KİTAP VE OYUNCAK KUMBARASI HİZMETE GİRDİ

Gündem 02.04.2015 - 00:08, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4003+ kez okundu.
 

KİTAP VE OYUNCAK KUMBARASI HİZMETE GİRDİ

Altınordu Belediyesi tarafından 51. Kütüphane Haftası etkinlikleri çerçevesinde hayata geçirilen kitap ve oyuncak kumbarasının açılışı gerçekleşti.

Altınordu Belediyesi tarafından Sırrıpaşa ve İsmet Paşa Caddelerine konulan Kitap ve Oyuncak Kumbarasının açılışı Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Şaşmaz, Ordu Kültür ve Turizm Müdürü Uğur Toparlak, Altınordu Belediyesi Birim Müdürleri, Meclis Üyeleri , öğrenciler ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşti.BAŞKAN TEKİNTAŞ: “BİLGİ HAZİNEDİR. BU HAZİNEYİ ELDE EDEBİLMEK İÇİN BU KAYNAKLARA İHTİYACIMIZ VAR”Açılış öncesinde konuşan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, “Bu haftanının önemini ortaya çıkartabilmek, bir farkındalık oluşturabilmek, bu duyarlılığı milletimize aktarabilmek ve paylaşımı sağlayabilmek adına biz Kitap ve Oyuncak Kumbarası’nı hayata geçiriyoruz. Vatandaşlarımız tarafından beğenileceğini düşündüğümüz bu çalışmamızın yaygınlaştırılmasını sağlayacağız. İşimiz sadece yol ve alt yapı oluşturmak veya farklı bir görsellik oluşturmaktan daha öte sosyal ve kültürel projeleri hayata geçirmek, hem de hayatı kolaylaştıracak alt yapı ve üst yapı çalışmalarını sürdürmektir. Bu milletin hak ettiği bir geleceği inşa etmekti. Bilgi çok önemli bir hazine bu hazineyi de elde edebilmek için bu kaynaklara ihtiyacımız var. Kitap ve Oyuncak Kumbaramız tüm hemşehrilerimize hayırlı olsun” “ diye konuşVALİ BALKANLIOĞLU: “MİLLETİN GÖNLÜNÜ, KALBİNİ AÇIYORUZ”Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu ise, “ Biz burada küçük bir yapıyı açmıyoruz. Milletimizin gönlünü açıyoruz. Evlerimizde bizim için belki önemini kaybetmiş birçok materyal başkaları için son derece değerli olabilir. Bunları paylaşmak ve çevremizdeki insanların ve ihtiyaçların farkında olmak bu önemli biz bunu açıyoruz. Bu sadece bir örnek insanlarımızın duyarlı olmaya, çevresinin farkında olmaya bir teşviktir. Biz burada insanlarımızın kalbini, gönlünü, yardım yapma dürtülerini açıyoruz. İnşallah devamı gelir. Değerli Belediye Başkanımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından Kitap ve Oyuncak Kumbarası’nın açılış kurdelesi protokol tarafından kesilirken, Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu ve Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, oyuncak ve kitap kumbarasına ilk kitap ve oyuncakları çocuklarla birlikte attılar.BAŞKAN TEKİNTAŞ, OKUMA ETKİNLİĞİNE KATILDIÖte yandan Başkan Engin Tekintaş, 51. Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında Ordu İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından düzenlenen öğrenci ve vatandaşlara yönelik sokakta kitap okuma etkinliğine katıldı.Başkan Tekintaş, burada öğrenci ve vatandaşlar ile birlikte kitap okurken, “Yapılan etkinliklerle kütüphanelerin önemi ortaya çıkarılmış oluyor. Bu noktada milletimizin duyarlılığını arttırmak için özel bir gayret var. Bu yapılan organizasyon bir teşviktir. Bu teşvikle de insanların kelime hazneleri gelişiyor. Ben herkesi devamlı olarak kitap okumaya davet ediyorum” dedi.
Altınordu Belediyesi tarafından 51. Kütüphane Haftası etkinlikleri çerçevesinde hayata geçirilen kitap ve oyuncak kumbarasının açılışı gerçekleşti.

Altınordu Belediyesi tarafından Sırrıpaşa ve İsmet Paşa Caddelerine konulan Kitap ve Oyuncak Kumbarasının açılışı Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Şaşmaz, Ordu Kültür ve Turizm Müdürü Uğur Toparlak, Altınordu Belediyesi Birim Müdürleri, Meclis Üyeleri , öğrenciler ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşti.
BAŞKAN TEKİNTAŞ: “BİLGİ HAZİNEDİR. BU HAZİNEYİ ELDE EDEBİLMEK İÇİN BU KAYNAKLARA İHTİYACIMIZ VAR”
Açılış öncesinde konuşan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, “Bu haftanının önemini ortaya çıkartabilmek, bir farkındalık oluşturabilmek, bu duyarlılığı milletimize aktarabilmek ve paylaşımı sağlayabilmek adına biz Kitap ve Oyuncak Kumbarası’nı hayata geçiriyoruz. Vatandaşlarımız tarafından beğenileceğini düşündüğümüz bu çalışmamızın yaygınlaştırılmasını sağlayacağız. İşimiz sadece yol ve alt yapı oluşturmak veya farklı bir görsellik oluşturmaktan daha öte sosyal ve kültürel projeleri hayata geçirmek, hem de hayatı kolaylaştıracak alt yapı ve üst yapı çalışmalarını sürdürmektir. Bu milletin hak ettiği bir geleceği inşa etmekti. Bilgi çok önemli bir hazine bu hazineyi de elde edebilmek için bu kaynaklara ihtiyacımız var. Kitap ve Oyuncak Kumbaramız tüm hemşehrilerimize hayırlı olsun” “ diye konuş
VALİ BALKANLIOĞLU: “MİLLETİN GÖNLÜNÜ, KALBİNİ AÇIYORUZ”
Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu ise, “ Biz burada küçük bir yapıyı açmıyoruz. Milletimizin gönlünü açıyoruz. Evlerimizde bizim için belki önemini kaybetmiş birçok materyal başkaları için son derece değerli olabilir. Bunları paylaşmak ve çevremizdeki insanların ve ihtiyaçların farkında olmak bu önemli biz bunu açıyoruz. Bu sadece bir örnek insanlarımızın duyarlı olmaya, çevresinin farkında olmaya bir teşviktir. Biz burada insanlarımızın kalbini, gönlünü, yardım yapma dürtülerini açıyoruz. İnşallah devamı gelir. Değerli Belediye Başkanımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından Kitap ve Oyuncak Kumbarası’nın açılış kurdelesi protokol tarafından kesilirken, Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu ve Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, oyuncak ve kitap kumbarasına ilk kitap ve oyuncakları çocuklarla birlikte attılar.
BAŞKAN TEKİNTAŞ, OKUMA ETKİNLİĞİNE KATILDI
Öte yandan Başkan Engin Tekintaş, 51. Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında Ordu İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından düzenlenen öğrenci ve vatandaşlara yönelik sokakta kitap okuma etkinliğine katıldı.
Başkan Tekintaş, burada öğrenci ve vatandaşlar ile birlikte kitap okurken, “Yapılan etkinliklerle kütüphanelerin önemi ortaya çıkarılmış oluyor. Bu noktada milletimizin duyarlılığını arttırmak için özel bir gayret var. Bu yapılan organizasyon bir teşviktir. Bu teşvikle de insanların kelime hazneleri gelişiyor. Ben herkesi devamlı olarak kitap okumaya davet ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.