KAYMAKAMLAR TOPLANTISI YAPILDI

Gündem 08.11.2018 - 13:35, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1759+ kez okundu.
 

KAYMAKAMLAR TOPLANTISI YAPILDI

İlçelerin sorunlarını, ihtiyaçlarını, yatırımlarını ve projelerini değerlendirmek amacıyla her ay düzenli olarak yapılan Kaymakamlar Toplantısı, Vali Seddar Yavuz başkanlığında gerçekleştirildi.

İlçelerin sorunlarını, ihtiyaçlarını, yatırımlarını ve projelerini değerlendirmek amacıyla her ay düzenli olarak yapılan Kaymakamlar Toplantısı, Vali Seddar Yavuz başkanlığında gerçekleştirildi. “Biz, Ağlayanı Güldüreceğiz” Toplantıda, hizmet etme anlayışını değiştirilmesine dikkat çeken Vali Seddar Yavuz, “Bu makamlar bize emanettir. Bu emaneti layığı ile taşıyacağız. Gönül alacağız, gönüller yapacağız. Gidilmedik kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. Devletin kapsına gelen vatandaşımızın dertlerine, sorunlarına çözüm bulmak zorundayız. Biz, kimseye, ‘ben senin derdine çare olamam’ diyemeyiz. Kimseye çaresizliği öneremeyiz. Biz ağlayanı güldüreceğiz. Bize gelen insanların hayır, duasını alıp, ‘Allah Devletimizden ve sizlerden razı olsun’ dedirteceğiz” dedi. “Bizim, Bu Aziz Millete Hizmet Etme Sevdamız Var” Mülki idare amirliği mesleğinin formatının değişmesi gerektiğini ifade eden Vali Yavuz, “Bizim, bu ülkeye, bu Aziz Millete hizmet etmek gibi bir sevdamız var. Bu sevdamızı, bu aşkımızı canla, başla yerine getirmeliyiz. Mülki idare amirliği mesleğinin formatını değiştirmeliyiz. Artık halkın ayağına giden, vatandaşına devletin sıcak yüzünü gösteren bir yaklaşımı benimseyip, uygulamalıyız. Ancak bu şekilde hareket edebilirsek, müki idare amirliği mesleğine bir itibar ve saygınlık kazandırabiliriz” diye konuştu.   “İşbirliği ve Koordinasyona Önem Verin” Genç kaymakamlarla tecrübelerini paylaşan Vali Yavuz, “Etkin ve verimli bir kamu hizmeti gerçekleştirebilmek için işbirliği ve koordinasyona önem verin. Maiyetinizde çalışanlara iyi davranın, onları motive edin. Kendinizi sürekli geliştirin. Yeniliklere daima açık olun. Yaptığınızın veya yapacağınız hizmet ve çalışmalar için sosyal medyayı iyi kullanın. Hizmet ve çalışmalarınızı kamuoyuna aktarın. Meslek büyüklerinizin tecrübe ve birikimlerinden istifade edin” diyerek, bazı nasihat ve tavsiyelerde de bulundu.  Toplantıda, Vali Seddar Yavuz, kaymakamların ilçelerinde yürüttükleri çalışmalar, hizmetler, projeler ve sorun ve ihtiyaçlar hakkında detaylı bilgiler aldı.  Vali Seddar Yavuz, ilçelere yeni atanan kaymakamlara da yeni görev yerlerinin hem kendileri, hem aileleri, hem de görev yaptıkları ilçeler için hayırlı, uğurlu olmasını dileğinde bulundu.
İlçelerin sorunlarını, ihtiyaçlarını, yatırımlarını ve projelerini değerlendirmek amacıyla her ay düzenli olarak yapılan Kaymakamlar Toplantısı, Vali Seddar Yavuz başkanlığında gerçekleştirildi.

İlçelerin sorunlarını, ihtiyaçlarını, yatırımlarını ve projelerini değerlendirmek amacıyla her ay düzenli olarak yapılan Kaymakamlar Toplantısı, Vali Seddar Yavuz başkanlığında gerçekleştirildi.

“Biz, Ağlayanı Güldüreceğiz”

Toplantıda, hizmet etme anlayışını değiştirilmesine dikkat çeken Vali Seddar Yavuz, “Bu makamlar bize emanettir. Bu emaneti layığı ile taşıyacağız. Gönül alacağız, gönüller yapacağız. Gidilmedik kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. Devletin kapsına gelen vatandaşımızın dertlerine, sorunlarına çözüm bulmak zorundayız. Biz, kimseye, ‘ben senin derdine çare olamam’ diyemeyiz. Kimseye çaresizliği öneremeyiz. Biz ağlayanı güldüreceğiz. Bize gelen insanların hayır, duasını alıp, ‘Allah Devletimizden ve sizlerden razı olsun’ dedirteceğiz” dedi.

“Bizim, Bu Aziz Millete Hizmet Etme Sevdamız Var”

Mülki idare amirliği mesleğinin formatının değişmesi gerektiğini ifade eden Vali Yavuz, “Bizim, bu ülkeye, bu Aziz Millete hizmet etmek gibi bir sevdamız var. Bu sevdamızı, bu aşkımızı canla, başla yerine getirmeliyiz. Mülki idare amirliği mesleğinin formatını değiştirmeliyiz. Artık halkın ayağına giden, vatandaşına devletin sıcak yüzünü gösteren bir yaklaşımı benimseyip, uygulamalıyız. Ancak bu şekilde hareket edebilirsek, müki idare amirliği mesleğine bir itibar ve saygınlık kazandırabiliriz” diye konuştu.  

“İşbirliği ve Koordinasyona Önem Verin”

Genç kaymakamlarla tecrübelerini paylaşan Vali Yavuz, “Etkin ve verimli bir kamu hizmeti gerçekleştirebilmek için işbirliği ve koordinasyona önem verin. Maiyetinizde çalışanlara iyi davranın, onları motive edin. Kendinizi sürekli geliştirin. Yeniliklere daima açık olun. Yaptığınızın veya yapacağınız hizmet ve çalışmalar için sosyal medyayı iyi kullanın. Hizmet ve çalışmalarınızı kamuoyuna aktarın. Meslek büyüklerinizin tecrübe ve birikimlerinden istifade edin” diyerek, bazı nasihat ve tavsiyelerde de bulundu. 

Toplantıda, Vali Seddar Yavuz, kaymakamların ilçelerinde yürüttükleri çalışmalar, hizmetler, projeler ve sorun ve ihtiyaçlar hakkında detaylı bilgiler aldı. 

Vali Seddar Yavuz, ilçelere yeni atanan kaymakamlara da yeni görev yerlerinin hem kendileri, hem aileleri, hem de görev yaptıkları ilçeler için hayırlı, uğurlu olmasını dileğinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.