KİCK BOKSCULARDAN ZİYARET

Spor 11.03.2020 - 00:58, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3667+ kez okundu.
 

KİCK BOKSCULARDAN ZİYARET

Okullar Arası Küçükler ve Yıldızlar Türkiye Birinciliği müsabakalarında başarılı sonuçlar alan Kick Boksçular Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç’i makamında ziyaret etti.

Okullar Arası Küçükler ve Yıldızlar Türkiye Birinciliği müsabakalarında başarılı sonuçlar alan Kick Boksçular Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç’i makamında ziyaret etti. 04-09 Şubat 2020 tarihleri arasında Antalya Manavgat' da ve 24-29 Şubat 2020 tarihleri arasında Kütahya'da yapılan Okullar Arası Küçükler ve Yıldızlar Türkiye Birinciliği müsabakalarında dereceye giren sporcular  Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç’i Kick Boks il Temsilcisi Savaş Özcan ve antrenörleri İle birlikte ziyaret etti.   Sporcuları başarılarından dolayı kutlayan İl Müdürü Mustafa Genç “ Siz yeter ki azimle çalışmaya devam edin Gençlik ve Spor Bakanlığımızın imkanlarını sizler için sunmaya devam edeceğiz. Sporda başarıya ulaşmak ve başarı grafiğini sürdürmek istiyorsanız çok çalışmanız gerekiyor. En önemlisi de Eğitim hayatınızı sporla birlikte taçlandırmanız lazım. Sizlere güveniyoruz, sizler bizim için önemlisiniz. İlimizde her geçen gün başarı grafiği yükselen sporcularımıza desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Valimiz Sayın Seddar Yavuz’a teşekkür ederim. Sporcularımızın başarısında  emeği geçen antrenörlerimizi kutlarım." dedi. Dereceye giren  Kütahya ekibi sporcularımız; Esmanur Dincel Birinci, Mevlütcan Güngör Üçüncü,Hamza Berk Kılıçoğlu Üçüncü veCihan Şişman Üçüncü olurken, Dereceye giren Antalya ekibi sporcularımız; Ömer Faruk Çavlık Birinci,Efe Güven Üçüncü,  Sıla Yurdanur Yılmaz Üçüncü ve  Yağız Akgül Üçüncü olarak turnuvayı tamamladılar.        
Okullar Arası Küçükler ve Yıldızlar Türkiye Birinciliği müsabakalarında başarılı sonuçlar alan Kick Boksçular Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç’i makamında ziyaret etti.

Okullar Arası Küçükler ve Yıldızlar Türkiye Birinciliği müsabakalarında başarılı sonuçlar alan Kick Boksçular Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç’i makamında ziyaret etti.
04-09 Şubat 2020 tarihleri arasında Antalya Manavgat' da ve 24-29 Şubat 2020 tarihleri arasında Kütahya'da yapılan Okullar Arası Küçükler ve Yıldızlar Türkiye Birinciliği müsabakalarında dereceye giren sporcular  Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç’i Kick Boks il Temsilcisi Savaş Özcan ve antrenörleri İle birlikte ziyaret etti. 
 Sporcuları başarılarından dolayı kutlayan İl Müdürü Mustafa Genç “ Siz yeter ki azimle çalışmaya devam edin Gençlik ve Spor Bakanlığımızın imkanlarını sizler için sunmaya devam edeceğiz. Sporda başarıya ulaşmak ve başarı grafiğini sürdürmek istiyorsanız çok çalışmanız gerekiyor. En önemlisi de Eğitim hayatınızı sporla birlikte taçlandırmanız lazım. Sizlere güveniyoruz, sizler bizim için önemlisiniz. İlimizde her geçen gün başarı grafiği yükselen sporcularımıza desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Valimiz Sayın Seddar Yavuz’a teşekkür ederim. Sporcularımızın başarısında  emeği geçen antrenörlerimizi kutlarım." dedi.
Dereceye giren  Kütahya ekibi sporcularımız;
Esmanur Dincel Birinci, Mevlütcan Güngör Üçüncü,Hamza Berk Kılıçoğlu Üçüncü veCihan Şişman Üçüncü olurken,
Dereceye giren Antalya ekibi sporcularımız;
Ömer Faruk Çavlık Birinci,Efe Güven Üçüncü,  Sıla Yurdanur Yılmaz Üçüncü ve  Yağız Akgül Üçüncü olarak turnuvayı tamamladılar.      

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.