KAYRA ALTIN İÇİN YARIŞACAK

Spor 24.04.2018 - 13:39, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3966+ kez okundu.
 

KAYRA ALTIN İÇİN YARIŞACAK

Ordu Büyükşehir Belediyespor Kulübünün judoda kısa süre önce transfer ettiği Milli Judocu Kayra Sayit, İsrail’in Tel Aviv kentinde yapılacak Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek.

Ordu Büyükşehir Belediyespor Kulübünün judoda kısa süre önce transfer ettiği Milli Judocu Kayra Sayit, İsrail’in Tel Aviv kentinde yapılacak Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek. Kayra’nın hedefi, şampiyonada altın madalya kazanarak ülkemize ve ilimize milli gurur yaşatmak. Fransız asıllı Türk vatandaşı, Türkiye'yi kadınlar +78 kiloda temsil eden Milli Judocu Kayra Sayit’i Büyükşehir Belediyesporlu yapan imza, kısa bir süre önce atılmıştı.  Türkiye’yi kadınlar +78 kiloda temsil eden Milli Judocu Kayra Sayit, 26-29 Nisan tarihlerinde İsrail’in Tel Aviv kentinde yapılacak Avrupa Şampiyonası’nda altın madalya kazanmayı hedefliyor. KAYRA, “ÇIKACAĞIM HER TURNUVADA ALTIN MADALYA  KAZANMAK İSTİYORUM” Ordu Büyükşehir Belediyespor Kulübüne transfer olan Sayit yaptığı açıklamada, 3 yıldır Türkiye’yi ve önceki yıllarda ise Fransa’yı temsil ettiğini belirterek burada olmaktan memnuniyet duyduğunu dile getirdi. Kayra Sayit 2016 yılında Avrupa Şampiyonu olduğunu ifade ederek, "Bunların dışında Grand Prix’te derecelerim ve şampiyonluklarım var. Şu anda dünya çapında ilk beşte olduğumu söyleyebilirim. Bir sporcu olarak her zaman en iyisini yapmak istiyor ve en yüksekte olmayı arzu ediyorum. Onun için çıkacağım her turnuvada altın madalya kazanmayı temenni ediyorum. Gerek nisan ayında düzenlenecek Avrupa Şampiyonası gerekse 2020 Olimpiyatları için de hedeflerim aynı" dedi. Rio Olimpiyatları’nda Türkiye’yi temsil etme başarısı gösterdiğini kaydeden Sayit, buradan beşincilikle döndüğünü söyledi. “ORDU’DA OLMAKTAN MUTLUYUM” Ordu Büyükşehir Belediyespor Kulübüne transfer olmaktan mutluluk duyduğunu vurgulayan Milli Judocu Kayra Sayit, "Ordu’ya ilk adımı mı attığım anda bu ilin atmosferi ve havasını çok beğendim. Çok iyi karşılandığım bu şehrin insanları çok samimi. Yeşili de çok seven bir sporcu olarak, Ordu’yu çok güzel buldum" diye konuştu. Kayra Sayit, Türk judosunun geçmişe göre ilerlediğini belirterek, "Judoda çok başarılı gençler yetişiyor. Türk judosu çok ilerlemiş durumda" ifadelerini kullandı.  
Ordu Büyükşehir Belediyespor Kulübünün judoda kısa süre önce transfer ettiği Milli Judocu Kayra Sayit, İsrail’in Tel Aviv kentinde yapılacak Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek.
Ordu Büyükşehir Belediyespor Kulübünün judoda kısa süre önce transfer ettiği Milli Judocu Kayra Sayit, İsrail’in Tel Aviv kentinde yapılacak Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek. Kayra’nın hedefi, şampiyonada altın madalya kazanarak ülkemize ve ilimize milli gurur yaşatmak.
Fransız asıllı Türk vatandaşı, Türkiye'yi kadınlar +78 kiloda temsil eden Milli Judocu Kayra Sayit’i Büyükşehir Belediyesporlu yapan imza, kısa bir süre önce atılmıştı. 
Türkiye’yi kadınlar +78 kiloda temsil eden Milli Judocu Kayra Sayit, 26-29 Nisan tarihlerinde İsrail’in Tel Aviv kentinde yapılacak Avrupa Şampiyonası’nda altın madalya kazanmayı hedefliyor.
KAYRA, “ÇIKACAĞIM HER TURNUVADA ALTIN MADALYA  KAZANMAK İSTİYORUM”
Ordu Büyükşehir Belediyespor Kulübüne transfer olan Sayit yaptığı açıklamada, 3 yıldır Türkiye’yi ve önceki yıllarda ise Fransa’yı temsil ettiğini belirterek burada olmaktan memnuniyet duyduğunu dile getirdi. Kayra Sayit 2016 yılında Avrupa Şampiyonu olduğunu ifade ederek, "Bunların dışında Grand Prix’te derecelerim ve şampiyonluklarım var. Şu anda dünya çapında ilk beşte olduğumu söyleyebilirim. Bir sporcu olarak her zaman en iyisini yapmak istiyor ve en yüksekte olmayı arzu ediyorum. Onun için çıkacağım her turnuvada altın madalya kazanmayı temenni ediyorum. Gerek nisan ayında düzenlenecek Avrupa Şampiyonası gerekse 2020 Olimpiyatları için de hedeflerim aynı" dedi.
Rio Olimpiyatları’nda Türkiye’yi temsil etme başarısı gösterdiğini kaydeden Sayit, buradan beşincilikle döndüğünü söyledi.
“ORDU’DA OLMAKTAN MUTLUYUM”
Ordu Büyükşehir Belediyespor Kulübüne transfer olmaktan mutluluk duyduğunu vurgulayan Milli Judocu Kayra Sayit, "Ordu’ya ilk adımı mı attığım anda bu ilin atmosferi ve havasını çok beğendim. Çok iyi karşılandığım bu şehrin insanları çok samimi. Yeşili de çok seven bir sporcu olarak, Ordu’yu çok güzel buldum" diye konuştu.
Kayra Sayit, Türk judosunun geçmişe göre ilerlediğini belirterek, "Judoda çok başarılı gençler yetişiyor. Türk judosu çok ilerlemiş durumda" ifadelerini kullandı.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.