KILIÇDAROĞLU'NA ŞEHİT CENAZESİNDE PROTESTO

Siyaset 08.06.2016 - 14:56, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3611+ kez okundu.
 

KILIÇDAROĞLU'NA ŞEHİT CENAZESİNDE PROTESTO

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, şehit cenazesinde protesto edildi. Çelengi parçalanan Kılıçdaroğlu'na 'katilsiniz' diye bağırdılar. Araya İstanbul Emniyet Müdürü girdi.

Vezneciler'de gerçekleştirilen bombalı saldırıda şehit olan polis memurları Kadir Cihan Karagözlü ile Gökhan Topcu'nun cenazesi sırasında gerginlik yaşandı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na, "Katilsiniz" diye bağırarak tepki gösterildi ve alanda bulunan çelengin yazısı sökülerek parçalandı. Cenaze töreninde Kılıçdaroğlu'nun çelengine gösterilen tepkinin ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Fatih Camii'ne geldi. Kılıçdaroğlu  camiye girdiği sırada bir grup CHP Genel Başkanı'na "Katilsiniz" diye bağırdı. Grubun protestosunu İstanbul  Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan  engellemeye çalıştı.  Vatandaşları uyardı ve sakin olmalarını isteyerek "Kavga bize yakışmaz, saygılı olalım. Protesto etmeyelim." dedi. Sonrasında CHP Genel Başkanı  Kemal Kılıçdaroğlu alandan ayrıldı.
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, şehit cenazesinde protesto edildi. Çelengi parçalanan Kılıçdaroğlu'na 'katilsiniz' diye bağırdılar. Araya İstanbul Emniyet Müdürü girdi.

Vezneciler'de gerçekleştirilen bombalı saldırıda şehit olan polis memurları Kadir Cihan Karagözlü ile Gökhan Topcu'nun cenazesi sırasında gerginlik yaşandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na, "Katilsiniz" diye bağırarak tepki gösterildi ve alanda bulunan çelengin yazısı sökülerek parçalandı.

Cenaze töreninde Kılıçdaroğlu'nun çelengine gösterilen tepkinin ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Fatih Camii'ne geldi. Kılıçdaroğlu  camiye girdiği sırada bir grup CHP Genel Başkanı'na "Katilsiniz" diye bağırdı. Grubun protestosunu İstanbul  Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan  engellemeye çalıştı.

 Vatandaşları uyardı ve sakin olmalarını isteyerek "Kavga bize yakışmaz, saygılı olalım. Protesto etmeyelim." dedi.

Sonrasında CHP Genel Başkanı  Kemal Kılıçdaroğlu alandan ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.