KIŞ LASTİĞİ UYGULAMASI 1 ARALIKTA BAŞLIYOR

Yaşam 29.11.2015 - 00:56, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2887+ kez okundu.
 

KIŞ LASTİĞİ UYGULAMASI 1 ARALIKTA BAŞLIYOR

Kış mevsimi yaklaşırken denetimler de artıyor. 2012'de yürürlüğe giren kış lastiği uygulaması 1 Aralık 2015 tarihinde başlıyor.

   Kış mevsimi için denetimler artıyor. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından hazırlanan ve 2012'de yürürlüğe giren Araçların Yüklenmesine İlişkin Ölçü ve Usuller ile Tartı ve Boyut Ölçüm Toleransları Hakkında Yönetmelik'e göre, kış şartlarına uygun olmayan, kar lastiği takılmamış araçların yola devam etmelerine izin verilmeyecek. Herkesin 1 Aralık'tan sonra yapılacak kontrollerde ceza yememeleri için ,kış lastiklerini taktırmaları kendi menfaatlerine olacak,aynı zamanda can ve mal güvenliği için faydalı olacaktır.Herkese kazasız belasız yolculuklar dileriz.  
Kış mevsimi yaklaşırken denetimler de artıyor. 2012'de yürürlüğe giren kış lastiği uygulaması 1 Aralık 2015 tarihinde başlıyor.

 

 Kış mevsimi için denetimler artıyor.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından hazırlanan ve 2012'de yürürlüğe giren Araçların Yüklenmesine İlişkin Ölçü ve Usuller ile Tartı ve Boyut Ölçüm Toleransları Hakkında Yönetmelik'e göre, kış şartlarına uygun olmayan, kar lastiği takılmamış araçların yola devam etmelerine izin verilmeyecek.

Herkesin 1 Aralık'tan sonra yapılacak kontrollerde ceza yememeleri için ,kış lastiklerini taktırmaları kendi menfaatlerine olacak,aynı zamanda can ve mal güvenliği için faydalı olacaktır.Herkese kazasız belasız yolculuklar dileriz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.