KAYMAKAMLAR TOPLANTISI YAPILDI

Gündem 02.08.2018 - 12:25, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3008+ kez okundu.
 

KAYMAKAMLAR TOPLANTISI YAPILDI

İlçelerin sorunlarını, ihtiyaçlarını, yatırımlarını ve projelerini değerlendirmek amacıyla her ay düzenli olarak yapılan Kaymakamlar Toplantısı, Vali Vekili Ekrem Ballı başkanlığında gerçekleştirildi.

İlçelerin sorunlarını, ihtiyaçlarını, yatırımlarını ve projelerini değerlendirmek amacıyla her ay düzenli olarak yapılan Kaymakamlar Toplantısı, Vali Vekili Ekrem Ballı başkanlığında gerçekleştirildi. Valilik toplantı salonunda yapılan Ağustos ayı Kaymakamlar Toplantısında; Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Vali ve Kaymakamların durumları, vatandaşa sunulan hizmetlerin etkin ve süratli bir şekilde yerine getirilmesi, kurumlar arası işbirliği ile KIRDES projesi kapsamında devam eden yatırımlar değerlendirildi. Toplantıda, vatandaşların dilek, temenni ve şikayetlerini bildirdiği “Açık Kapı” uygulaması ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) başvurularının takibi konuları da ele alındı. Toplantının başlangıcında bir konuşma yapan Vali Vekili Ekrem Ballı, gündem maddelerinden bahsederek, “Gündemimizde bir kaç konu var. Bunlardan bir tanesi Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi sonrasında Vali ve Kaymakamların durumları, vatandaşa sunulan hizmetlerin etkin ve süratli bir şekilde yerine getirilmesi gibi, kurumları arası iş birliği ve koordinasyon konusunda kaymakamların üzerine düşen görevleri konuşacağız. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarında yürütülen kömür dağıtım planlarının bir an önce yapılarak, yaz sezonunda dağıtımlarının gerçekleştirilmesi için çalışmaların hızlandırılması gerekiyor. Bunun yanı sıra kamu yatırımları ve İçişler Bakanlığı tarafından yürütülen Kırsal Altyapıyı Destekleme Projesi (KIRDES) Projesi kapsamında devam eden çalışmaları ile Açık Kapı ve CİMER başvurularının takibini konuşacağız. Toplantımızın hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu. İlçelerde yapılan yatırım ve çalışmalar hakkında Kaymakamlardan bilgi alan Vali Vekili Ekrem Ballı, çalışmaların takibi ve titizlikle yürütülmesi yönünde talimatlar verdi.
İlçelerin sorunlarını, ihtiyaçlarını, yatırımlarını ve projelerini değerlendirmek amacıyla her ay düzenli olarak yapılan Kaymakamlar Toplantısı, Vali Vekili Ekrem Ballı başkanlığında gerçekleştirildi.

İlçelerin sorunlarını, ihtiyaçlarını, yatırımlarını ve projelerini değerlendirmek amacıyla her ay düzenli olarak yapılan Kaymakamlar Toplantısı, Vali Vekili Ekrem Ballı başkanlığında gerçekleştirildi.

Valilik toplantı salonunda yapılan Ağustos ayı Kaymakamlar Toplantısında; Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Vali ve Kaymakamların durumları, vatandaşa sunulan hizmetlerin etkin ve süratli bir şekilde yerine getirilmesi, kurumlar arası işbirliği ile KIRDES projesi kapsamında devam eden yatırımlar değerlendirildi. Toplantıda, vatandaşların dilek, temenni ve şikayetlerini bildirdiği “Açık Kapı” uygulaması ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) başvurularının takibi konuları da ele alındı.

Toplantının başlangıcında bir konuşma yapan Vali Vekili Ekrem Ballı, gündem maddelerinden bahsederek, “Gündemimizde bir kaç konu var. Bunlardan bir tanesi Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi sonrasında Vali ve Kaymakamların durumları, vatandaşa sunulan hizmetlerin etkin ve süratli bir şekilde yerine getirilmesi gibi, kurumları arası iş birliği ve koordinasyon konusunda kaymakamların üzerine düşen görevleri konuşacağız. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarında yürütülen kömür dağıtım planlarının bir an önce yapılarak, yaz sezonunda dağıtımlarının gerçekleştirilmesi için çalışmaların hızlandırılması gerekiyor. Bunun yanı sıra kamu yatırımları ve İçişler Bakanlığı tarafından yürütülen Kırsal Altyapıyı Destekleme Projesi (KIRDES) Projesi kapsamında devam eden çalışmaları ile Açık Kapı ve CİMER başvurularının takibini konuşacağız. Toplantımızın hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

İlçelerde yapılan yatırım ve çalışmalar hakkında Kaymakamlardan bilgi alan Vali Vekili Ekrem Ballı, çalışmaların takibi ve titizlikle yürütülmesi yönünde talimatlar verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.