KİLO VERMENİN MUTLULUĞUNU DANS EDEREK YAŞADILAR!

Sağlık 03.01.2019 - 14:56, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3214+ kez okundu.
 

KİLO VERMENİN MUTLULUĞUNU DANS EDEREK YAŞADILAR!

Medical Park Ordu Hastanesi Obezite ve Metabolizma Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Erkan Asoy, obezite ve diyabet ameliyatıyla sağlığına kavuşturduğu hastalarıyla bir araya geldi.

Medical Park Ordu Hastanesi Obezite ve Metabolizma Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Erkan Asoy, obezite ve diyabet ameliyatıyla sağlığına kavuşturduğu hastalarıyla bir araya geldi. 300’e yakın hasta, canlı müzik eşliğinde dans ederek yeni hayatlarını kutladı. Etkinlikte hastalarıyla tek tek ilgilenen Medical Park Ordu Hastanesi Obezite ve Metabolizma Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Erkan Asoy keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Tesk Otel’de düzenlenen etkinliğe obezite ve diyabet ameliyatı olan 300’e yakın hasta katıldı. Canlı müzik eşliğinde gerçekleşen keyifli kahvaltı etkinliğine katılanlar doyasıya eğlenip dans etti. Hastalarıyla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Op. Dr. Erkan Aksoy, “Hastalarımız obezite ve diyabet ameliyatından sonra yeni bir hayata başlıyorlar. Ameliyatın başarısı kadar ameliyat sonrası hastalarımızın takibi de son derece önemlidir. Biz de değişik dönemlerde hastalarımızla bir araya geliyoruz. Buradaki insanların mutluluğunu görünce, obezitenin getirdiği hastalık yükünden kurtulduklarını daha iyi anlıyoruz” dedi. Kahvaltı programına katılan hastalar düzenlenen etkinlikte emeği geçen Opr. Dr. Erkan Aksoy’a teşekkür ederek, bu tür programların kendilerini daha fazla motive ettiğini fırsat bulundukça yapılması gerektiğini belirttiler.
Medical Park Ordu Hastanesi Obezite ve Metabolizma Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Erkan Asoy, obezite ve diyabet ameliyatıyla sağlığına kavuşturduğu hastalarıyla bir araya geldi.

Medical Park Ordu Hastanesi Obezite ve Metabolizma Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Erkan Asoy, obezite ve diyabet ameliyatıyla sağlığına kavuşturduğu hastalarıyla bir araya geldi. 300’e yakın hasta, canlı müzik eşliğinde dans ederek yeni hayatlarını kutladı.

Etkinlikte hastalarıyla tek tek ilgilenen Medical Park Ordu Hastanesi Obezite ve Metabolizma Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Erkan Asoy keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Tesk Otel’de düzenlenen etkinliğe obezite ve diyabet ameliyatı olan 300’e yakın hasta katıldı. Canlı müzik eşliğinde gerçekleşen keyifli kahvaltı etkinliğine katılanlar doyasıya eğlenip dans etti.

Hastalarıyla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Op. Dr. Erkan Aksoy, “Hastalarımız obezite ve diyabet ameliyatından sonra yeni bir hayata başlıyorlar. Ameliyatın başarısı kadar ameliyat sonrası hastalarımızın takibi de son derece önemlidir. Biz de değişik dönemlerde hastalarımızla bir araya geliyoruz. Buradaki insanların mutluluğunu görünce, obezitenin getirdiği hastalık yükünden kurtulduklarını daha iyi anlıyoruz” dedi. Kahvaltı programına katılan hastalar düzenlenen etkinlikte emeği geçen Opr. Dr. Erkan Aksoy’a teşekkür ederek, bu tür programların kendilerini daha fazla motive ettiğini fırsat bulundukça yapılması gerektiğini belirttiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.