali Vekili Ekrem Ballı'ya teşekkürlerini sundular. KKTC Atatürk Öğretmen Akademisi Sınıf öğretmenliği bölümü son sınıf öğrencileri Ordu'da bir hafta kalarak, eğitim sistemini yakından inceleyecek ve Ordu'nun tarihi, turistik yerlerini gezme fırsatı elde edecek.
KKTC’den Gelen Örenciler, Vali Vekili Ballı’yı Ziyaret Etti TV T.C. Ordu Valiliği Yanıtla| Bugün, 15:21 Siz; adnanalparslan@mynet.com; afisgazetesi@hotmail.com; bahtiyarkahveci@mynet.com; +71 diğer 3 ekin (7 MB) Tümünü indir Tümünü OneDrive - Kişisel konumuna kaydet Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Atatürk Öğretmen Akademisi Sınıf Öğretmenliği Bölümü son sınıf öğrencileri Vali Vekili Ekrem Ballı'yı ziyaret etti.

KKTC'den gelen aralarında öğretim üyelerinin de bulunduğu 12 kişilik heyeti, Valilik toplantı salonunda kabul eden Vali Vekili Ekrem Ballı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, "Sizleri anavatan Türkiye'de, ilimizde görmek, misafir etmek bizleri son derece mutlu etmiştir. Okulunuzu bitirdikten sonra KKTC'de sizi bekleyen eğitim hizmetine katılmış olacaksınız. Eğitim camiasına katkınızın büyük olacağına inanıyorum" dedi.

"Kalkınmış ülkelere baktığımızda eğitim seviyesinin yüksek olduğunu görüyoruz" diyen Vali Vekili Ekrem Ballı, "Türkiye’mizin ve KKTC'nin kalkınmasını, gelişmesini istiyorsak öncelikle eğitim seviyesini yükseltmek, eğitim kalitesini artırmak zorunda olduğumuzu da en iyi sizler biliyorsunuz. Öğretmen olarak başladığınızda bu yolda iyi hizmetler vereceğinize güvencimiz tamdır" şeklinde konuştu ve 1985 yılında KKTC'de bulunduğunu belirterek, izlenimlerini paylaştı.

Vali Vekili Ballı, "Ordu'da kalacağınız süre içinde hem eğitimle ilgili bilgiler alacaksınız, hem de şehrimizi yakından tanıma fırsatı bulacaksınız. Ordu, yeşille mavinin kucaklaştığı doğanın bakir kaldığı büyüleyici ve nadir illerden bir tanesi. Yöreleri tanımak, oralarını kültürlerine nüfuz edebilmek, sirayet edebilmek çok önemli bir konu. Buradaki gezinizi dolu dolu geçirmenizi tavsiye ederim. Faydalı ve başarılı bir çalışma olur" diyerek, teşekkür etti.

KKTC Atatürk Öğretmen Akademisi Sınıf Öğretmenliği Bölümü son sınıf öğrencileri ile birlikte gelen Öğretim Üyeleri, Uzman Altan Esmer ve Doç.Dr.Müge Beitoğlu ise kabulünden ve yakın ilgisinden dolayı Vali Vekili Ekrem Ballı'ya teşekkürlerini sundular.

KKTC Atatürk Öğretmen Akademisi Sınıf öğretmenliği bölümü son sınıf öğrencileri Ordu'da bir hafta kalarak, eğitim sistemini yakından inceleyecek ve Ordu'nun tarihi, turistik yerlerini gezme fırsatı elde edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.