KAYITLAR BAŞLADI

Eğitim 05.09.2017 - 23:22, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3000+ kez okundu.
 

KAYITLAR BAŞLADI

Altınordu, Ünye ve Fatsa ilçelerinde hizmet veren ORMEK’te (Ordu Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları), 2017-2018 eğitim öğretim dönemi için ücretsiz kayıtlar başladı.

Altınordu, Ünye ve Fatsa ilçelerinde hizmet veren ORMEK’te (Ordu Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları), 2017-2018 eğitim öğretim dönemi için ücretsiz kayıtlar başladı. Vatandaşların bilgi ve beceri kazanmalarına ve ev ekonomilerine katkı sağlamalarına yönelik eğitimlerin verildiği ORMEK şubeleri, yeni kursiyerlerini bekliyor. Şimdiye kadar 16 bin 222 kişinin eğitim gördüğü Ordu Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kurslarında bu sene de birbirinden güzel ve ilgi çekici kurslar açılacak.500 FARKLI BRANŞTA ÜCRETSİZ KURS AÇILABİLİYOR 500’e yakın branşta kurs açabilme imkânı olan ORMEK’te bu yıl itibarıyla kadın üst giysileri, turistik ve hediyelik eşya, tezhip, hüsn-ü hat, keçe aksesuarları, ebru, özel gün ve nikâh şekeri yapımı, 4-6 yaş çocuk eğitimi ve çocuk etkinlikleri, takı tasarımı, butik çikolata, pastacı çırağı, resim, müzik ve gösteri sanatları, Kur’ân-ı Kerim okuma ve Osmanlıca, Arapça, İngilizce vb.120 branşta kayıt alınıyor.BAŞARILI KURSİYERLERE BAKANLIK ONAYLI SERTİFİKA Milli Eğitim Bakanlığına uygun olarak hazırlanan müfredata göre eğitim alan ev hanımları, emekliler, gençler kısacası her yaştan ve gruptan bireyler, bu kurslar sayesinde farklı mesleki ve sanatsal beceriler kazanıyor. Kurs sonunda yapılan sınavda başarılı olan kursiyerlere yine Bakanlık onaylı bitirme sertifikası veriliyor.16 BİN 222KURSİYERE EĞİTİM VERİLDİ Altınordu, Ünye ve Fatsa ORMEK şubelerinde ücretsiz olarak açılan kurslar, vatandaşlardan yoğun ilgi görmeye devam ediyor. 2015-2016 ve 2016-2017 eğitim öğretim dönemlerinde 710 grupta yer alan 16 bin 222 kursiyere eğitim verildi.  
Altınordu, Ünye ve Fatsa ilçelerinde hizmet veren ORMEK’te (Ordu Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları), 2017-2018 eğitim öğretim dönemi için ücretsiz kayıtlar başladı.

Altınordu, Ünye ve Fatsa ilçelerinde hizmet veren ORMEK’te (Ordu Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları), 2017-2018 eğitim öğretim dönemi için ücretsiz kayıtlar başladı.
Vatandaşların bilgi ve beceri kazanmalarına ve ev ekonomilerine katkı sağlamalarına yönelik eğitimlerin verildiği ORMEK şubeleri, yeni kursiyerlerini bekliyor. Şimdiye kadar 16 bin 222 kişinin eğitim gördüğü Ordu Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kurslarında bu sene de birbirinden güzel ve ilgi çekici kurslar açılacak.
500 FARKLI BRANŞTA ÜCRETSİZ KURS AÇILABİLİYOR
500’e yakın branşta kurs açabilme imkânı olan ORMEK’te bu yıl itibarıyla kadın üst giysileri, turistik ve hediyelik eşya, tezhip, hüsn-ü hat, keçe aksesuarları, ebru, özel gün ve nikâh şekeri yapımı, 4-6 yaş çocuk eğitimi ve çocuk etkinlikleri, takı tasarımı, butik çikolata, pastacı çırağı, resim, müzik ve gösteri sanatları, Kur’ân-ı Kerim okuma ve Osmanlıca, Arapça, İngilizce vb.120 branşta kayıt alınıyor.
BAŞARILI KURSİYERLERE BAKANLIK ONAYLI SERTİFİKA
Milli Eğitim Bakanlığına uygun olarak hazırlanan müfredata göre eğitim alan ev hanımları, emekliler, gençler kısacası her yaştan ve gruptan bireyler, bu kurslar sayesinde farklı mesleki ve sanatsal beceriler kazanıyor. Kurs sonunda yapılan sınavda başarılı olan kursiyerlere yine Bakanlık onaylı bitirme sertifikası veriliyor.
16 BİN 222KURSİYERE EĞİTİM VERİLDİ
Altınordu, Ünye ve Fatsa ORMEK şubelerinde ücretsiz olarak açılan kurslar, vatandaşlardan yoğun ilgi görmeye devam ediyor. 2015-2016 ve 2016-2017 eğitim öğretim dönemlerinde 710 grupta yer alan 16 bin 222 kursiyere eğitim verildi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.