KILIÇDAROĞLU'NA YUMURTALI SALDIRI

Siyaset 21.05.2016 - 13:12, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3234+ kez okundu.
 

KILIÇDAROĞLU'NA YUMURTALI SALDIRI

Ankara'da şehit cenazesine katılan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na bazı vatandaşlar tarafından yumurtalı protesto yapıldı.

Şehit askerler Jandarma Uzman Çavuş Özgür Kara ile Piyade Astsubay Üstçavuş Erhan Yıldırım için tören geçişinin yapılacağı sırada bazı vatandaşlar, “Ne yüzle buraya geliyorsun Kılıçdaroğlu" diye bağırarak Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi. Bazı vatandaşlar ise Kılıçdaroğlu'nun üzerine yürümeye çalıştı. Korumaların ve görevlilerin araya girmesinin ardından Kılıçdaorğlu, tören geçişinin yapılacağı alana geçti. Tören geçişinin sona ermesinin ardından Kılıçdaroğlu'na bazı vatandaşların tepkisi sürdü. Terör olaylarının yaşanmasından Kılıçdaroğlu'nun sorumlu olduğunu ileri süren bazı vatandaşlar, Kılıçdaroğlu'na yumurta attı. Atılan yumurtalar Kılıçdaroğlu ve üç korumasına isabet etti. Korumalar tarafından hızla alandan uzaklaştırılmaya çalışan CHP lideri, ara bir sokağa yönlendirildi. Alandan uzaklaşmak için yürüdüğü sırada açıklama yapan Kılıçdaroğlu, “Şehitler bizim şehidimizdir. O şehitlere sahip çıkmak her vatanseverin görevidir. Kimse bizi şehit cenazelerine gitmekten alıkoyamaz" dedi.Öte yandan Kılıçdaroğlu, Antalya'da da bir vatandaş tarafından protesto edildi.
Ankara'da şehit cenazesine katılan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na bazı vatandaşlar tarafından yumurtalı protesto yapıldı.

Şehit askerler Jandarma Uzman Çavuş Özgür Kara ile Piyade Astsubay Üstçavuş Erhan Yıldırım için tören geçişinin yapılacağı sırada bazı vatandaşlar, “Ne yüzle buraya geliyorsun Kılıçdaroğlu" diye bağırarak Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi. Bazı vatandaşlar ise Kılıçdaroğlu'nun üzerine yürümeye çalıştı. Korumaların ve görevlilerin araya girmesinin ardından Kılıçdaorğlu, tören geçişinin yapılacağı alana geçti. Tören geçişinin sona ermesinin ardından Kılıçdaroğlu'na bazı vatandaşların tepkisi sürdü. Terör olaylarının yaşanmasından Kılıçdaroğlu'nun sorumlu olduğunu ileri süren bazı vatandaşlar, Kılıçdaroğlu'na yumurta attı. Atılan yumurtalar Kılıçdaroğlu ve üç korumasına isabet etti. Korumalar tarafından hızla alandan uzaklaştırılmaya çalışan CHP lideri, ara bir sokağa yönlendirildi. Alandan uzaklaşmak için yürüdüğü sırada açıklama yapan Kılıçdaroğlu, “Şehitler bizim şehidimizdir. O şehitlere sahip çıkmak her vatanseverin görevidir. Kimse bizi şehit cenazelerine gitmekten alıkoyamaz" dedi.
Öte yandan Kılıçdaroğlu, Antalya'da da bir vatandaş tarafından protesto edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.